FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XII
Núm. 125
Divendres, 18 d'octubre de 1996 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
3293 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 24 de setembre de 1996 per la qual es contracta una professora associada en desenvolupament de l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre .

En virtut del que preveu l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre, i pel que fa a la possibilitat d'establir un programa extraordinari d'accions de plantilla i contractes de personal docent per exempcions de l'activitat docent de determinats càrrecs acadèmics, he resolt, a proposta del Consell Executiu i atesos els crèdits de disponibilitat immediata prevists a l'article 5 de l'acord normatiu esmentat, que:

La senyora Margalida Bestard Casaus sigui contractada com a professora associada (sis hores) de l'àrea de coneixement de Dret Civil, als efectes d'exempció de les activitats docents de la Secretària General de la Universitat. Aquesta plaça restarà adscrita al Departament de Dret Privat.

Aquest contracte durarà fins al 30 de setembre de 1997 i, en tot cas, finalitzarà en el moment que cessi el càrrec acadèmic objecte d'exempció. La renovació d'aquest contracte requereix un acord executiu.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 24 de setembre de 1996
El Rector, Llorenç Huguet



Excm. Sr. Vicerector de Professorat, Il·lm. Sr. Director del Departament de Dret Privat i Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.