FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIII
Núm.143
Divendres, 23 de gener de 1998 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
3762 ACORD NORMATIU del dia 18 de desembre de 1997 pel qual es ratifica el Conveni de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i el Consell Assessor de Radiotelevisió Espanyola a les Illes Balears, aprovat pel Consell Executiu del dia 25 de novembre de 1997.

Palma, 19 de desembre de 1997

REUNITS

D'una banda, el Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Llorenç Huguet i Rotger, Rector de la Universitat de les Illes Balears, com a representant d'aquesta, segons el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i el Reial decret 1666/1989, de 22 de desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'esmentada universitat.

I de l'altra, l'Il·lustríssim Senyor Bartomeu Binimelis i Berenguer, president del Consell Assessor de Radiotelevisió Espanyola a les Illes Balears, i l'Il·lustríssim Senyor Antoni Vidal i Carretero, delegat territorial de RTVE a les Illes Balears.

EXPOSEN

Primer. La Universitat de les Illes Balears i el Consell Assessor de Radiotelevisió Espanyola a les Illes Balears (UIB i CARTVEIB, respectivament, a partir d'ara en aquest document) manifesten la seva voluntat de col·laborar en matèria de comunicació audiovisual i multimèdia.

Segon. La UIB i el CARTVEIB coincideixen en la necessitat que les noves tecnologies desenvolupin nous mitjans i fòrums de comunicació global en els quals tinguin cabuda el pluralisme i la participació interactiva dels usuaris.

Tercer. Ambdues institucions subratllen la importància de poder difondre a través de la xarxa Internet els senyals propis d'identitat de les illes Balears, la informació que aquestes generen i l'específica de la UIB i el CARTVEIB.

En conseqüència,

ACORDEN

Primer. El CARTVEIB aportarà a la UIB el programa informàtic que cal per poder tenir a Internet un espai telemàtic amb l'adreça <www.carnetveb.uib.es>, on, a més de la informació corresponent, hi hagi so directe permanent de Ràdio 5 Tot Notícies.

Segon. Amb l'objectiu de facilitar la connexió d'aquest web a Internet, la UIB posarà a l'abast del CARTVEIB el servidor que habitualment utilitza a la xarxa.

Tercer. El CARTVEIB aportarà els dispositius electrònics pertinents per inserir so de Radio 5 Tot Notícies al seu espai telemàtic dins el servidor de la UIB.

Quart. El CARTVEIB, mitjançant Ràdio Nacional d'Espanya a les Illes Balears, facilitarà els espais radiofònics que regularment emet sobre les activitats de la UIB amb el format adequat perquè s'insereixin a la xarxa interior i/o al web que aquesta universitat té a Internet.

Cinquè. El CARTVEIB, a més de les contrapartides indicades a les clàusules primera, tercera i quarta, quan s'hagi materialitzat l'acord previst a la clàusula anterior satisfarà a la UIB mensualment una quantitat econòmica de 25.000 pessetes en concepte d'assessorament informàtic.

Sisè. Una vegada estigui en marxa el servidor intern de la UIB, es traspassarà a aquest servidor la connexió del CARTVEIB, amb les mateixes característiques i condicions tècniques que les assignades a les clàusules anteriors.

Setè. El CARTVEIB actualitzarà el seu web periòdicament, i assumirà el cost que produeixi aquesta operació i es responsabilitzarà d'executar-la.

Vuitè. Aquest conveni de col·laboració tindrà una durada inicial d'un any, i és prorrogable automàticament per períodes iguals de temps, llevat que alguna de les parts expressi la seva disconformitat un mes abans de la seva conclusió.

El present acord va ser aprovat pel Consell Executiu de data 10 de juny i 25 de novembre de 1997 i l'ha de ratificar la Junta de Govern, de conformitat amb el que estableixen als articles 21.1.25) i 178 dels Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, aprovats pel Reial decret 1666/1989, de 22 de desembre (BOE núm. 4, de 4 de gener de 1990).

Com a prova de conformitat amb tot el que s'ha dit més amunt, ambdues parts subscriuen el present conveni, al lloc i en la data indicats.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 18 de desembre de 1997
El Rector, Llorenç Huguet


Acords que fan referència a aquest.