FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVII
Núm. 206
Dimarts, 30 de juliol de 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell Executiu
5779. ACORD EXECUTIU del dia 9 de juliol de 2002 pel qual s'obre un període per presentar les solˇlicituds d'avaluaciķ del complement retributiu de reconeixement i especialitzaciķ dels professors titulars d'escola universitāria.

La Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, els sindicats STEI i CC.OO. amb representació a la Junta de Personal Docent i Investigador de la UIB i la Universitat de les Illes Balears el dia 23 de febrer de 2000 varen signar un acord sobre complements retributius per a la millora i la promoció del professorat de la UIB (www.uib.es/secc3).

Per tant, el Consell Executiu, a la sessió ordinària del dia d'avui, en ús de les atribucions que li confereix l'article 23.1.h) dels Estatuts d'aquesta universitat, acorda d'obrir un període per presentar les sol·licituds d'avaluació del complement retributiu de reconeixement i especialització dels professors titulars d'escola universitària, en els termes següents:

Els requisits dels sol·licitants són aquests:

a) Ser funcionari del cos docent de professors titulars d'escola universitària i trobar-se en servei actiu a la Universitat de les Illes Balears.

b) Tenir règim de dedicació a temps complet.

c) Tenir dos anys d'antiguitat en el càrrec de professor de la UIB, amb dedicació a temps complet.

A aquest efecte, s'hi inclou el temps de serveis prestats com a ajudant d'universitat o d'escola universitària, becari FPI, becari de reincorporació i professor associat (6 hores).

En els supòsits de professor associat (4 hores) i professor associat (3 hores), el temps en què s'hagi prestat serveis serà valorat amb el coeficient reductor de 0,5.

d) No tenir-ho reconegut amb anterioritat.

Els requisits esmentats s'han d'haver tingut el dia 31 de desembre de 2001.

Pel que fa a les condicions de les sol·licituds d'avaluació, hi és aplicable el que estableix l'apartat B («El complement retributiu de reconeixement i especialització dels professors titulars d'escola universitària de la UIB») de l'Acord entre la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, els sindicats STEI i CC.OO. amb representació a la Junta de Personal Docent i Investigador de la UIB i la Universitat de les Illes Balears sobre complements retributius per a la millora i la promoció del professorat de la UIB.

L'imprès de sol·licitud està disponible al Servei de Personal i als serveis administratius dels distints centres de la UIB.

El termini de presentació de sol·licituds començarà el dia 1 de setembre de 2002 i acabarà el dia 30 de setembre de 2002, a les 15 hores. Les sol·licituds han de presentar-se al Registre General de la UIB, Son Lledó, campus universitari (cra. de Valldemossa, km 7,5), o a les unitats de registre en funcionament als distints centres de la UIB, de conformitat amb el que estableix l'article 3 de l'Acord executiu 3727/1997, de 25 de novembre (FOU núm. 141, de 19 de desembre), sobre organització i funcionament del Registre de la Universitat de les Illes Balears.

La percepció del complement retributiu que es pugui concedir al professorat resta condicionada al fet que la Universitat de les Illes Balears rebi el finançament d'aquest complement per part de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,   9 de juliol de 2002
El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.