FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVII
Núm. 201
Divendres, 22 de març de 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
OPOSICIONS I CONCURSOS
Rectorat
5662. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 20 de març de 2002 per la qual es convoca simultàniament concurs de trasllat i concurs oposició restringit, per cobrir places vacants de la plantilla de personal laboral d’aquesta universitat.

En compliment del que disposa l'Acord normatiu de 18 de desembre de 2001 pel qual s'aprova el Projecte de pressupost, el projecte de programació plurianual d’inversions i la relació de llocs de treball del personal funcionari i laboral de la Universitat de les Illes Balears per a l’any 2002 (FOU núm. 198), es procedeix a convocar simultàniament una sèrie de places vacants de la plantilla del personal laboral d’aquesta universitat, que s’indiquen a l’annex I d’aquesta convocatòria.

Aquesta convocatòria es regirà per aquestes bases, pel Conveni per al personal laboral de la UIB (publicat al BOIB de 14 de març de 2000) amb les modificacions de la comissió paritària del dia 14 de gener de 2002, l’Estatut dels treballadors i les normes legals i reglamentàries aplicables al personal laboral de l’Administració de l’Estat.

1. Sistemes de provisió i requisits dels candidats

Les places convocades, d’acord amb l’article 11 del Conveni per al personal laboral de la UIB, es proveiran mitjançant els procediments següents:

1.1. Concurs de trasllat

Hi pot participar tot el personal laboral fix de la Universitat que ocupi un lloc de treball amb la mateixa categoria, sempre que s’adapti al perfil del lloc de treball corresponent a la vacant. També el personal excedent voluntari que tingui entre dos i cinc anys d’excedència. En aquests casos tenen preferència per ocupar les places que corresponguin a les seves categories, sempre que s’adaptin al perfil del lloc de treball. En cas de sol·licitar el mateix lloc de treball diversos excedents, es concedirà al primer que va sol·licitar el reingrés.

En cas que hi hagi places a les quals no es presenti cap candidat, es passarà automàticament a la provisió de concurs oposició restringit.

1.2. Concurs oposició restringit

Hi pot participar tot el personal laboral fix d’aquesta universitat que estigui en possessió de la titulació exigida a l’article 21 del Conveni col·lectiu per al personal laboral d’aquesta universitat.

2. Bases del concurs de trasllat

2.1. Presentació de sol·licituds

2.1.1. Les persones interessades han d’adreçar les sol·licituds al Magnífic i Excel·lentíssim senyor Rector de la Universitat de les Illes Balears dins el termini de quinze dies hàbils comptats a partir de l’endemà d’haver-se publicat aquesta convocatòria al Full Oficial de la Universitat, i les han de presentar al Registre General de la Universitat de les Illes Balears, situat a Son Lledó, de 9 a 14 hores, o en la forma prevista a l’Acord executiu del dia 25 de novembre de 1997 sobre organització i funcionament del Registre de la Universitat de les Illes Balears, o en la forma prevista a l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

2.1.2. Els aspirants han de presentar, juntament amb la sol·licitud, fotocòpia del DNI, fotocòpia compulsada de la titulació acadèmica i un curriculum vitae en el qual han de constar degudament certificats els mèrits i circumstàncies que vulguin que es valorin d’acord amb els barems aprovats entre la Gerència i el Comitè d’Empresa el dia 9 de gener de 2002, els quals figuren a l’annex II d’aquesta convocatòria.

2.1.3. La data de referència per al compliment dels requisits exigits i per a la possessió i valoració dels mèrits que s’al·leguin és el dia que acabi el termini de presentació d’instàncies.

2.1.4. Les sol·licituds les facilitarà el Servei de Personal de la Universitat, situat a Son Lledó, o també es poden trobar a la pàgina web del dit Servei de Personal.

2.1.5. Els errors de fet que s’hi puguin advertir poden ser reparats en qualsevol moment, ja sigui d’ofici o per la persona interessada.

2.1.6. Els aspirants queden vinculats per les dades que hagin fet constar a les sol·licituds, i poden demanar que es modifiquin, únicament, dins el termini establert per a la presentació de sol·licituds. Transcorregut aquest termini, no s’admetrà cap petició d’aquesta naturalesa.

2.1.7. A la instància s’hi han de fer constar expressament, si escau, les vacants demanades, que s’ordenaran segons la preferència dels concursants, i s’hi ha de detallar la denominació de la plaça.

2.2. Sistema selectiu de provisió

2.2.1. El sistema de selecció és el de concurs de trasllat.

2.2.2. La valoració de la fase de concurs es farà d’acord amb els barems aprovats entre la Gerència i el Comitè d’Empresa el dia 9 de gener de 2002, els quals figuren a l’annex II d’aquesta convocatòria.

2.2.3. Les destinacions adjudicades són irrenunciables.

2.3. Admissió d’aspirants

2.3.1. En el termini de deu dies hàbils des de la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds, el Rector dictarà resolució, que es publicarà al tauler d’anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Personal d’aquesta universitat, en què declararà aprovada la llista provisional d’admesos i exclosos. A la resolució s’indicarà la relació d’aspirants, on constaran el nom i els cognoms, el DNI i, si escau, la causa d’exclusió.

2.3.2. Els aspirants exclosos i no esmentats, disposaran d’un termini de cinc dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació de la resolució, per poder reparar els defectes que hagin motivat l’exclusió, en cas que siguin reparables. Transcorreguts els cinc dies, es farà pública la llista definitiva al tauler d’anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Personal.

2.3.3. En cas que es declarin places desertes pel procediment de concurs de trasllat, es passarà automàticament a la provisió de concurs oposició restringit.

2.4. Procediment del concurs

2.4.1. Publicada la llista definitiva d’admesos, el tribunal es constituirà i aplicarà el barem a aquelles places per a les quals hi hagi més d’un sol·licitant, d’acord amb el que estableix el punt 1.1 d’aquesta convocatòria.

2.4.2. Aplicat el barem, se’n farà públic el resultat a través d’un certificat del secretari, on es recollirà la puntuació total obtinguda per cada un dels aspirants, per ordre de puntuació.

2.4.3. Tot seguit el tribunal elevarà al Rector una proposta d’adjudicació de les places.

2.4.4. El Rector, en un termini màxim de quinze dies, dictarà resolució d’adjudicació de les places, que es publicarà al FOU.

2.4.5. El procés de concurs de trasllat durarà com a màxim quatre mesos des de l’acabament del termini de presentació d’instàncies fins a la data de resolució del Rector.

3. Bases del concurs oposició restringit

3.1. Presentació de sol·licituds

3.1.1. Juntament amb la resolució definitiva d’admesos i exclosos del concurs de trasllat, es traurà la resolució del Rector, on constarà la relació de places que s’han de cobrir pel procediment de concurs oposició restringit, la qual es publicarà al tauler d’anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Personal.

3.1.2. Les persones interessades a participar en el concurs oposició restringit han d’adreçar les sol·licituds al Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Rector de la Universitat de les Illes Balears dins el termini de quinze dies hàbils comptats a partir de l’endemà d’haver-se publicat la resolució del Rector en què es declari la relació de places que s’han de cobrir per aquest procediment, i les han de presentar al Registre General de la Universitat de les Illes Balears, situat a Son Lledó, carretera de Valldemossa, km 7.5, Palma, de 9 a 14 hores, o en la forma prevista a l’Acord executiu del dia 25 de novembre de 1997 sobre organització i funcionament del Registre de la Universitat de les Illes Balears, o en la forma prevista a l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

3.1.3. Els aspirants han de presentar, juntament amb la sol·licitud, fotocòpia del DNI, fotocòpia compulsada de la titulació acadèmica i el justificant d’haver abonat els drets d’examen.

També, si el tenen, han d’adjuntar a la sol·licitud el certificat del nivell de català corresponent exigit per a cada grup o el seu equivalent d’acord amb el que estableix l’Ordre del conseller d’Educació i Cultura de 16 de febrer de 2000 (Butlletí Oficial de les Illes Balears de 22 de febrer), així com certificats expedits per la Universitat de les Illes Balears dels nivells I, II i III fins a l’any 1991, que eximiran de la realització de la prova de català.

3.1.4. Les sol·licituds les facilitarà el Servei de Personal de la Universitat, situat a Son Lledó, o també es poden trobar a la pàgina web del dit servei.

3.1.5. Els drets d’examen són de 24,04 euros per al grup I; 18,03 euros per al grup II; i 12,02 euros per als grups III , IV.1 i IV.2, que s’han d’ingressar al compte d’aquesta universitat 2051.0100.56.0098222813 obert a la Caixa de Balears, «Sa Nostra», amb la denominació «Universitat de les Illes Balears, Oposicions». A la sol·licitud hi ha de figurar el segell de l’oficina bancària acreditatiu del pagament dels drets o resguard acreditatiu de la transferència.

