FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 209
Divendres, 18 d'octubre de 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
ALTRES DISPOSICIONS
Consell de Govern
5858. ACORD NORMATIU del dia 24 de setembre de 2002 sobre implementació de nous plans d'estudis oficials .

El Consell de Govern del dia d'avui, fent ús de les atribucions que li confereix l'article 21.1.19) i 40) dels Estatuts de la Universitat, i a proposta del Consell Executiu, ha acordat d'establir el procediment d'implementació de nous plans d'estudis oficials.

Segons el darrer paràgraf de l'article 11.2.3r del Reial decret 1497/1987, de 27 de novembre: «En todo caso, los alumnos que vinieran cursando el plan de estudios antiguo podrán optar por completar su currículum directamente a través del nuevo plan resultante, a cuyo fin el nuevo plan que aprueben las universidades deberá incluir las necesarias previsiones sobre los mecanismos de convalidación y/o adaptación al mismo por parte de estos alumnos». La normativa que segueix tracta de regular el procediment d'implementació de nous plans d'estudis oficials.

Article 1. S'aprova la implementació completa dels nous plans d'estudis, a l'efecte de facilitar l'expedició del títol dels alumnes que s'acullin als procediments de convalidació i/o adaptació de pla d'estudis.

Article 2. Pel que fa a les matèries en què encara no s'imparteix docència, l'alumne s'hi pot matricular i serà avaluat en la matèria del pla antic que estigui en vigor i es consideri equivalent a la del pla nou. A aquest efecte l'equip deganal o de direcció farà pública la relació d'equivalències entre assignatures del pla antic i el nou.

Article 3. Si l'alumne ha de cursar una matèria del pla nou que no té equivalència en el pla antic, ha d'esperar, per poder cursar-la, que se n'implementi efectivament la docència.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,   24 de setembre de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.