FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XV
Núm. 172
Divendres, 21 de gener del 2000
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
ALTRES DISPOSICIONS
Rectorat
4787 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 21 de desembre de 1999 per la qual s'accepta una comissió de serveis per al que resta d'any acadčmic per a la professora Magdalena Catrain González.

En virtut de l'article 6 del Reial decret 898/1985, de 30 d'abril, del que preveuen els Estatuts d'aquesta universitat i de l'informe favorable del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina, s'accepta una comissió de serveis per al que resta d'any acadèmic per a la professora Magdalena Catrain González, professora titular d'escola universitària de l'àrea de coneixement de Filologia Anglesa de la Universitat Politècnica de Madrid, amb efectes des de la seva presa de possessió fins al 30 de setembre de 2000.

La professora Magdalena Catrain González durant la seva comissió de serveis tindrà tots els drets i deures dels professors permanents d'aquesta universitat.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 21 de desembre de 1999
El Rector, Llorenç Huguet


Excm. Sr. Vicerector de Professorat i Departaments, Il·lma. Sra. Directora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina i Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.