Està exempt de pagar els drets d’examen el personal que s’indica a l’article 14 de la Llei 55/1999, de 29 de desembre, de mesures fiscals, administratives i de l’ordre social, en els termes i amb les condicions que s’hi estableixen, de la qual cosa s’ha d’aportar la justificació corresponent.

En cap cas la presentació i el pagament a l’entitat bancària no suposaran substitució del tràmit de presentació, dins el termini i en la forma escaient, de la sol·licitud davant l’òrgan expressat en aquesta convocatòria.

3.1.6. Els errors de fet que es puguin advertir a la sol·licitud poden ser reparats en qualsevol moment, ja sigui d’ofici o per la persona interessada.

3.1.7. Els aspirants queden vinculats per les dades que hagin fet constar a les sol·licituds, i poden demanar que es modifiquin, únicament, dins el termini establert per a la presentació de sol·licituds. Transcorregut aquest termini, no s’admetrà cap petició d’aquesta naturalesa.

3.1.8. Els aspirants que pateixin minusvalidesa han d’indicar-ho a la instància de presentació i poden sol·licitar al tribunal les possibles adaptacions de temps i mitjans per realitzar els exercicis quan aquestes adaptacions siguin necessàries. La sol·licitud s’ha d’adreçar al Servei de Personal d’aquesta universitat amb un mínim de vint-i-cinc dies d’antelació a la realització del primer exercici.

3.2. Sistema selectiu

3.2.1. El sistema de selecció és el de concurs oposició restringit.

3.2.2. El procés selectiu constarà de dues fases: una primera d’oposició i una segona de concurs. El programa que ha de regir aquestes proves és el que figura a l’annex IV d’aquesta convocatòria.

Per poder accedir a la fase de concurs és necessari haver superat la fase de l’oposició. La qualificació final del procés serà definida per la suma de la puntuació de l’oposició i la del concurs.

3.2.3. Les fases de l’oposició i del concurs es faran d’acord amb els barems aprovats entre la Gerència i Comitè d’Empresa el dia 9 de gener de 2002, els quals figuren a l’annex II d’aquesta convocatòria.

3.3. Admissió d’aspirants

3.3.1. En el termini de deu dies hàbils des de la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds, el Rector dictarà resolució que es publicarà al tauler d’anuncis situat a Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Personal d’aquesta universitat, en què declararà aprovada la llista provisional d’admesos i exclosos. A la resolució s’indicarà la relació d’aspirants, on constaran el nom i els cognoms, el DNI i, si escau, la causa d’exclusió.

3.3.2. Els aspirants exclosos i no esmentats, disposaran d’un termini de cinc dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació de la resolució, per poder reparar els defectes que hagin motivat l’exclusió, en cas que siguin reparables. Transcorreguts els cinc dies, es farà pública la llista definitiva d’admesos i exclosos al tauler d’anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Personal. Així mateix, s’indicarà la data, l’hora i el lloc per realitzar la primera prova del procés de l’oposició restringida. Qualsevol notificació anterior a les proves es farà pública a través del tauler d’anuncis de Son Lledó.

3.3.3. Els drets d’examen es reintegraran d’ofici als aspirants exclosos definitivament de les proves selectives.

3.4. Fases del concurs oposició restringit

El concurs oposició restringit constarà de dues fases: una d’oposició i una de concurs.

3.4.1. Fase d’oposició. Aquesta fase constarà de tres proves eliminatòries: la primera prova serà de català, la segona teòrica i la tercera pràctica.

3.4.1.1. Prova de català: consistirà a fer un examen similar al de nivell C per als grups I i II i el nivell B per al grup III, IV.1 i IV.2 de la Junta Avaluadora de Català del Govern de les Illes Balears, el qual constarà de dues parts: una prova escrita i una d’oral. Estan exemptes de fer aquesta prova aquelles persones que tinguin el certificat de nivell corresponent exigit per a cada grup o el seu equivalent, d’acord amb el que estableix l’Ordre del conseller d’Educació i Cultura de 16 de febrer de 2000. Per aprovar aquest examen caldrà superar cada una de les parts de què es compon aquesta prova.

3.4.1.2. Prova teòrica: consistirà en dues parts: una prova d’estructura de la UIB i una prova específica per a cada grup.

a) La prova d’estructura de la UIB consistirà a contestar un qüestionari de vint-i-cinc preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de trenta minuts. La puntuació màxima serà de quatre punts. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se’n restarà una de correcta.

b) La prova específica consistirà a contestar un qüestionari de cinquanta preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de seixanta minuts. La puntuació màxima serà de vuit punts. La puntuació serà proporcional al nombre de respostes correctes. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se’n restarà una de correcta.

Per a les places números 265, 258, 249, 254, 262 i 255 (auxiliar de serveis, adscrites al Servei de Biblioteca), la prova teòrica consistirà en dues parts:

a) Una prova d’estructura de la UIB que consistirà a contestar un qüestionari de vint-i-cinc preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de trenta minuts. La puntuació màxima serà de sis punts. La puntuació serà proporcional al nombre de respostes correctes. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se’n restarà una de correcta.

b) Una prova específica que consistirà a contestar un qüestionari de vint-i-cinc preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de trenta minuts. La puntuació màxima serà de sis punts. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se’n restarà una de correcta.

Per a les places números 194, 196, 140 i 4006 (auxiliar de serveis), la prova teòrica consistirà en dues parts:

a) Una prova de cultura general que consistirà a contestar un qüestionari de vint-i-cinc preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de trenta minuts. La puntuació màxima serà de quatre punts. La puntuació serà proporcional al nombre de respostes correctes. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se’n restarà una de correcta.

b) Una prova d’estructura de la UIB que consistirà a contestar un qüestionari de vint-i-cinc preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de trenta minuts. La puntuació màxima serà de vuit punts. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se’n restarà una de correcta.

Per poder superar la fase teòrica s’ha d’obtenir un mínim de sis punts d’ambdues proves.

3.4.1.3. Prova pràctica: consistirà a resoldre un problema o situació que proposi el tribunal, durant un màxim d’una hora, en relació amb el perfil de la plaça.

La puntuació màxima serà de vuit punts. Per poder superar la prova pràctica s’ha d’obtenir un mínim de quatre punts.

3.4.2. Fase de concurs

3.4.2.1. Per poder accedir a la fase de concurs és requisit indispensable haver superat la fase d’oposició. Els aspirants han de presentar un curriculum vitae en el qual han de constar degudament certificats els mèrits i circumstàncies que vulguin que es valorin.

Aquests documents acreditatius s’han d’aportar dins el termini de quinze dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de la llista definitiva d’aprovats de la fase d’oposició, i s’han de presentar al Registre General d’aquesta universitat.

3.4.2.2. Els mèrits al·legats s’han de tenir el dia d’acabament del termini de presentació de la documentació.

3.4.2.3. A la fase de concurs es valorarà l’antiguitat, la formació i el perfeccionament i altres mèrits relacionats amb la plaça. Aquesta valoració es farà d’acord amb el punt 3.2.3 d’aquesta convocatòria.

3.5. Desenvolupament i calendari de les proves

3.5.1. L’ordre d’actuació dels aspirants començarà alfabèticament pel primer de la lletra Ñ, de conformitat amb el que estableix la Resolució de la Secretaria d’Estat per a les Administracions Públiques de 12 de març de 2001 (Butlletí Oficial de l’Estat de 16 de març).

3.5.2. La primera prova de la fase d’oposició començarà dins el segon quadrimestre de 2002, i la data exacta es designarà per resolució del Rector, que es publicarà juntament amb la llista definitiva d’admesos i exclosos.

3.5.3. El procés de l’oposició restringida durarà, com a màxim, sis mesos, tenint en compte que des de la finalització total d’una prova fins al començament de la següent ha de passar un termini mínim de setanta-dues hores i un màxim de trenta dies naturals.

3.5.4. La publicació dels successius anuncis de la segona prova i les restants la farà el tribunal als locals allà on s’hagi fet la primera prova, amb vint-i-quatre hores, almenys, d’antelació a l’assenyalada perquè comencin. Si es tracta de la mateixa prova, l’anunci es publicarà als locals allà on s’hagi fet, amb dotze hores, com a mínim, d’antelació.

3.5.5. El tribunal pot requerir, en qualsevol moment, als candidats que acreditin la seva identitat mitjançant la presentació del DNI, passaport o document similar.

3.5.6. Els aspirants seran cridats una sola vegada, i quedaran exclosos del concurs oposició els que no compareguin.

3.6. Relació d’aprovats

3.6.1. Acabada cada una de les proves corresponents, el tribunal publicarà al tauler d’anuncis situat a Son Lledó d’aquesta universitat, la puntuació obtinguda pels aspirants aprovats.

