FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any X  
Núm. 102
Divendres, 25 de novembre de 1994 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
2477 ACORD NORMATIU del dia 23 de novembre de 1994 pel qual es ratifica l'Acord de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i S'Aigua Blava, SA, aprovat pel Consell Executiu del dia 5 de juliol de 1994.

Palma, 6 de setembre de 1994

REUNITS

D'una part, el senyor Joan Mas Garau, president de S'Aigua Blava, SA, amb CIF núm. A-07/484710, i amb domicili a l'avinguda de Picasso 42, de Palma, inscrita en el Registre Mercantil de les Balears, foli 53, del tom 820, de Societats, full núm. 648.

I de l'altra, el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Nadal Batle Nicolau, com a representant d'aquesta, segons el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i el Reial decret 1666/1989, de 22 desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'esmentada universitat.

MANIFESTEN

Que les parts consideren de mutu interès per complir millor llurs funcions establir el present acord de col·laboració per aconseguir una coordinació eficaç de llurs esforços i un millor aprofitament dels respectius recursos i mitjans personals i materials.

En conseqüència,

ACORDEN

Primer. Subscriure un acord de col·laboració amb la finalitat d'establir fórmules generals de cooperació que es tradueixin en modalitats operatives. Aquestes modalitats han de permetre aprofitar millor els recursos humans i materials en temes comuns, afins i complementaris de mutu interès.

Segon. La Universitat de les Illes Balears prestarà assessorament tècnic al complex esportiu S'Aigua Blava.

Tercer. S'Aigua Blava, SA, oferirà als membres de la comunitat universitària els seus serveis amb les condicions següents: matrícula gratuïta i un 20 per cent de descompte sobre les quotes ordinàries.

Quart. S'Aigua Blava, SA, donarà prioritat de contractació als serveis de què disposa la Universitat de les Illes Balears en totes aquelles tasques que generi.

Cinquè. El present acord té una vigència d'un any escolar, des de setembre de 1994 fins a setembre de 1995, i es pot prorrogar automàticament pels mateixos períodes, llevat que qualsevol de les parts decideixi de rescindir-lo, per a la qual cosa ho ha de comunicar amb tres mesos d'antelació a la data que hagi d'entrar en vigor la pròrroga. Aquesta decisió s'ha de comunicar per escrit i de manera que es pugui acreditar la tramesa i la recepció d'aquest i la data d'ambdues coses. Si alguna de les parts el vol donar per acabat, es compromet a finalitzar les accions establertes en aquest acord que hi hagi en funcionament.

I, com a prova de conformitat, ambdues parts signen aquest acord en dos exem plars al lloc i en la data indicats al començament.

 

Palma, 23 de novembre de 1994

El Rector, Nadal Batle





 

Acords que fan referència a aquest.