FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIII
Núm.145
Divendres, 27 de març de 1998
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
OPOSICIONS I CONCURSOS
Rectorat
3913 RESOLUCIÓ del dia 19 de març de 1998 de la Universitat de les Illes Balears per la qual es convoca procés selectiu per cobrir tres vacants de personal laboral pel sistema de concurs oposició lliure.
Ateses les necessitats del servei, aquest Rectorat, fent ús de les competències atribuïdes a la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, i als Estatuts de la Universitat, aprovats pel Reial decret 1666/1989, de 22 de desembre, i de conformitat amb el que s'estableix al Conveni col·lectiu vigent per al personal laboral d'universitats, ha resolt:
Primer. Convocar procés selectiu per a la provisió dels llocs de treball que s'especifiquen a continuació, vacants a la relació de llocs de treball del personal laboral d'aquesta universitat:
--Codi plaça: 704. Grup del conveni: II. Categoria i especialitat: diplomat universitari (Avaluació).
--Codi plaça: 703. Grup del conveni: II. Categoria i especialitat: diplomat universitari (Coordinació de cursos).
--Codi plaça: 207. Grup del conveni: II. Categoria i especialitat: tècnic especialista.
Segon. La selecció dels aspirants es realitzarà mitjançant el sistema de concurs oposició lliure.
Tercer. Els aspirants que vulguin participar en aquest procés selectiu han de presentar la sol·licitud segons el model que es facilitarà al Servei de Personal de la Universitat. Les sol·licituds s'han d'adreçar al Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Rector de la Universitat en el termini de vint dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de l'Estat.
Quart. Els drets d'examen seran de 3.000 pessetes, d'acord amb el que s'estableix a l'article 18 de la Llei 66/1997, de 30 de desembre (BOE de 31 de desembre), i s'han d'ingressar al compte número 2051-0005-46-0098222813 de l'entitat bancària Sa Nostra. A la sol·licitud hi ha de figurar el segell de l'entitat bancària o el resguard acreditatiu del pagament, la falta del qual determinarà l'exclusió de l'aspirant.
Cinquè. Les bases de la convocatòria estan exposades al tauler d'anuncis del Servei de Personal de la Universitat, Son Lledó, cra. de Valldemossa, km 7,5, Palma.
Palma, 19 de març de 1998
El Rector, Llorenç Huguet


Acords que fan referència a aquest.