Un cop finalitzada la fase d’oposició, el tribunal farà pública al tauler d’anuncis situat a Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Personal la relació definitiva d’aspirants aprovats, per ordre de puntuació, on constarà la qualificació final dels aspirants.

3.6.2. Acabada la totalitat dels exercicis i obtinguda la puntuació final per suma de les fases d’oposició i concurs, s’efectuarà la qualificació final dels aspirants, la qual es farà pública al tauler d’anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Personal. La relació d’aprovats, en què figurarà el DNI, s’indicarà per ordre de puntuació.

3.6.3. El tribunal elevarà al Rector una proposta amb l’adjudicació de les places, i en cap cas el tribunal no podrà declarar que han superat les proves un nombre d’aspirants superior al de places convocades. Qualsevol proposta d’aprovats contrària a aquesta norma serà nul·la de ple dret.

3.6.4. El Rector, en un termini màxim de quinze dies, dictarà resolució d’adjudicació de les places, que es publicarà al FOU.

3.7. Presentació de documents i formalització de contractes

3.7.1. En el termini de vint dies naturals des que es faci pública la resolució del Rector, els aspirants que hagin superat les proves han d’acreditar complir els requisits als quals es refereix el punt 1.2 d’aquesta convocatòria.

3.7.2. Els aspirants que hagin fet valer la seva condició de persones amb minusvalidesa, han de presentar certificat dels òrgans competents del Ministeri de Treball i Seguretat Social que acrediti aquesta condició, i igualment han de presentar certificat dels dits òrgans o de l’Administració sanitària acreditativa de la compatibilitat amb el desenvolupament de les tasques i funcions corresponents.

3.7.3. Les persones que dins el termini fixat, excepte els casos de força major, no presentin la documentació, o que un cop examinada aquesta es dedueixi que estan mancades d’algun dels requisits assenyalats a la base 1.2, no podran signar contracte i quedaran anul·lades les seves actuacions, sens perjudici de la responsabilitat en la qual hagin incorregut per falsedat en la sol·licitud inicial.

4. Tribunal qualificador

4.1. El tribunal qualificador d’aquestes proves és el que figura a l’annex V d’aquesta convocatòria. El tribunal adoptarà les mesures que estimi pertinents per a la realització dels exercicis que s’hagin de fer.

4.2. Els membres del tribunal han d’abstenir-se en els supòsits previst a l’article 28 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Així mateix, els aspirants podran recusar els membres del tribunal quan es presentin les circumstàncies esmentades.

4.3. El tribunal podrà decidir la incorporació d’especialistes en la matèria en el moment que estimi oportú, per tal que actuïn com a assessors, i en limitarà l’actuació a prestar col·laboració com a especialistes.

4.4. Per actuar vàlidament el tribunal requerirà la presència de la meitat més un dels membres. Serà requisit imprescindible la presència del president i del secretari.

4.5. El president del tribunal adoptarà les mesures necessàries per tal de garantir que els exercicis en la fase de l’oposició es corregeixin sense que es conegui la identitat dels aspirants.

4.6. El tribunal resoldrà tots els dubtes que puguin sorgir en l’aplicació d’aquestes normes, així com el que s’ha de fer en els casos que no s’hi preveuen.

El procediment d’actuació del tribunal s’ajustarà en tot moment a la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

4.7. A l’efecte d’incidències, el tribunal té la seu a la Gerència de la Universitat, situada a Son Lledó.

5. Norma final

La convocatòria i les bases d’aquesta, així com els actes administratius que se’n derivin, i les actuacions del tribunal, es poden impugnar en els terminis i en la forma establerts a la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Annex I

Codi plaça

Grup

Categoria

Unitat

Plaça 750

Grup I

Tècnic superior

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 2017

Grup I

Tècnic superior

Rectorat

Plaça 3001

Grup I

Tècnic superior

Servei de Càlcul i Informatització

Plaça 108

Grup I

Tècnic superior

Servei Lingüístic

Plaça 3014

Grup I

Tècnic superior

Servei Lingüístic

Plaça 3013

Grup I

Tècnic superior

Servei Lingüístic

Plaça 802

Grup I

Tècnic superior

Serveis Cientificotècnics

Plaça 401

Grup I

Tècnic superior

Unitat Tècnica

Plaça 3017

Grup I

Tècnic superior

Rectorat

Plaça 4013

Grup I

Tècnic superior

Rectorat

Plaça 144

Grup II

Tècnic mitjà

Lab. de Sistemes d’Informació Geogr. i T.

Plaça 219

Grup II

Tècnic mitjà

Servei de Càlcul i Informatització

Plaça 4015

Grup II

Tècnic mitjà

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 4005

Grup II

Tècnic mitjà

Serveis Cientificotècnics

Plaça 713

Grup II

Tècnic mitjà

Servei de Càlcul i Informatització

Plaça 653

Grup III

Tècnic especialista

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 145

Grup III

Tècnic especialista laboratori

Edifici Mateu Orfila i R. / Guillem Colom C.

Plaça 223

Grup III

Programador / operador

Servei de Càlcul i Informatització

Plaça 235

Grup III

Tècnic especialista

Servei Lingüístic

Plaça 112

Grup III

Tècnic especialista

Rectorat

Plaça 4016

Grup III

Tècnic especialista

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 21

Grup IV.1

Oficial A

Unitat Tècnica

Plaça 4007

Grup IV.1

Oficial A

Edifici Mateu Orfila i R. / Guillem Colom C.

Plaça 265

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 258

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 249

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 254

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 262

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 255

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 194

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Edifici Guillem Cifre de Colonya

Plaça 196

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Edifici Guillem Cifre de Colonya

Plaça 140

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Edifici Mateu Orfila i R. / Guillem Colom C.

Plaça 4006

Grup IV.2

Auxiliar de serveis B

Edifici Mateu Orfila i R. / Guillem Colom C.


Annex II

Barems per a concurs de trasllat, oposició restringida

Fase d’oposició: 2/3 de la nota total (màxim 20 punts)

Fase de concurs: 1/3 de la nota total (màxim 10 punts)

Antiguitat (màxim 4,5 punts)

  1. Concurs de trasllat:
  • 0,5 per any o fracció de serveis a la UIB, al mateix o superior grup de treball.
  • 0,35 per any o fracció de serveis a la UIB, en qualsevol grup inferior de treball.
  1. Oposició restringida:
  • 0,4 per any o fracció de serveis a la UIB, al mateix o superior grup de treball.
  • 0,35 per any o fracció de serveis a la UIB, en qualsevol grup inferior de treball.
  1. Per a tots els casos:
  • 0,15 per any o fracció de serveis en qualsevol administració pública.
  • 0,1 per any o fracció a l’empresa privada en categoria equiparable al grup de treball.

(Segons l'article 18 del Conveni col·lectiu del PAS de la UIB, les comissions de serveis no es consideren mèrits per a oposició restringida.)

Formació i perfeccionament (màxim 4,5 punts)

1. Cursos rebuts i cursos impartits (amb un màxim de 3,5)

Les activitats de formació són les fetes per la UIB, l’INAP, organismes oficials i centres nacionals o estrangers de prestigi que la comissió valori adequades. És necessari acreditar-ho mitjançant diploma o certificat.

Càrrega lectiva

assistència

aprofitament

impartició

assistència quan es preveu aprofitament

d’1 a 10 hores

0,2

0,25

0,375

0,1

d’11 a 20 hores

0,4

0,5

0,75

0,2

de 21 a 50 hores

0,6

0,75

1,125

0,3

de més de 50 hores

0,8

1

1,5

0,4

(D'aquest màxim de 3,5 punts, només es poden obtenir dos punts en cursos fets amb una antiguitat superior als cinc anys de la convocatòria.)

2. Idiomes (màxim de 2 punts)

Català. Certificats de la Junta Avaluadora de Català del Govern balear o equivalents reconeguts per la Junta. Es valorarà el nivell màxim que s'acrediti, d'acord amb l'Ordre de la Conselleria d'Educació i Cultura de 16 de febrer de 2000.

Nivell

Puntuació

A

0,25

B

0,5

C

0,75

D

1,25

E

1,5

2.1. Altres Idiomes. Certificats o homologacions del Servei Lingüístic de la UIB.

Nivell

Puntuació

avançat

0,75

mitjà

0,5

bàsic

0,25

Altres mèrits (màxim 1 punt)

Es concretaran per a cada plaça. Es valoraran mèrits com:

  • sobretitulació
  • altres titulacions
  • publicacions
  • coneixements específics
  • direcció i coordinació de cursos
  • etc.

tot relacionat amb el perfil de la plaça.

L'ordre de prioritat per a l'adjudicació de la plaça el determinarà la puntuació total obtinguda.

