FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any X  
Núm. 104
Divendres, 27 de gener de 1995 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Comissió Electoral
2586 ACORD de la Comissió Electoral del dia 26 de gener de 1995 sobre el procediment d'elecció dels representants dels grups a), b) i d) al Claustre.

La Comissió Electoral, a la sessió del dia d'avui, i en ús de les competències que li atribueix la normativa vigent, ha acordat el següent en relació amb les eleccions de representants dels grups a) (professors pertanyents als cossos docents de la Universitat i assimilats), b) (professors associats i ajudants) i d) (personal d'administració i serveis) al Claustre:

1. Distribució de les meses:

--Edifici Anselm Turmeda: els departaments de Ciències Matemàtiques i Informàtica, de Dret Privat i de Dret Públic.

--Edifici Mateu Orfila i Rotger: els departaments de Física i de Química.

--Edifici Darwin: els departaments de Biologia Ambiental i de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.

--Edifici Ramon Llull: els departaments de Ciències de l'Educació, de Ciències de la Terra, de Ciències Històriques i Teoria de les Arts, d'Economia i Empresa, de Filologia Catalana i Lingüística General, de Filologia Espanyola i Moderna, de Filosofia i de Psicologia. A més a més, hi haurà la mesa de PAS funcionari i la de PAS laboral.

2. Horari de votació: per als grups a) i b) serà el comprès entre les 12 i les 16 h; mentre que el referent al grup d) serà entre les 12 i les 18 h.

3. A cada departament li correspondrà una sola mesa, amb dues urnes: una per al grup a) i l'altra per al grup b). Així mateix, hi haurà dues meses electorals per al personal d'administració i serveis, una per al personal funcionari i l'altre per al laboral.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 26 de gener de 1995

El Secretari de la Comissió Electoral,

Joan Oliver Araujo





 

Acords que fan referència a aquest.