FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XII  
Núm. 124
Divendres, 20 de desembre de 1996
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
3232 ACORD NORMATIU del dia 24 de maig de 1996 pel qual es ratifica l'Acord marc de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Biòlegs, aprovat pel Consell Executiu del dia 30 d'abril de 1996.

Palma, 24 de maig de 1996

REUNITS

D'una part, el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Llorenç Huguet Rotger, com a representant d'aquesta, segons el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i el Reial decret 1666/1989, de 22 de desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'esmentada universitat.

I de l'altra, el senyor Pere Camprubí Garcia, degà del Col·legi Oficial de Biòlegs.

Ambdues parts es reconeixen competència i capacitat, respectivament, per poder formalitzar el present acord marc, i en conseqüència

MANIFESTEN

La Universitat de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Biòlegs, tenint en compte la coincidència d'interessos, com ara la promoció dels professionals que la UIB forma i la difusió de la cultura científica en l'àmbit de les Balears, consideren necessari normalitzar i estabilitzar les relacions, com també crear canals de comunicació que facin possible la millora i la consolidació dels intercanvis científics. Per això,

ACORDEN

Primer. Subscriure un acord marc de col·laboració amb el propòsit d'establir fórmules generals de cooperació que es tradueixin en modalitats operatives.

Segon. Que la realització de cada projecte conjunt requerirà una especificació que es plasmarà en un protocol que s'afegirà a aquest acord marc, en el qual haurà de constar el personal que aportarà cada una de les institucions i el règim econòmic, com també la durada del treball i altres especificacions.

Tercer. Organitzar conjuntament conferències amb el fi de donar a conèixer els camps de treball i la problemàtica específica dels llicenciats en Ciències Biològiques i dels futurs llicenciats en Biologia. Així mateix, ambdues institucions consideren d'interès l'organització conjunta de cursos orientats a la pràctica docent o professional.

Quart. Els cursos organitzats pel Col·legi Oficial de Biòlegs dirigits específicament a titulats superiors amb durada igual o superior a trenta hores podran ser convalidats per crèdits del grup B del programa de doctorat de Biologia de la UIB, una vegada hi hagi acord previ positiu en cada cas de la Comissió de Doctorat de la UIB. En aquests casos, en tots els diplomes o documents acreditatius que s'expedeixin hi haurà de constar el vistiplau del vicerector de la UIB president de la Comissió de Doctorat.

Cinquè. El Col·legi Oficial de Biòlegs facilitarà la informació al Deganat de Ciències i al Vicerectorat d'Alumnes i Campus de les seves activitats, així com les anàlisis pròpies sobre la situació professional dels llicenciats de Biologia, la situació del mercat de treball i l'adequació dels plans d'estudis a les demandes socials. Així mateix, el Col·legi Oficial de Biòlegs es compromet a informar els seus col·legiats de les activitats organitzades per la UIB que aquesta institució consideri d'interès per a la seva difusió.

Sisè. Ambdues institucions es comprometen a connectar les respectives borses de treball per tal de millorar-ne l'eficàcia.

Setè. Amb l'objectiu de garantir l'execució d'aquest acord marc i el compliment dels seus efectes, s'estableix una comissió de seguiment integrada pels membres següents:

--La vicerectora d'Alumnes i Campus o persona que delegui.
--El director del Departament de Biologia Ambiental o persona que delegui.
--El delegat del Col·legi Oficial de Biòlegs a les Illes Balears o la persona que delegui.

Vuitè. El present acord marc de col·laboració tindrà una durada d'un any a partir de la seva signatura, i serà prorrogable per períodes anuals si no el denuncia alguna de les parts; la intenció de fer-ho s'haurà de comunicar per escrit a l'altra part amb un mes d'antelació. La rescissió d'aquest acord pot tenir lloc per acord mutu de les parts o bé per incompliment reiterat dels acords establerts en el present acord marc. En qualsevol cas, s'hauran de finalitzar totes les tasques i els compromisos prevists en els convenis específics vigents en el moment de la denúncia o modificació del present acord.

El present acord marc va ser aprovat pel Consell Executiu de data 30 d'abril de 1996 i ratificat per la Junta de Govern d'aquesta universitat en data 24 de maig de 1996, de conformitat amb el que estableixen els articles 21.1.25 i 178 dels Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, aprovats pel Reial decret 1666 /1989, de 22 de desembre (BOE núm. 4, de 4 de gener de 1990).

I com a prova de conformitat, les parts signen aquest document en dos exemplars, al lloc i en la data indicats a l'encapçalament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 24 de maig de 1996
El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.