En cas d'igualtat en la puntuació total, l'ordre de prioritat el determinarà la puntuació obtinguda independentment en cada un dels apartats de la fase de concurs seguint l'ordre següent:

  1. Antiguitat
  2. Formació i perfeccionament
  3. Altres mèrits

 

Annex III

Codi de plaça / perfil

Plaça 750

Experiència i coneixements en: Planificació i gestió de serveis de biblioteca universitaris. Gestió de la qualitat i avaluació. Gestió de recursos humans. Planificació d’edificis i equipaments bibliotecaris. Cooperació bibliotecària. Mercat de l’edició científica. Gestió econòmica i pressupostària i polítiques d’adquisició bibliogràfica. Creació i gestió de biblioteques digitals i altres recursos electrònics. Coneixement del sistema bibliotecari de les Illes Balears. Ús del programa informàtic INNOPAC.

Plaça 2017

Experiència demostrable en gestió de qualitat i en avaluació institucional en l’àmbit universitari. Coneixements: formació específica en temes de gestió i millora de la qualitat universitària i en el camp de l’avaluació institucional universitària.

Plaça 3001

Llicenciat en informàtica, amb anys d’experiència en l’explotació i administració de sistemes de computació. Es valoraran especialment els coneixements del sistema operatiu OpenVMS i clústers.

Plaça 108

Llicenciat en Filosofia i Lletres, especialitat de Filologia Catalana. Experiència en: Recerca terminològica multilingüe. En planificació terminològica. En organització de cursos relacionats amb terminologia. En direcció i elaboració de recursos terminològics. En ensenyament dels llenguatges d’especialitat. En recerca terminològica puntual. En el disseny de bases de dades terminològiques.

Plaça 3014

Llicenciat en Filologia Anglogermànica (alemany). Experiència mínima de cinc anys en la docència universitària de l’alemany com a llengua estrangera. Experiència en cursos de llengua alemanya adreçats a la comunitat universitària.

Plaça 3013

Llicenciat en Filosofia i Lletres. Secció de Filologia Francesa o Filologia Moderna. Experiència en ensenyament de la llegua francesa en l’àmbit universitari i de francès tecnicoempresarial i turístic. Experiència i coneixements en gestió i organització de cursos i activitats de formació de llengua francesa adreçats a membres d’una comunitat universitària. Experiència en gestió, organització i programació en el marc de l’estructura administrativa i pedagògica d’un centre d’idiomes en l’àmbit universitari. Experiència en gestió i organització de cursos i proves de llengua francesa per a l’obtenció de diplomes estrangers.

Plaça 802

Llicenciat en ciències, preferiblement en ciències biològiques. Experiència contrastada en el maneig i manteniment d’equips de biologia molecular. Experiència en el treball de laboratori, en coneixements d’idiomes i d’informàtica a nivell d’usuari.

Plaça 401

Arquitecte superior amb experiència a l’administració universitària. Coneixements d’obres de l’empresa pública i experiència en temes d’educació pública. Coneixement del pla especial universitari, edificació sostenible i medi ambient.

Plaça 3017

Experiència demostrable de gestió de qualitat i ambiental en empreses privades i a l’Administració, d’elaboració d’avaluacions d’impacte ambiental, d’avaluació de qualitat i de control de concessionaris. Coneixements amb formació específica en sistemes de gestió ambiental, en qualitat i en les normatives ISO de les sèries 9000 i 14000.

Plaça 4013

Titulat superior amb coneixements d’anglès parlat i escrit, experiència en la gestió de projectes nacionals i europeus, ofimàtica avançada i programació de pàgines web.

Plaça 144

Diplomat universitari. Formació especialitzada en sistemes d’informació geogràfica i experiència en el desenvolupament de sistemes d’informació geogràfica en projectes de recerca bàsica i aplicada. Experiència en l’ús del software de SIG: ArcInfo, ArcView, MapInfo, Idrisi. Experiència en coordinació i impartició de cursos d’especialització en SIG.

Plaça 219

Titulat de grau mitjà en informàtica per realitzar funcions d’administració de sistemes UNIX. Experiència en administració de diferents versions de sistemes UNIX, especialment en Solaris i Tru64. Bons coneixements d’anglès.

Plaça 4015

Diplomatura. Coneixements d’anglès. Experiència i coneixements en: Gestió i adquisició de publicacions periòdiques de caràcter científic. Gestió de recursos electrònics. Tècniques documentals aplicades a la recerca. Mercat de l’edició científica i l’edició electrònica. Orientació d’usuaris en tècniques de recerca d’informació. Disseny i gestió de bases de dades. Ús del programa informàtic INNOPAC.

Plaça 4005

Diplomat universitari o tres cursos d’una llicenciatura de ciències, preferiblement de químiques. Experiència contrastada en el maneig i manteniment d’equips d’espectroscòpia. Experiència en el treball de laboratori. Coneixements d’idiomes i d’informàtica.

Plaça 713

Titulat de grau mitjà per realitzar tasques d’anàlisi i desenvolupament d’aplicacions client/servidor en entorns mixtos. Administració de bases de dades Oracle i programació de sistemes de Data-Entry. Bons coneixements d’anglès.

Plaça 653

Coneixements d’anglès. Experiència i coneixements en estratègies de cerques en línia i utilització de productes d’informació a partir de diferents tipus de llenguatges de recuperació. Utilització dels sistemes experts de cerca d’informació dels diferents distribuïdors de bases de dades (OCLC, DIALOG, STN). Orientació d’usuaris en tècniques de recerca d’informació. Tecnologies de la informació al servei del subministrament de documents (ARIEL, OCLCC, PRISM, ARTTEL).

Plaça 145

Coneixement del material del laboratori de Física General (primers cursos de diferents estudis) i d’eines informàtiques per a l’elaboració de guions de pràctiques de Física General (amb dibuixos i equacions matemàtiques).

Plaça 223

Estudis d’informàtica per realitzar funcions de coordinador i desenvolupador de serveis web avançats per diferents tipus de dispositius. Experiència en la coordinació de grups reduïts i el desenvolupament d’aplicacions web amb XML/XSLT, basades en bases de dades Oracle implementades amb Java i PLSQL, accessibles des de diferents tipus de dispositius, tant navegadors HTML i WML com telèfons mòbils, o dispositius tipus PDA o Pocket PC. Coneixements de programació en Java, JavaScript, PLSQL i edició de documents HTML, WML i XML; planificació, coordinació i creació de mètodes de treball per grups reduïts de desenvolupadors. Coneixements avançats d’anglès tant orals com escrits.

Plaça 235

Correcció de textos i documents en català, especialment de tipus administratiu, científic i de divulgació. Organització i coordinació de cursos. Experiència en planificació i dinamització lingüística universitària.

Plaça 112

Coneixements dels estudis universitaris, de l’organització acadèmica i de l’estructura de la UIB. Experiència laboral en orientació als estudiants preuniversitaris i universitaris. Experiència en la realització de tasques de recerca, organització, classificació i difusió de la informació dins l’àmbit educatiu. Formació específica en atenció d’usuaris i utilització d’eines informàtiques que permetin el manteniment i la gestió de la informació.

Plaça 4016

Experiència i coneixements en: Atenció al públic en biblioteques universitàries. Gestió de col·leccions bibliogràfiques de caràcter científic. Gestió de la circulació i el préstec. Catalogació en format MARC (nivell bàsic). Ús del programa informàtic INNOPAC. Formació d’usuaris en el utilització de biblioteques universitàries.

Plaça 21

Experiència en manipulació de materials inflamables: gasos, etc. Estar en possessió del carnet de conduir B i del certificat de formació per als conductors de vehicles que transporten mercaderies perilloses.

Plaça 4007

Experiència en preparació de mostres biològiques, dissolucions, maneig i manteniment ordinari d’aparells senzills, d’instrumental i material no fungible. Manipulació i coneixement de gasos a pressió i manteniment de nitrogen líquid. Maneig de programes informàtics a nivell d’usuari.

Places 265, 258, 249, 254, 262 i 255

Coneixements i experiència en alguns dels camps següents: Gestió de col·leccions bibliogràfiques i atenció al públic en biblioteques universitàries. Catalogació de recursos bibliogràfics en format USMARC. Ús del programa INNOPAC. Gestió dels recursos electrònics, accés al document i creació de pàgines web.

Places 194, 196, 140 i 4006

Experiència en atenció al públic. Realització de tasques senzilles; maneig de correspondència, utilització del servei de telefonia, trasllat de material, reposició d’aquest material, etc.

 

Annex IV

Temari d’organització i estructura de la Universitat de les Illes Balears

(genèric per a totes les places)

1. Estructura i organització de la Universitat de les Illes Balears

Estructura de la Universitat de les Illes Balears. Edificis de la UIB. Extensions universitàries. Centres universitaris. Estudis. Departaments. Facultats. Escoles universitàries. Escoles adscrites i altres escoles. Instituts universitaris. Serveis. Fundacions. Sindicatura de Greuges. Acció Social del personal de la Universitat.

