FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any IX
Núm. 97
Divendres, 30 de juny de 1994  
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
2362 ACORD NORMATIU del dia 1 de març de 1994 pel qual s'aprova el Projecte de Pressupost de la Universitat de les Illes Balears per a l'any 1994 i les relacions de llocs de treball del personal funcionari i del personal laboral.

La Llei 21/1993, de 29 de desembre, de pressuposts generals de l'Estat per a 1994 determina el marc pressupostari de l'Estat i indica les subvencions corrents i de capital assignades a aquesta universitat i els nivells màxims de despesa autoritzats a les partides de personal docent i d'administració del capítol I del Pressupost de la Universitat. Una vegada aprovada la dita llei i conegudes les expectatives econòmiques quant a inversions pròpies o descentralitzades del Ministeri d'Educació i Ciència respecte a la Universitat de les Illes Balears, el Gerent de la Universitat ha elaborat l'avantprojecte de pressupost que, una vegada elevat al Consell Executiu i aprovat per aquest, el Rector sotmet avui a l'aprovació, si escau, de la Junta de Govern.

PREÀMBUL

El pressupost de l'exercici de 1994 s'ha redactat d'acord amb la filosofia emanada de l'acord de la Junta de Govern de 17 de novembre de 1988 (FOU núm. 32, de 31 de març de 1989), que fou ratificat en el seu moment pels Estatuts de la Universitat al títol VI i que avui continua en vigor.

La subvenció anivelladora del Ministeri d'Educació i Ciència finança gairebé totalment el capítol I de Personal excepte el personal laboral, en el qual es tendeix a assolir les despeses màximes autoritzades a la Llei de pressuposts generals de l'Estat.

Les taxes s'han avaluat basant-se en les liquidacions reals d'ingressos per taxes del curs anterior més la compensació rebuda de l'INAPE, que durant els dos darrers exercicis ha anat cobrint la totalitat de les taxes no recaptades dels becaris, sense cap altre augment perquè la situació político-econòmica actual no permet de conèixer si enguany hi haurà cap altre increment a les esmentades taxes.

En el capítol corresponent a variacions d'actius financers s'han recollit tots els romanents genèrics que es varen produir a l'exercici de 1993 i que resulten dels estalvis de personal produïts pel desfasament temporal entre la consolidació del crèdit i el reconeixement de les obligacions en matèria de personal, com també les subvencions que es varen fer efectives a finals de 1993.

En els ingressos patrimonials es preveu una clara disminució en els rendiments dels fons de tresoreria per la baixa dels tipus d'interès.

Es mantenen els criteris d'adquisició centralitzada de llibres i revistes per mitjà del capítol VI del pressupost, com també de materials i despeses d'utilitat comuna a càrrec de la partida de manteniment i serveis generals, controlades ambdues pel Consell Executiu.

En el capítol II de compres de béns corrents i de serveis s'ha vist reflectida la congelació de les subvencions del MEC; la resta de les possibilitats pressupostàries s'han destinat a les inversions pròpies de la Universitat, sobretot a l'equipament informàtic.

Per tot això, s'acorda:

1. El pressupost de la Universitat de les Illes Balears per a l'exercici de 1994 quant a programes, conceptes i quantitats és el que s'adjunta com a annex I. Les relacions de llocs de treball del personal funcionari i del personal laboral són les que s'adjunten com a annexos II i III.

2. Tots els majors ingressos que s'obtinguin dins l'exercici de 1994 seran, per Resolució del Rector, incorporats automàticament al pressupost, per subvenir a les obligacions específiques corresponents en el cas d'ingressos finalistes o per subvenir a obligacions determinades pel Consell Executiu, especialment en el capítol d'inversions i en el concepte de manteniment i serveis generals, d'acord amb la normativa aplicable.

3. Hom prohibeix expressament als serveis administratius de la Universitat a tots els nivells la tramitació de propostes de despesa, comandes, reconeixements d'obligacions o ordres de pagament que no estiguin emparats per un crèdit previ en el centre de despesa i el concepte pressupostari corresponents.

4. Els serveis de control pressupostari iniciaran d'ofici expedient administratiu a tots els funcionaris o membres del personal laboral que signin documents que infringeixin el que s'ha exposat a l'article 3 sense autorització prèvia.

5. En tot allò que no contradiu aquesta resolució, es considera en vigor l'Acord de la Junta de Govern de 17 de novembre de 1988 i tots els altres acords normatius referits als pressuposts anuals, que, en aquestes condicions, es consideren incorporats a aquest acord.

6. Si el pressupost de la partida 62030 de llibres i revistes no és suficient per atendre totes les demandes, el Consell Executiu fixarà les prioritats i prendrà les mesures necessàries perquè el finançament es dugui a terme fins on sigui possible.

7. S'autoritza el Consell Executiu perquè subscrigui una pòlissa de crèdit fins a un màxim de 250.000.000 de pessetes en les millors condicions del mercat, que s'utilitzarà íntegrament en el finançament d'inversions de la UIB i en la compra de llibres i revistes en les quanties que hagin excedit el pressupost inicialment aprovat.

8. Totes les retribucions que reporti per qualsevol causa tota persona de la UIB s'acumularan a la nòmina i es liquidaran mensualment juntament amb la resta de retribucions.

9. S'autoritza expressament el Consell Executiu i, si escau, el Rector perquè signin qualsevol document necessari per a la creació del consorci amb l'entitat financera Sa Nostra, en què s'inverteixen 45.000.000 de pessetes, incloses al capítol 4, article 47, concepte 470.

10. El Consell Executiu queda autoritzat per prendre les mesures oportunes per desenvolupar aquest acord.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 1 de març de 1994
El Rector, Nadal Batle

Annex I

Pressupost d'ingressos 1994

Pressupost de despeses 1994

Annex II

RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DEL PERSONAL FUNCIONARI DE LA UIB
(retribucions de 1993)

Claus
A) Tipus de lloc: S = Singularitzat
N = No singularitzat
B) FP (forma de provisió): L = Lliure designació
C = Concurs

Annex III

RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DEL PERSONAL LABORAL DE LA UIB
(retribucions de 1993)

*Inclou els dos complements

Claus
A) Tipus de lloc: S = Singularitzat
N = No singularitzat
B) FP (forma de provisió): L = Lliure designació
C = Concurs
C) Clau d'horaris: J1: Matí
J2: Tarda
J3: Matí i tarda
J4: Torns setmanals de matí o tarda
J5: Horari de 10 hores a 17 hores
J6: Disponibilitat de jornada

Palma, 1 de març de 1994
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.