FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XII  
Núm. 128
Divendres, 20 de desembre de 1996
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
3342 ACORD NORMATIU del dia 9 d'octubre de 1996 pel qual es ratifica l'Acord marc de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i l'Il·lustre Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Balears, aprovat pel Consell Executiu del dia 1 d'octubre de 1996.

Palma, 25 de novembre de 1996

REUNITS

D'una banda, l'Il·lm. Sr. Pere Riutord i Sbert, president de l'Il·lustre Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Balears, en representació legal d'aquesta institució, d'acord amb el que estableix l'article 7.4 de la Llei 2/1974, de 13 de febrer, de col·legis professionals.

I de l'altra, el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Llorenç Huguet Rotger, com a representant d'aquesta, segons el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i el Reial decret 1666/1989, de 22 desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'esmentada universitat.

Ambdues parts actuen en representació dels càrrecs que exerceixen, d'acord amb les atribucions que tenen conferides, i

MANIFESTEN

La coincidència d'interessos de l'Il·lustre Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Balears i de la Universitat de les Illes Baelars en moltes de les àrees de la cultura i de la ciència, en especial pel que fa al camp de les ciències de la salut, alhora que consideren necessari normalitzar i estabilitzar les seves relacions, així com també crear aquells canals de comunicació que facin possible l'establiment, la millora i la consolidació d'intercanvis científics entre ambdues institucions.

Per mor d'això,

ACORDEN

Primer. Subscriure un acord marc de col·laboració per tal d'establir fórmules generals de cooperació que es tradueixin en modalitats operatives i permetin obtenir un millor aprofitament dels recursos humans i materials, alhora que evitar la possible duplicitat d'esforços i de mitjans en activitats i investigacions científiques que duguin a terme en temes comuns, afins o complementaris de mutu interès.

Segon. Que la col·laboració es durà a terme mitjançant la realització d'activitats docents i formadores, activitats de reciclatge i formació continuada, suport acadèmic en la realització de pràctiques tutelades, projectes d'investigació, ús i intercanvi d'instrumentació i ús d'instal·lacions, equip i fons bibliogràfics que, eventualment, siguin necessaris per a la realització de treballs en una o ambdues institucions.

Tercer. Que la realització de cada activitat o projecte conjunt requerirà una especificació en un protocol que s'afegirà a aquest acord marc, en el qual es farà constar el personal d'una d'ambdues institucions que hi estigui implicat, els mitjans materials i els aparells que aporta cada una de les institucions, el règim econòmic i la durada del treball, així com també, si escau, altres especificacions.

Quart. Que no hi ha cap tipus de compromís financer assumit per les institucions en el moment de la signatura d'aquest acord marc. Per a cada programa o activitat concreta s'indicaran, per separat i específicament, els detalls financers.

Cinquè. Constituir una comissió mixta formada almenys per dos representants de cada institució, que es reunirà com a mínim una vegada cada any per proposar i avaluar les activitats fruit del present acord marc i de les accions que se'n derivin. La composició d'aquesta comissió mixta s'indica al document annex a aquest acord marc.

Sisè. Que el present acord marc serà vàlid durant quatre anys i es renovarà automàticament per períodes successius d'idèntica durada si cap de les dues parts no hi mostra disposició en contra. Si fa al cas, el Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Balears i la Universitat de les Illes Balears en proposaran la denúncia amb sis mesos d'antelació a la data de caducitat. Si cap de les dues parts el vol donar per acabat, es compromet a acabar les accions empreses que hi hagi en funcionament.

El present acord marc va ser aprovat pel Consell Executiu de data 1 d'octubre de 1996 i l'haurà de ratificar la Junta de Govern de conformitat amb el que estableixen els articles 21.1.25) i 178 dels Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, aprovats pel Reial decret 1666/1989, de 22 de desembre (BOE núm. 4, de 4 de gener de 1990).

I com a prova de conformitat, ambdues parts signen el present acord marc en dos exemplars i amb un sol efecte al lloc i en la data esmentats a l'encapçalament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 9 d'octubre de 1996
El Rector, Llorenç Huguet



Annex

Composició de la comissió mixta a què fa referència la clàusula cinquena de l'acord marc establert entre l'Il·lustre Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Balers i la Universitat de les Illes Balears.

a) Per l'Il·lustre Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Balears:

Pere Riutord Sbert
Andrés Martínez-Jover

b) Per la Universitat de les Illes Balears:

Antoni Pons Biescas
Josep Antoni Tur Marí

Acords que fan referència a aquest.