2. La Llei orgànica d’universitats.

3. El Conveni col·lectiu del personal laboral de la universitat de les Illes Balears.

 

Temari específic per a cada plaça

Plaça 750

1. La funció de la biblioteca universitària. Les biblioteques universitàries a Espanya, REBIUN: Organització, funcionament i principals projectes en marxa. Normes i directrius per a biblioteques universitàries.

2. La cooperació interbibliotecària. Consorcis i grups d’usuaris. Els consorcis de biblioteques a Espanya, el CBUC, Madroño, altres consorcis incipients. Els grups d’usuaris: GEUIN. Fórmules flexibles de col·laboració, projectes de col·laboració bibliotecària de la UIB.

3. El panorama bibliotecari de les Illes Balears, biblioteques i xarxes de biblioteques. El projecte CABIB.

4. Avaluació i millora a les biblioteques universitàries. El Pla nacional d’avaluació. El model del Consell d’Universitats, la guia d’avaluació de biblioteques universitàries de Catalunya. L’avaluació del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB.

5. Direcció i planificació estratègica a les biblioteques universitàries. Tècniques modernes de gestió aplicades a les biblioteques universitàries: gestió per objectius, gestió per processos, quadre de comandament integral.

6. La política de qualitat a les biblioteques universitàries. El model europeu d’excel·lència, ISO 9000, els contractes programa.

7. Les publicacions periòdiques de caràcter científic, panoràmica actual. Els grans editors i distribuïdors de revistes científiques; l’impacte de l’edició electrònica, el acords consorciats. La col·lecció de publicacions periòdiques i la política de subscripcions de la UIB.

8. Les bases de dades i els serveis de documentació científica, panoràmica actual. Els grans editors i distribuïdors de bases de dades. El servei de documentació de la UIB: organització, recursos i prestacions.

9. El préstec interbibliotecari i les noves tecnologies: catàlegs col·lectius i programes de gestió. Panoràmica nacional i internacional, el cas de la UIB com a peticionària i com a prestadora.

10. L’adquisició i el tractament de les monografies a les biblioteques universitàries. Els distribuïdors i els serveis de valor afegit. La política d’adquisicions a la UIB, el paper dels departaments i centres, el procés d’adquisicions de la UIB.

11. Fonts d’informació. Tipologia. Documents primaris, secundaris. La col·lecció bibliogràfica de la UIB, principals fons, organització i distribució. Les biblioteques de la UIB i les biblioteques associades. El catàleg de la UIB, el procés de catalogació a la UIB. El procés de préstec a la UIB.

12. Planificació d’edificis i equipaments per a biblioteques universitàries.

13. La informatització de les biblioteques universitàries, els sistemes integrals d’automatització de biblioteques. Panorama actual a Espanya. La informatització del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, el programa INNOPAC Millenium.

14. Les noves tecnologies de la informació i la comunicació i les biblioteques universitàries: Internet, les biblioteques com a portals, la pàgina web del Servei de Biblioteca i Documentació, estructura i contingut. Intranets i gestió del coneixement. Aplicacions pràctiques de les eines informàtiques més comunes en la gestió bibliotecària: Word, Excel, Acces i PowerPoint. Creació de pàgines web mitjançant Macromedia Dream Weaver i FireWorks.

15. Biblioteques digitals. Concepte. Estat de la qüestió. Els exemples espanyols: la Biblioteca Digital de Catalunya, la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, altres iniciatives. Els projectes de digitalització a les Illes Balears, el CEDOC. El camí cap a la integració dels diversos recursos electrònics.

Plaça 2017

1. L’Oficina de Planificació i Prospectiva de la Universitat de les Illes Balears.

2. Concepte, evolució i principis de la qualitat.

3. La qualitat a la Universitat.

4. La qualitat universitària: algunes qüestions i conceptes.

5. Diferents accepcions del concepte de qualitat universitària.

6. Les principals eines de gestió per a la millora de la qualitat a la Universitat.

7. L’avaluació institucional.

8. Programes d’avaluació institucional universitària a Espanya.

9. El Pla nacional d’avaluació de la qualitat de les universitats: metodologia d’avaluació.

10. El Pla nacional d’avaluació de la qualitat de les universitats: l’organització de l’avaluació i els informes.

11. Guia de l’autoavaluació de l’ensenyament.

12. Guia de l’autoavaluació de serveis: el model EFQM (European Foundation For Quality Management).

13. Guia de l’autoavaluació de la investigació.

14. Participació de la Universitat de les Illes Balears en el Pla nacional d’avaluació de qualitat de la universitat (PNEC) i en el II Pla de qualitat.

15. Tècniques per a l’avaluació.

Plaça 3001

1. Llei de propietat intel·lectual.

2. Llei orgànica del tractament de dades.

3. Organització d'un centre de processament de dades.

4. Explotació de sistemes.

5. Operació de sistemes. Mecanismes de comunicació entre operadors d’OpenVMS.

6. Administració de sistemes informàtics. Eines de l'administrador. Procediments DCL.

7. Avaluació de sistemes informàtics. Tunning d'OpenVMS. Configuració del sistema. Paràmetres.

8. Instal·lació i configuració del sistema OpenVMS.

9. Sistemes fiables. Configuracions d’alta disponibilitat d’OpenVMS.

10. Clústers homogenis i heterogenis. Sistemes complexos.

11. Configuracions de clústers. Mecanismes d’interconnexió de nodes d’un clúster.

12. Seguretat en sistemes. Eines d'auditoria d’OpenVMS. Dominis de seguretat.

13. Mecanismes d'interconnexió de sistemes. LAN i xarxes dedicades.

14. Subsistemes d'emmagatzemament. Controladors dedicats.

15. Subsistemes RAID. Característiques específiques. Consideracions sobre els tipus de volums.

Plaça 108

1. Els serveis lingüístics. Estructura i funcions. El Servei Lingüístic de la UIB.

2. Els centres de terminologia. Estructura i funcions. La recerca terminològica puntual. Importància de la dinamització terminològica.

3. El reglament d’ús intern i normalització lingüística a la UIB.

4. Legislació lingüística bàsica. La Llei de normalització lingüística.

5. La normalització terminològica catalana. L’IEC i el TERMCAT.

6. Els organismes internacionals de normalització terminològica. Les normes ISO.

7. Les nomenclatures científiques. Caracterització.

8. Terminologia i variants geogràfiques. La terminologia i l’estàndard a les Illes Balears. Obres especialitzades i lexicogràfiques més importants per a la fixació de les variants balears.

9. El Gabinet de Terminologia. Estructura. Tipologia de consultes i tipologia d’usuaris.

10. Les funcions de la terminologia. La terminologia com a disciplina i com a pràctica. L’ensenyament de la terminologia a les Illes Balears.

11. Les fonts de consulta en suport paper i en suport electrònic més importants en llengua catalana. Ús i valoració de les obres de consulta relacionades amb les Illes Balears.

12. Internet: la llengua i la terminologia.

13. La terminologia sectorial. Metodologia del treball terminològic.

14. Els especialistes i les àrees de treball. Tipologia d’especialistes. Els especialistes de la UIB.

15. Els bancs de dades terminològiques.

Plaça 3014

1. Gestió i administració d’un centre d’idiomes en l’àmbit universitari.

2. Organització d’un centre d’idiomes en l’àmbit universitari.

3. Programació d’un centre d’idiomes en l’àmbit universitari.

4. Alemany I. Continguts de nivell bàsic.

5. Alemany II. Continguts de nivell mitjà.

6. Alemany III. Continguts de nivell avançat.

7. Estratègies de la lectura de textos en alemany per als estudiants universitaris.

8. Tècniques per desenvolupar la comprensió de textos orals.

9. Estratègies per afavorir l’expressió oral.

10. La gramàtica com un mitjà i no com un fi en l’ensenyament de l’alemany.

11. Tècniques per aprendre, practicar i recordar el vocabulari.

12. Repàs històric de les diferents metodologies emprades en l’ensenyament de l’alemany.

13. Una proposta metodològica per a l’ensenyament de l’alemany en un servei lingüístic.

14. Estratègies de l’aprenentatge autònom.

15. La llengua alemanya dins el context socioeconòmic i cultural de Mallorca.

Plaça 3013

1. Els centres d’idiomes dins els serveis lingüístics: estructura i òrgans de govern.

2. Gestió d’un centre d’idiomes en l’àmbit universitari: règim de funcionament administratiu i règim d’ensenyament.

3. Organització pedagògica: disposició general per a tots els idiomes, coordinació i projecte curricular.

4. Trets comuns i diferencials: projecte lingüístic, currículum integrat de llengües.

5. Programació administrativa i acadèmica per idiomes, per nivell i per cicle.

6. Polítiques i estratègies sobre l’aprenentatge i l’ensenyament dels idiomes a la Unió Europea. El marc comú de referència del Consell d’Europa.

