FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIV
Núm. 154
Dimarts, 22 de desembre de 1998
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
4345 ACORD NORMATIU del dia 17 de desembre de 1998 pel qual s'aproven diverses modificacions del catàleg de llocs de treball del personal funcionari i laboral d'administració i serveis de la UIB.

Per Acord normatiu de la Junta de Govern 3367/1996, de 18 de desembre (FOU núm. 129, de 27 de desembre), es va aprovar el catàleg de llocs de treball del personal funcionari i laboral d'administració i serveis de la UIB.

Atès el procés de creixement en el qual està emmarcada la UIB, i en especial els serveis que s'han d'oferir a la comunitat universitària tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat, es fa necessari introduir algunes modificacions al catàleg que permetin adaptar-se a aquesta realitat. Per això, a proposta del Consell Executiu, a la sessió ordinària del dia d'avui, en virtut dels articles 21.1.14), 148.2 i 149 dels Estatuts de la UIB, s'acorda d'introduir al catàleg les modificacions següents:

1. Creació als edificis Mateu Orfila i Rotger, Ramon Llull, Anselm Turmeda i Guillem Cifre de Colonya de dues noves places d'auxiliar administratiu, per avançar en la descentralització i el suport als departaments.

2. Creació a l'edifici Arxiduc Lluís Salvador d'una estructura administrativa completa, amb un administrador de centre, dos llocs d'administratius i tres d'auxiliars administratius.

3. Modificació de l'estructura administrativa dels centres de les extensions: creació de la figura d'administrador i substitució de les figures d'auxiliars de biblioteca i de serveis per un lloc d'administratiu i un altre d'auxiliar administratiu.

4. Eliminació de les places de metge i diplomat universitari en infermeria adscrites a Gerència, i creació d'una plaça de tècnic superior al Servei de Personal, amb dues de les quatre especialitats que marca la Llei 31/1995, de prevenció de riscs laborals.

5. Reubicació de les places de l'Oficina d'Informació al Rectorat, en lloc de l'adscripció a l'edifici Ramon Llull, i creació de dues noves places de tècnic del grup II.

6. Substitució dins el Rectorat de la secció d'estadística i prospecció per l'Oficina de Planificació i Prospectiva, que inclourà, a més, el diplomat universitari (avaluació), les places de tècnics superiors adscrites a Gerència, dues noves places tècniques (personal laboral grup I i II) i dues noves places d'auxiliar administratiu. Aquesta oficina agruparà, entre altres, tasques tècniques de planificació, avaluació (interna i externa), estadística i suport mediambiental.

7. Creació de l'Oficina de Suport a la Docència - Campus Extens al Rectorat, amb personal laboral (un grup I, dos grups II i dos grups III) i administratiu (un administratiu i dos auxiliars).

8. Creació d'un nou complement «a compte específic» per als funcionaris, que permetrà en el futur anar cap a l'homologació amb els funcionaris de l'Administració de la Comunitat Autònoma. Mentre aquesta homologació no sigui dotada, aquest complement s'aplicarà als auxiliars administratius en les quantitats següents: 400.000 pessetes per als nivells 16 i 18 i 200.000 pessetes per als nivells 12 i 14. La percepció d'aquest complement és incompatible amb la percepció del complement personal i/o específic, cas en el qual es cobrarà el més alt d'ambdós.

9. Actualitzacions o modificacions tècniques que afecten places del Rectorat i dels serveis de Personal, Patrimoni, Comptabilitat, LSIG, els Serveis Cientificotècnics, el Servei de Publicacions i el Servei de Biblioteca.

De cara a facilitar-ne el maneig, s'adjunta com a annex I del present acord el catàleg actualitzat, amb pessetes referides a l'any 1999.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 17 de desembre de 1998
El Rector, Llorenç Huguet


 

Acords que fan referència a aquest.