FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVI
Núm. 189
Divendres, 27 d'abril de 2001
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
5328. RESOLUCIÓ del Rector del dia 7 de març de 2001 per la qual es nomenen funcionaris de carrera els aspirants aprovats a les proves selectives per a l’ingrés a l’escala de gestió d’aquesta universitat pel sistema de promoció interna.

Vista la proposta formulada pel tribunal qualificador de les proves selectives per a l’ingrés a l’escala de gestió d’aquesta universitat, convocades per Resolució de 14 de juliol de 2000 (Butlletí Oficial de l’Estat d’1 d’agost), i verificada la concurrència dels requisits exigits a les bases de la convocatòria , aquest Rectorat, en ús de les atribucions que té conferides d’acord amb l’article 49 de la Llei orgànica 11/1983, de 25 d’agost de reforma universitària, i de conformitat amb l’article 23 del Reial decret 364/1995, de 10 de març, i la base novena de la Resolució de 14 de juliol de 2000, ha resolt:

Primer. Nomenar funcionaris de carrera de l’escala de gestió d’aquesta universitat els aspirants aprovats que s’indiquen a l’annex d’aquesta resolució, ordenats d’acord amb la puntuació obtinguda.

Segon. La presa de possessió s’haurà d’efectuar en el termini d’un mes a partir de la publicació de la present resolució al Butlletí Oficial de l’Estat.

Tercer. De conformitat amb el que s’estableix a l’article 13 del Reial decret 598/1985, de 30 d’abril, d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, el personal objecte del present nomenament per a la presa de possessió haurà de fer la declaració a la qual es refereix el primer dels preceptes esmentats, o l’opció o la sol.licitud de compatibilitat previstes a l’article 10 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre.

Quart. Contra la present Resolució , l’interessat podrà interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala corresponent del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, d’acord amb l’establert en la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Regim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, , en el termini de dos mesos a comptar del dia següent a la data de publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de l’Estat.

 

Palma, 7 de març de 2001

El Rector, Llorenç Huguet



Il.·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

 

Annex

Escala de gestió d’aquesta universitat
(Promoció interna)

Núm. d’ordre en el procés selectiu

DNI

Cognoms i nom

1

42962675

Serra Cifre, Francisca

2

43067672

Juan Puigserver, Miquela

Acords que fan referència a aquest.