7. La llengua francesa i la seva didàctica. Aprenentatge de la llengua com a tercera llengua.

8. La competència comunicativa. La llengua oral. Situacions de comunicació oral. Elements i normes que regeixen el discurs oral. La llengua escrita. Situacions de comunicació escrita. Estructura i elements formals. Normes que regeixen el text escrit.

9. Corrents metodològics per a l’ensenyament d’idiomes. Metodologies per al francès: història, evolució i situació actual.

10. Ensenyament del francès. Cicle elemental: objectius, continguts, avaluació i activitats complementàries.

11. Ensenyament del francès. Cicle superior: objectius, continguts, avaluació i activitats complementàries.

12. Ensenyament del francès dins el marc de les llengües específiques: francès dels negocis, francès jurídic, francès turístic i francès científic.

13. Recursos didàctics i noves tecnologies.

14. Activitats en grup i estratègies per aprendre en autonomia: l’autoaprenentatge, l’autoavaluació.

15. La llengua francesa en el context social i cultural avui. Reflexió intercultural: tractament i superació d’estereotips i tòpics.

Plaça 802

1. Fonaments de la cromatografia líquida d'altes prestacions (HPLC). Bases de la separació. Tipus. Aplicacions. Separació isocràtica i en gradient. Validació de mètodes. Sistemes de detecció.

2. HPLC de mostres bioquímiques. Separació de pèptids. Separació d'oligonucleòtids. Tipus, característiques i bases de la separació. Fases estacionàries. Fases mòbils. Optimització de mètodes.

3. HPLC en fase normal i en fase inversa. Tipus, característiques i bases de la separació. Fases estacionàries. Fases mòbils. Aplicacions. Optimització de mètodes. HPLC preparativa.

4. Cromatografia d'exclusió. Cromatografia d’afinitat. Fases estacionàries. Fases mòbils. Aplicacions i exemples característics.

5. Cromatografia iònica. Tipus, característiques i bases de la separació. Fases estacionàries. Fases mòbils. Cromatografia iònica amb supressió. Aplicacions. Optimització de mètodes.

6. Principis de biologia molecular. Organització del genoma humà i del material genètic. Introducció a les tècniques genètiques. Malalties genètiques. El cicle cel·lular. La mutació: tipus, causes i efectes. Biologia molecular de les neoplàsies.

7. Mètodes en biologia molecular. Amplificació d'àcids nucleics: reacció en cadena de la polimerasa (PCR) i clonatge de DNA. Anàlisi d'ADN i ARN.

8. PCR quantitativa. Fonaments i característiques. Tractament de les mostres i aplicacions. Optimització de mètodes.

9. Fonaments de l'electroforesi capil·lar. Aplicació a l'anàlisi genètica: Analitzador Genètic. Fonaments de la tècnica. Seqüenciació cíclica aplicada a l'ABI310. Anàlisi de fragments: SSCP, microsatèl·lits, LOH, RER, mutacions...

10. Animals de laboratori. Tipus i característiques. Condicions d'hàbitat, sacrifici i ús. Condicions dels establiments destinats als animals de laboratori. Control sanitari dels animals. Normes referents als establiments i a l'ús dels animals d'experimentació.

11. Tècniques de laboratori. Tècniques de manipulació i conservació de mostres biològiques. Tècniques d’aïllament de metabòlits primaris. Tècniques d’aïllament de proteïnes. Tècniques d’aïllament d’orgànuls cel·lulars. Tècniques d’obtenció de material genètic.

12. Bibliografia. Fonts bibliogràfiques primàries, secundàries i terciàries. Cerca d’informació per mitjans informàtics.

13. Sistemes de qualitat. Norma EN 45001. Procediment d’acreditació d’un laboratori d’assaig.

14. Sistemes de qualitat II. Manual de qualitat. Registres. Procediments d’anàlisi. Informes de resultats. Incertesa dels resultats. Disconformitats.

15. Estructura i finançament de la investigació. Programes europeus. Programes nacionals. Programes regionals. Patents i explotació de resultats d’investigació.

Plaça 401

1. Resolució Res AP(2001)1 sobre la introducció dels principis de disseny universal en els currículums de totes les activitats relacionades amb l’entorn de la construcció.

2. Llei 10/1990, de 23 d’ octubre, de disciplina urbanística.

3. L’edificació sostenible. Criteris energètics i mediambientals: Fase de projecte. Fase d’execució. Construcció sostenible.

4. Els plans especials. Pla especial del campus de la Universitat de les Illes Balears.

5. Llei de contractes de les administracions públiques. Del contracte d’obres: disposicions generals, de l’execució i modificació del contracte d’obres, de l’extinció del contracte d’obres, de l’execució de les obres per la mateixa administració. Especial referència a l’aplicació a la Universitat.

6. El servei de manteniment integral de la Universitat de les Illes Balears. Especificacions objecte de contracte, determinació dels principis bàsics de manteniment, organització del servei.

7. Llei de contractes de les administracions públiques. De la revisió de preus en els contractes de l’Administració. De l’extinció dels contractes. De la cessió dels contractes i de la subcontractació.

8. Manteniment d’edificis. Accions sobre l’entorn de l’edifici. Tancaments i acabaments. Elements de tancament i acabat en la conservació de l’edifici.

9. Disposicions mínimes de seguretat i salut en les obres de construcció. Estudis i plans de seguretat. Requisits per a l’aplicació i el desenvolupament. Normativa que la regula.

10. Millora de l’accessibilitat i de la supressió de les barreres arquitectòniques. Especial referència a la Universitat. Normativa aplicable.

11. Patrimoni arquitectònic. Patrimoni històric de les Illes Balears. Conceptes i definició. Normativa de protecció dels edificis. Legislació específica.

12. Reglament general de la Llei de contractes de les administracions públiques. Dels diferents tipus de contractes administratius. Del contracte d’obres.

13. Codi de conducta ambiental. Compromís de la UIB amb el medi ambient.

14. L’ambientalització de la Universitat. Disseny d’un sistema de gestió ambiental per a la Universitat.

15. Medi ambient i tecnologia. Arquitectura i medi ambient.

Plaça 3017

1. L’oficina de Planificació i Prospectiva de la Universitat de les Illes Balears.

2. La Llei de contractes de l’Administració.

3. El control dels serveis contractats a la Universitat de les Illes Balears.

4. Les bústies de suggeriments de la Universitat de les Illes Balears.

5. Bones pràctiques ambientals a la Universitat de les Illes Balears.

6. Descripció del campus de la Universitat de les Illes Balears.

7. Estalvi de recursos.

8. Reducció d’utilització de productes nocius.

9. Recollida selectiva.

10. Altres iniciatives de bones pràctiques ambientals a la Universitat de les Illes Balears.

11. Indicadors de la Universitat de les Illes Balears.

12. Avaluació d’impacte ambiental.

13. Normativa ISO.

14. Ecoauditoria de la Universitat de les Illes Balears.

15. La qualitat a la Universitat de les Illes Balears.

Plaça 4013

1. Pla balear de R+D.

2. Pla nacional de R+D+I. Línies prioritàries.

3. Pla nacional de R+D+I. Projectes de recerca i altres accions.

4. Contractes de recerca: IDE, Torres Quevedo, Ramón y Cajal.

5. Mobilitat d'investigadors. Beques pre i postdoctorals. Pla nacional de mobilitat del professorat universitari.

6. Organigrama i funcions del MCiT.

7. Organigrama i funcions de la SEEU.

8. El cinquè PM. Línies prioritàries. Altres iniciatives de la CE. Fons d'informació a la web.

9. El cinquè PM. Models de participació i costs elegibles.

10. Tipus d'accions al cinquè PM.

11. Organigrama de la CE. Direccions generals i competències.

12. El sisè PM. Línies prioritàries. Pressuposts. Modalitats de participació.

13. Les OTRI. Estructura, xarxa. Funcions i competències.

14. Contractes de recerca. Convenis.

15. La promoció de la recerca a la UIB.

Plaça 144

1. Els sistemes d’informació geogràfica: components i funcions.

2. Fonts d’informació geogràfica a les Balears.

3. Models i estructures de dades geogràfiques.

4. Mètodes de captura i gestió de dades geogràfiques.

5. Geoprocessament de dades geogràfiques.

6. Aplicacions mediambientals dels SIG a les Balears.

7. Bases tècniques i capacitats del software de SIG ArcInfo i ArcView.

8. Bases tècniques i capacitats del software de SIG Idrisi i MapInfo.

9. Disseny i representació cartogràfica amb el software ArcInfo i ArcView.

10. Disseny, gestió i impartició de cursos de formació en les tecnologies de la informació geogràfica.

11. Activitats de suport tècnic a projectes de recerca en els camps de desenvolupament del LSIG.

12. Estructura, funcions i recursos del Laboratori de Sistemes d’Informació Geogràfica i Territorial de la Universitat de les Illes Balears.

