FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XII
Núm. 131
Divendres, 14 de febrer de 1997
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
3420. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 23 de gener de 1997 per la qual es nomenen els representants dels professors i dels alumnes al Consell Acadèmic dels Estudis de Turisme.

Amb les funcions que em confereix l'article 29.22) dels Estatuts de la Universitat i havent-se complert el que preveu l'Acord executiu 3349/1996, de 3 de desembre (FOU núm. 128, de 20 de desembre), nomèn els representants dels professors i dels alumnes al Consell Acadèmic dels Estudis de Turisme (article 2 de l'Acord normatiu 2740/1995, de 3 de febrer FOU núm. 107, de 28 d'abril).

a) Representants dels professors que imparteixen docència en els ensenyaments conduents a l'obtenció del títol oficial de Tècnic d'Empreses i Activitats Turístiques (primer cicle): Margalida Payeras Llodrà i Antoni Serra Cantallops.
b) Representant dels professors que imparteixen docència en els ensenyaments conduents a l'obtenció del Títol Superior de Turisme (segon cicle): Pere Salvà Tomàs.
c) Representants dels estudiants dels ensenyaments conduents a l'obtenció del títol oficial de Tècnic d'Empreses i Activitats Turístiques (primer cicle): Daniel Pinya Gelabert i M. Luisa Alcover Massó.
d) Representant dels estudiants del Títol Superior de Turisme (segon cicle): Daniel Toja Placa.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 23 de gener de 1997
El Rector, Llorenç Huguet


Acords que fan referència a aquest.