FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVII
Núm. 206
Dimarts, 30 de juliol de 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
5814. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 23 de juliol de 2002 per la qual es fa pública la composició de la Comissió Electoral.

Per acord del Consell de Govern del dia d'avui i en virtut del que preveuen l'article 93 dels Estatuts de la Universitat i la disposició transitòria segona de l'Acord normatiu del dia 24 de juny de 2002 pel qual s'estableix la composició i el procediment d'elecció del Consell de Govern provisional de la Universitat de les Illes Balears en compliment de la disposició transitòria segona de la Llei orgànica d'universitats, s'han elegit els membres de la Comissió Electoral. Són els següents:

a) Rector o vicerector que delegui, que la presideix: Llorenç Huguet Rotger.

b) Secretària General, que actua com a secretària: Margalida Gili Planas.

c) Dos representants dels professors, elegits per i entre els membres de la Junta de Govern: Isabel Tapia Fernández i Mateu Servera Barceló.

d) Dos representants dels estudiants, elegits per i entre els de la Junta de Govern: Vicent Joan Torres Escandell i José Miguel Gómez García.

e) Un representant del personal d'administració i serveis, elegit per i entre els de la Junta de Govern: Rafael Barea Roig.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,   23 de juliol de 2002
El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.