FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIII
Núm. 139
Divendres, 17 d'octubre de 1997
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
3654 ACORD NORMATIU del dia 25 de setembre de 1997 pel qual es constitueix el Consell d'Estudis de Treball Social.

La Junta de Govern, a la sessió ordinària del dia d'avui, en virtut de les competències que li corresponen segons l'article 21.1.34) dels Estatuts de la Universitat, d'acord amb l'article 66.4 del mateix text estatutari i atesa la previsible integració a la UIB de l'Escola de Treball Social, acorda de constituir, a proposta del Consell d'Executiu, el Consell d'Estudis de Treball Social.

Article 1. Es crea el Consell d'Estudis de Treball Social.

Article 2. S'integraran a l'esmentat consell d'estudis els estudis conduents a l'obtenció del títol oficial de Diplomat en Treball Social, en ús de les previsions de l'article 66.1 dels Estatuts de la Universitat.

Article 3. La composició del Consell d'Estudis s'ajustarà al que estableix l'article 66 dels Estatuts de la Universitat.

Article 4. La representació del professorat es distribuirà entre els distints departaments en relació amb la seva responsabilitat docent pel que fa a les àrees de coneixement de les assignatures troncals establertes al pla d'estudis oficial aprovat, sempre que, efectivament, hi hagi professorat.

Article 5. La representació dels estudiants s'estableix de la manera següent: els representants dels estudiants elegibles s'assignaran als corresponents estudiants matriculats dels estudis de primer cicle.

Article 6. De conformitat amb l'article 23.1.j) dels Estatuts, el Consell Executiu determinarà, dins el marc legal, la composició numèrica del Consell d'Estudis.

Disposició derogatòria. Queden derogades totes les disposicions que contradiguin el que disposa aquesta normativa.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 25 de setembre de 1997
El Rector, Llorenç Huguet


Acords que fan referència a aquest.