FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XII  
Núm. 134
Divendres, 16 de maig de 1997
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
OPOSICIONS I CONCURSOS
Rectorat
3544 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 28 d'abril de 1997 per la qual es convoca concurs de trasllat per cobrir les places vacants de la plantilla de personal laboral d'aquesta universitat.

En compliment del que es disposa al punt 3 de l'Acord normatiu 3368/1996, de 18 de desembre, pel qual s'aprova el Projecte de Pressupost de la Universitat de les Illes Balears per a l'any 1997 i la relació de llocs de treball del personal funcionari i laboral, ratificat per l'Acord 3371/1996, del Consell Social, del dia 19 de desembre (FOU núm. 129), es procedeix a convocar una sèrie de llocs vacants, que es detallen a l'annex I, la provisió dels quals s'estima necessària, d'acord amb les següents

Bases de convocatòria

1. Normes generals

1.1. Es convoca concurs de trasllat per cobrir un total de quatre places, per a personal laboral fix d'aquesta universitat, les quals figuren a l'annex I d'aquesta convocatòria.
1.2. El procés de selecció es realitzarà a través del sistema de concurs, amb les valoracions que s'especifiquen a la base 5a.
1.3. Aquesta convocatòria es regirà per aquestes bases i, en el que no s'hi prevegi, pel que estableixen el Conveni col·lectiu, l'Estatut dels treballadors i les normes legals i reglamentàries aplicables al personal laboral de l'Administració de l'Estat (concretament el Reial decret 364/1995, de 10 de març, BOE de 10 d'abril de 1995, pel qual s'aprova el Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració general de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració general de l'Estat).
1.4. L'adjudicació s'efectuarà d'acord amb la puntuació total obtinguda en el concurs. En cap cas no es podrà declarar que han superat el procés selectiu un nombre d'aspirants superior al de places convocades.
1.5. Els aspirants que hagin obtingut la plaça a la qual aspiraven no hi podran renunciar.

2. Requisits dels aspirants

2.1. Per ser admesos a aquest concurs, els aspirants han de complir els requisits següents:
2.1.1. Ser personal laboral fix d'aquesta universitat en actiu.
2.1.2. Tenir igual o superior categoria i especialitat que la plaça a la qual es vulgui optar.
2.2. Els requisits enumerats a la base 2.1 s'han de tenir des de la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds fins a la data de resolució del Rector d'adjudicació de les places.

3. Sol·licituds

3.1. Els qui desitgin participar en aquest concurs han de cursar la sol·licitud, adreçada al Rector, i presentar-la al Registre General de la Universitat de les Illes Balears, situat a Son Lledó, de 8 a 15 hores, o en la forma prevista a l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de vint dies naturals comptats des del següent a la publicació d'aquesta resolució al FOU.
3.2. Els aspirants han de presentar, juntament amb la sol·licitud, un curriculum vitae en el qual han de constar degudament certificats els mèrits i circumstàncies que vulguin que es valorin d'acord amb la base 5a.
3.3. Les sol·licituds les facilitarà el Servei de Personal de la Universitat.
3.4. Els errors de fet que puguin advertir-s'hi es podran reparar en qualsevol moment, ja sigui d'ofici o per part de la persona interessada.
3.5. Els aspirants queden vinculats per les dades que hagin fet constar a les sol·licituds, i podran demanar que es modifiquin, únicament, dins el termini establert per a la presentació de sol·licituds. Transcorregut aquest termini, no s'admetrà cap petició d'aquesta naturalesa.

4. Admissió d'aspirants

4.1. En el termini màxim de dos mesos des de la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds, el Rector dictarà resolució que es publicarà en el tauler d'anuncis de cada edifici de la Universitat, en què declararà aprovada la llista d'admesos i exclosos. En la resolució s'indicarà la relació d'aspirants, on constarà el nom i cognoms, el document nacional d'identitat i, si escau, la causa d'exclusió.

5. Sistema d'adjudicació

5.1. El sistema d'adjudicació serà el de concurs.
5.2. Es valorarà l'antiguitat a la UIB, l'antiguitat en una altra universitat, els mèrits acadèmics, els coneixements lingüístics i altres mèrits específics relacionats amb la plaça. Aquesta valoració es farà d'acord amb els criteris establerts a la reunió de la Gerència i el Comitè d'Empresa el 13 de març de 1995, que es troben exposats al tauler d'anuncis del Rectorat i del Servei de Personal.

6. Tribunal qualificador

6.1. El tribunal d'aquest concurs serà format pels membres que figuren a l'annex II d'aquesta convocatòria.
6.2. Els membres del tribunal han d'abstenir-se en els supòsits prevists a l'art. 28 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Així mateix, els aspirants podran recusar els membres del tribunal quan es presentin les circumstàncies esmentades.
6.3. Per actuar vàlidament el tribunal requerirà la presència de la meitat més un dels membres. Serà requisit imprescindible la presència del president i del secretari.
6.4. El tribunal resoldrà tots els dubtes que puguin sorgir en l'aplicació d'aquestes normes, així com el que s'ha de fer en els casos no prevists.
El procediment d'actuació del tribunal s'ajustarà en tot moment a la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
6.5. A l'efecte d'incidències, el tribunal tindrà la seu a la Gerència de la Universitat, situada a Son Lledó.
6.6. En cap cas el tribunal no podrà proposar al Rector un nombre d'aspirants superior al de places convocades. Qualsevol proposta contrària a aquesta norma serà nul·la de ple dret.

7. Fase de concurs

7.1. Publicada la llista d'admesos, el tribunal es constituirà i procedirà a aplicar el barem a aquelles places per a les quals hi hagi més d'un sol·licitant, d'acord amb el que s'estableix a la base 5a.
7.2. Aplicat el barem, es farà públic el resultat a través d'un certificat del secretari, on es recollirà la puntuació total obtinguda per cada un dels aspirants, per ordre de puntuació. A petició de la persona interessada, el Servei de Personal de la Universitat expedirà un certificat en què es detalli la puntuació obtinguda.
7.3. Tot seguit, el tribunal elevarà al Rector una proposta d'adjudicació de les places, que en cap cas no podrà ser superior al nombre de places convocades.
7.4. El Rector, en un termini màxim de quinze dies, dictarà resolució d'adjudicació de les places, que es publicarà al FOU.

8. Norma final

Contra la present resolució, que exhaureix la via administrativa de conformitat amb el que estableix l'article 22 de la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al FOU, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, d'acord amb el que s'estableix a l'article 58.1 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, havent-ho comunicat prèviament a l'òrgan que va dictar l'acte impugnat d'acord amb el que s'estableix a l'article 110.3 de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

 

Palma, 28 d'abril de 1997

El Rector, Llorenç Huguet





Annex I

Codi de plaça Grup Categoria / Especialitat
240 III Tècnic especialista. Audiovisual
114 IV Xofer (Rectorat)
196 V Auxiliar de serveis
30 V Auxiliar de serveis


Annex II

Tribunal

President:
Sebastià A. Alemany Font, Gerent de la Universitat

Representants de la Universitat:
Carles Manera Erbina, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
M. Pilar Lafont Nuño, cap del Servei de Personal

Representants del Comitè d'Empresa :

Francesc Llabrés Mut, analista (grup I)
Josep Miquel Covas Fiol, oficial de laboratori (grup IV)

 

Secretària:

Antònia Fullana Puigserver, administrativa, responsable d'àrea de PAS

Acords que fan referència a aquest.