Plaça 219

1. Llei orgànica de tractament de dades.

2. Llei de propietat intel·lectual.

3. Instal·lació del sistema operatiu Solaris local i remota.

4. Configuració del sistema operatiu Solaris. Paràmetres del nucli i processos d’arrencada.

5. El sistema de fitxers amb UNIX.

6. Configuració de xarxes en sistemes amb Solaris.

7. Configuració de xarxes en sistemes amb Tru64.

8. Configuració d’usuaris amb sistemes Solaris emprant serveis de xarxa com NIS, NIS+ i NFS.

9. Monitorització d’un sistema amb Solaris: control de processos i recursos del sistema.

10. Monitorització d’un sistema amb Tru64: control de processos i recursos del sistema.

11. Algunes eines per a l’administració de sistemes UNIX: awk, programació en ksh, Makefile, tasques periòdiques i processament per lots (batch processing).

12. Detecció i prevenció de possibles atacs de seguretat als sistemes UNIX: missatges de log, seguretat a nivell d’usuari i sistema, i algunes eines de control de connexió per xarxa: TCP Wrappers i Secure Shell.

Plaça 4015

1. Organització i funcionament d’una biblioteca universitària. El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB. Organigrama i estructura. Unitats i biblioteques. Projectes. Processos. Avaluació i pla de millora.

2. Biblioteca digital. La gestió dels recursos. Selecció i adquisició. Gestió de la col·lecció. L’accés de l’usuari. Llicències d’ús.

3. La cooperació bibliotecària a les universitats. Adquisició consorciada. Recursos compartits. Préstec interbibliotecari. El préstec interbibliotecari amb INNOPAC.

4. L’edició electrònica. Publicacions en sèrie. La col·lecció de publicacions periòdiques de la UIB, versions impreses i electròniques. El mòdul de gestió de publicacions periòdiques amb INNOPAC.

5. El mercat de la informació electrònica. Editorials, proveïdors i agregadors.

6. La indústria editorial en l’actualitat.

7. Internet. Hipertext i hipermèdia. Eines per a la localització de recursos a Internet. La importància de la informàtica i les xarxes de comunicacions en el desenvolupament de la informació.

8. Tècniques documentals aplicades a la recerca. Estratègia de la cerca i recuperació de la informació. Llenguatges documentals.

9. Accés a les diferents fonts d’informació electrònica de la UIB.

10. Els serveis d’informació i referència bibliogràfica. Atenció i formació d’usuaris.

11. Gestió i organització de la informació: qualitat, utilitat i usabilitat, pertinència i rellevància.

12. Fonts d’informació. Tipologia. Documents primaris, secundaris.

13. Societat de la informació. La gestió del coneixement. Capital intel·lectual. Intranets.

Plaça 4005

1. Introducció a les tècniques espectroscòpiques. Espectre electromagnètic. Freqüència i energia. Unitats.

2. Ressonància magnètica nuclear I. Teoria de la RMN. Experiments monodimensionals. Desplaçaments químics característics. Efecte nOe.

3. Ressonància magnètica nuclear II. Experiments bidimensionals: COSY, NOESY, ROESY. Processament d’espectres bidimensionals.

4. Espectroscòpia infraroja. Introducció i tipus de vibracions. Freqüències d’utilitat diagnòstica. Interpretació d’espectres. Instrumentació. Teoria de la FT-IR.

5. Espectroscòpia ultraviolada visible. Introducció. Interpretació dels espectres d’UV. Desplaçaments hiper-, hipo-, bato-, hipsocròmics. Instrumentació i preparació d’experiments d’UV.

6. Espectrometria de massa I. Introducció. Teoria de l’EM. Fragmentacions típiques. Ió molecular. Fórmula molecular.

7. Cromatografia de gasos. Espectrometria de massa combinada amb la cromatografia de gasos GC-EM. Experiments qualitatius. Identificació de components. Llibreries d’espectres.

8. Espectrometria de massa II. Instrumentació. Mètodes suaus d’ionització molecular: CI, FAB, etc. Ionització via electroesprai (ESI).

9. Tècniques de laboratori. Reaccions químiques. Tècniques d’eliminació de dissolvents a baixa pressió. Tècniques d’extracció. Tècniques de separació: cromatografia en columna, ccf i altres.

10. Bibliografia. Fonts bibliogràfiques primàries, secundàries i terciàries. Cerca d’informació per mitjans informàtics.

11. Sistemes de qualitat. Norma EN 45001. Procediment d’acreditació d’un laboratori d’assaig.

12. Sistemes de qualitat II. Manual de qualitat. Registres. Procediments d’anàlisi. Informes de resultats. Incertesa dels resultats. Disconformitats.

Plaça 713

1. Llei orgànica de protecció de dades.

2. Sistemes de Data-Entry: disseny de formularis, programació d'aplicacions de control i protocols de comunicació.

3. Arquitectura i funcionament de bases de dades Oracle. Programació en SQL i PL/SQL.

4. Sistema operatiu OpenVMS. Configuració de clústers i mecanismes d'interconnexió per escalabilitat, rendiment i disponibilitat.

5. Administració de BD Oracle sobre plataformes OpenVMS, Windows i Unix.

6. Mètodes de tuning de VLDB 7x24 i eines associades.

7. Oracle Developer Suite: Oracle Designer, Oracle Forms Developer, Oracle Reports Developer i Internet Application Server.

8. Sistemes de desenvolupament d'aplicacions de Microsoft. Programació de controls Activex i sistemes d'accés a dades DAO, ADO i ODBC.

9. Disseny, instal·lació i administració d' entorns microinformàtics Windows NT/2000.

10. Xarxes: Cablatge estructurat; estàndards, experiència en utilització de Fluke One Touch, Penta Scanner. LAN; tecnologies Ethernet, Fastethernet, Gigabitethernet, ATM. VLAN. WAN; RDSI, Frame Relay, ATM. Encaminament IP; RIP, IGRP, EIGRP, OSPF. IP; Arquitectura TCP/IP, IP Multicast, Multicast BackBONE.

11. Programació de SmartCards. Targetes WG10-CECA, WG10-FNMT i targetes TIBC. Terminals lectors CHERRY i C3PO. Integració amb sistemes de control d'accés físic i lògic.

12. Disseny, instal·lació i administració d'entorns de Boot Remot. Especificacions Intel WfM, PXE. Integració amb sistemes d'administració remota.

Plaça 653

1. Organització i funcionament d’una biblioteca universitària. El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB. Organigrama i estructura. Unitats i biblioteques. Projectes. Processos. Avaluació i pla de millora.

2. Internet. Hipertext i hipermèdia. Eines per a la localització de recursos a Internet. La importància de la informàtica i les xarxes de comunicacions en el desenvolupament de la informació.

3. Tècniques documentals aplicades a la recerca. Estratègia de cerca i recuperació de la informació. Llenguatges documentals.

4. Accés a les diferents fonts d’informació electrònica. Accés a les bases de dades de la UIB.

5. Els serveis d’informació i referència bibliogràfica. Atenció i formació d’usuaris.

6. Gestió i organització de la informació: qualitat, utilitat i usabilitat, pertinència i rellevància.

7. Fonts d’informació. Tipologia. Documents primaris, secundaris.

8. Biblioteca digital. Integració i tendències. Gestió i ús de recursos digitals.

9. Servei d’obtenció de documents i préstec interbibliotecari. Les tecnologies de la informació al servei del subministraments de documents. El préstec interbibliotecari amb INNOPAC.

10. La cooperació bibliotecària a les universitats. Catàlegs col·lectius, consorcis, normatives i acords.

Plaça 145

1. Seguretat en el laboratori de física general: normes bàsiques.

2. Tractaments de textos generals amb MSWord, incloent-hi edició d’equacions per fer guions de pràctiques.

3. Fulls de càlcul generals amb MSExcel, per fer la gestió de grups de pràctiques.

4. Programes de dibuix i gràfics (Canvas; MSOffice), per elaborar guions de pràctiques.

5. Tractaments de textos avançats (Latex), incloent-hi edicions d’equacions i taules.

6. Importació i exportació de dades, gràfics i imatges entre diferents programes: MSOffice; Canvas i Latex.

7. Identificació del material de pràctiques de mecànica i termodinàmica de Física General (primers cursos de diferents estudis).

8. Identificació del material de pràctiques d’electricitat, magnetisme i òptica de Física General (primer curs de diferents estudis).

