FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XV
Núm. 179
Divendres, 30 de juny de 2000
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
5041. RESOLUCIÓ del Rector del dia 1 de juny de 2000 per la qual es destina en comissió de serveis la senyora Margalida Galmés Santandreu a ocupar el lloc de treball d'administradora de centre de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, plaça codi 2070.

Amb les funcions que em confereix l'article 29 dels Estatuts, a proposta del Gerent i en virtut del que disposa l'article 64 del Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Estat (Reial decret 364/1995, de 10 de març), destín en comissió de serveis la senyora Margalida Galmés Santandreu a ocupar el lloc de treball d'administradora de centre de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, plaça codi 2070, amb efectes econòmics i administratius del dia d'avui.

La senyora Margalida Galmés Santandreu, durant la comissió de serveis, percebrà les retribucions a càrrec dels crèdits inclosos en els programes en què figuri dotat el lloc de treball que realment ocupa.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 1 de juny de 2000
El Rector, Llorenç Huguet


Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.