FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVII
Núm. 206
Dimarts, 30 de juliol de 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Mesa del Claustre
5780. ACORD de la Mesa del Claustre del dia 26 de juny de 2002 sobre el desenvolupament de la sessió constitutiva del Claustre constituent.

La Mesa del Claustre, a la sessió del dia d'avui, fent ús de les competències que li confereix l'article 5 del Reglament del Claustre constituent, aprovat de forma provisional a la sessió de la Junta de Govern del dia 24 de juny de 2002, ha acordat el següent:

Primer. La disposició transitòria segona del Reglament del Claustre constituent estableix que: «A la primera sessió del nou Claustre s'aprovarà o modificarà aquest reglament. Les propostes de modificació s'han de fer d'acord amb el text aprovat per la Junta de Govern».

En conseqüència, s'estableix un termini per presentar esmenes fins a les 15 hores del dia 10 de juliol de 2002, mitjançant escrit lliurat al Registre General de la Universitat (Son Lledó, campus universitari) i adreçat a la Secretària General.

La presentació de candidatures a la Mesa del Claustre s'ha de fer a la mateixa sessió del Claustre constituent, una vegada s'hagi aprovat el Reglament.

Segon. La disposició transitòria segona de l'Acord de creació d'una comissió per a la reforma dels Estatuts estableix que: «A la primera sessió del nou Claustre s'aprovarà o modificarà aquesta normativa. Les propostes de modificació s'han de fer d'acord amb el text aprovat per la Junta de Govern».

En conseqüència, s'estableix un termini per presentar esmenes fins a les 15 hores del dia 10 de juliol de 2002, mitjançant escrit lliurat al Registre General de la Universitat (Son Lledó, campus universitari) i adreçat a la Secretària General.

La presentació de candidatures a la comissió per a la reforma dels Estatuts es farà a la mateixa sessió del Claustre constituent, una vegada s'hagi aprovat el Reglament.

Tercer. La presentació de candidatures al Consell de Govern s'ha de fer de conformitat amb el que estableixen els articles 3.2 i 4.3 de l'Acord normatiu del dia 24 de juny de 2002 pel qual s'estableix la composició i el procediment d'elecció del Consell de Govern provisional de la UIB en compliment de la disposició transitòria segona de la LOU.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,   26 de juny de 2002
El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.