Plaça 223

1. Llei orgànica de protecció de dades.

2. Instal·lació, configuració i manteniment de servidors web i servidors d'aplicacions: Apache, Apache-JServ, Tomcat, Resin, Orion.

3. Programació en Java: incloent-hi els API JSP, JSDK, JDBC, RMI, TrAX, JavaMail i JavaCard.

4. Disseny i implementació de bases de dades Oracle.

5. Programació en PLSQL d'aplicacions i serveis basats en XML.

6. Programació d'aplicacions multiversió mitjançant XSLT.

7. Anàlisi, disseny i implementació d'aplicacions web.

8. Anàlisi, disseny i implementació d'aplicacions per a la telefonia mòbil fent servir l'especificació SIMToolkit i l'estàndard JavaCard.

9. Programació d'aplicacions per dispositius PDA i Pocket PC.

Plaça 235

1. Els serveis lingüístics universitaris: estructura i funcions.

2. El Servei Lingüístic de la UIB. Composició i objectius.

3. La correcció de textos. Funcions del corrector.

4. Els criteris lingüístics de la Universitat de les Illes Balears.

5. Normes tipogràfiques de la UIB.

6. Usos lingüístics a les institucions universitàries.

7. Estratègies de planificació i dinamització lingüística universitària.

8. El Reglament d’ús intern i normalització lingüística de la UIB.

9. La Llei de normalització lingüística de les Illes Balears.

Plaça 112

1. La informació a l’era d’Internet.

2. Les fonts d’informació.

3. Anàlisi, tractament i elaboració de la informació acadèmica i d’altra informació d’interès per a la comunitat universitària.

4. Recerca d'informació.

5. Coordinació i intercanvi d’informació amb altres institucions.

6. Usuaris. Organització i funcions d'un servei d'informació universitari.

7. Procediment d’accés a la Universitat.

8. Els plans d’estudis renovats. La càrrega lectiva.

9. Estudis de tercer cicle.

10. Avaluació i anàlisi de demandes.

Plaça 4016

1. Organització i funcionament d’una biblioteca universitària. El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB. Organigrama i estructura. Unitats i biblioteques. Projectes. Processos. Avaluació i pla de millora.

2. Els serveis d’informació i referència bibliogràfica. Atenció i formació d’usuaris.

3. Fonts d’informació. Tipologia. Documents primaris, secundaris.

4. La cooperació bibliotecària a les universitats. Catàlegs col·lectius, consorcis, normatives i acords.

5. Gestió de la col·lecció bibliogràfica: Procés tècnic de llibres, publicacions periòdiques i fons especials a les biblioteques universitàries. Normalització i criteris de manteniment de catàlegs. El catàleg de la UIB.

6. Formats d’intercanvi d’informació bibliogràfica, el format MARC. USMARC.

7. Classificació. Classificacions sistemàtiques i alfabètiques. La DDC.

8. Concepte d’arxiu i arxivística, evolució.

9. Internet i les grans xarxes teleinformàtiques de l’actualitat. Aplicació a biblioteques universitàries.

10. Circulació i préstec. El reglament de préstec de la UIB. El procés de préstec a la UIB. Circulació i préstec amb INNOPAC Millenium.

Plaça 21

1. Manipulació i emmagatzematge de materials perillosos: bombones de gas a pressió.

2. Seguretat en la manipulació manual de càrregues.

3. Equips de protecció individual.

4. Seguretat en la circulació viària.

5. Llei 31/1995, de prevenció de riscs laborals: obligacions dels treballadors en matèria de prevenció de riscs.

Plaça 4007

1. Seguretat al laboratori. Mesures de seguretat. Maneig i emmagatzemament de productes químics. Àcids, productes inflamables. Pictogrames per identificar tipus de productes químics i riscs de laboratori. Actuació en emergències. Extinció d’incendis.

2. Material i aparells de laboratori. Identificació, funcionalitat i ús. Maneig, neteja, conservació i emmagatzemament. Balances, pH-metres, centrífugues, estufes, campana de gasos, autoclau, lupes binoculars i microscopis. Ús, cura, neteja i emmagatzemament. Botelles de mostres d’aigua, oxímetres, mànega de plàncton, trampes d’insectes.

3. Preparació de solucions. Tractament, cura i alimentació d’organismes vius. Normalitat. Molaritat. Percentatge en pes i volum. Ppm i ppb. Preparació de solucions nutritives, medis de cultiu, pastetes per a insectes.

4. Preparació de material biològic. Premsatge i conservació de plantes. Maneig d’un herbari. Preparació, conservació, neteja i emmagatzemament d’animals.

5. Informàtica bàsica, ordenació i citació de bibliografia. Ús dels programes de tractament de textos, full de càlcul, gràfics i tractament d’imatges i Internet més usual. Impressió. Escaneig. Ús de disquets i CD. Cercar a la biblioteca. Citació de llibres. Citació de treballs en revistes científiques.

Places: 265, 258, 249, 254, 262 i 255

1. Funcionament del Servei de Biblioteca. Col·lecció bibliogràfica de la Universitat de les Illes Balears. L’OPAC: funcionament, tipus de cerques. El procés de préstec a la Universitat de les Illes Balears amb INNOPAC Millenium. El reglament de préstec de la Universitat de les Illes Balears.

2. El Servei de Biblioteca de la Universitat de les Illes Balears. Organigrama i estructura. Unitats. Biblioteques. Processos. Pàgina web del Servei de Biblioteca de la Universitat de les Illes Balears.

 

Annex V

Tribunal qualificador per a la plaça 750

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 2017

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eduard Rigo Carratalà, vicerector d’Ordenació Acadèmica i Centres

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 3001

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 108

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Mercè Gambús Saiz, vicerectora d’Extensió Universitària i Activitats Culturals

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 3014

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Mercè Gambús Saiz, vicerectora d’Extensió Universitària i Activitats Culturals

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

Tribunal qualificador per a la plaça 3013

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Mercè Gambús Saiz, vicerectora d’Extensió Universitària i Activitats Culturals

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 802

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 401

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Suplents

President

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 3017

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 4013

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 144

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Secretària

Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Personal

 

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 219

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Secretària

Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

 

Tribunal qualificador per a la plaça 4015

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretària

Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 4005

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Secretària

Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Personal

 

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretari

Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 653

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Secretaria

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 145

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Josep Miquel Covas Fiol, tècnic especialista de laboratori (grup III)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Secretaria

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a les places 223 i 713

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Josep Miquel Covas Fiol, tècnic especialista de laboratori (grup III)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 235

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Mercè Gambús Saiz, vicerectora d’Extensió Universitària i Activitats Culturals

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Josep Miquel Covas Fiol, tècnic especialista laboratori (grup III)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 112

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Mercè Gambús Saiz, vicerectora d’Extensió Universitària i Activitats Culturals

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Josep Miquel Covas Fiol, tècnic especialista de laboratori (grup III)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 4016

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Miquel Albert Clar Matheu, tècnic mitjà (grup II)

Leandro Garrido Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Mañas Florit, tècnic superior (grup I)

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 21

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Maria del Carmen Vázquez Fernández, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Rafael Pizà Rosselló, auxiliar de serveis (grup IV.2)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Suplents

President

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Miquel Covas Fiol, tècnic especialista de laboratori (grup III)

Bernat Prats Taberner, conserge (grup IV.1)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a la plaça 4007

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Miquel Covas Fiol, tècnic especialista de laboratori (grup III)

Bernat Prats Taberner, conserge (grup IV.1)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Suplents

President

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Ferran Hierro Riu, tècnic superior (grup I)

María del Carmen Vázquez Álvarez, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Tribunal qualificador per a les places 265, 258, 249, 254, 262 i 255

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

María del Carmen Vázquez Fernández, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Leandro Garrido Fernández, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

 

Suplents

President

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Bernat Prats Taberner, conserge (grup IV.1)

Rafael Pizà Rosselló, auxiliar de serveis (grup IV.2)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

Tribunal qualificador per a les places 194, 196, 140 i 4006

Titulars

President

Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat

Gabriel Moyà Niell, vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient

Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Miquel Covas Fiol, tècnic especialista de laboratori (grup III)

Rafael Pizà Rosselló, auxiliar de serveis (grup IV.2)

Secretària

Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d’àrea del Servei de Personal

Suplents

President

Eugeni Garcia Moreno, vicerector d’Investigació i Política Científica

Representants de la Universitat

Avel·lí Blasco Esteve, vicerector de Projectes i Relacions Internacionals

Jaume Sureda Negre, vicerector d’Estudiants i Relacions Institucionals

Representants del Comitè d’Empresa

Josep Miquel Covas Fiol, tècnic especialista de laboratori (grup III)

Maria del Carmen Vázquez Fernández, auxiliar de biblioteca (grup IV.1)

Secretària

María José Domingo Mestre, responsable d’àrea del Servei de Personal

Palma,   20 de març de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



Acords que fan referència a aquest.