FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any IX   
Núm. 96
Divendres, 10 de juny de 1994 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
2357 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 7 de juny de 1994 per la qual es fa públic el Protocol annex entre la Universitat de les Illes Balears i la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB) per a la coproducció d'un programa de vídeo sobre la creació d'empreses, aprovat pel Consell Executiu del dia 9 de març de 1994.

Palma, 31 de maig de 1994

REUNITS

D'una part, el senyor Josep Oliver Marí, president de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), amb domicili a l'avinguda de Gabriel Alomar i Villalonga, núm. 27, 1r. 1a., 07006 Palma.

I de l'altra, el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Nadal Batle Nicolau, com a representant d'aquesta, segons el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i el Reial decret 1666/1989, de 22 desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'esmentada universitat.

MANIFESTEN

Que, basant-se en l'acord marc de col·laboració subscrit entre la Universitat de les Illes Balears i la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB) el 28 de juny de 1985, en el qual es va acordar que la Universitat de les Illes Balears posaria a disposició de les empreses de les Balears la possibilitat de realitzar estudis d'investigació, sempre que es trobin en l'àmbit de les disciplines que aquesta imparteix (art. 8 de l'acord marc de col·laboració),

ACORDEN

Establir un acord per a la coproducció d'un programa de vídeo sobre la creació d'empreses.

Aquesta acció queda regulada com s'estableix:

Primer. La producció i realització del programa anirà a càrrec del Servei de Recursos Àudio-visuals de la UIB.

Segon. Durant les fases de disseny i realització d'aquest programa funcionarà un grup de treball format per membres del Servei de Recursos Àudio-visuals de la UIB i de la CAEB.

Tercer. La realització del programa de vídeo es farà en un termini de tres mesos des de la signatura del present document.

Quart. Es lliurarà un programa origi nal, a més de deu còpies en format VHS.

Cinquè. La CAEB es reserva per temps il·limitat els drets de reproducció i difusió del programa objecte de l'acord.

Sisè. No es podrà fer cap modificació al programa sense que hi hagi l'acord d'ambdues parts.

Setè. El programa original quedarà a l'arxiu del Servei de Recursos Àudio-visuals de la Universitat de les Illes Balears, que serà l'encarregat de fer-ne les modificacions i les còpies.

Vuitè. Per desenvolupar aquesta acció la CAEB aportarà la quantitat d'1.630.000 (un milió sis-centes trenta mil) pessetes més l'IVA corresponent, per lliurar en dues parts: un 50% quan s'accepti el guió i l'altre 50% una vegada finalitzat el programa.

Les dues parts estan conformes amb el text anterior i, com a prova, signen el present acord al lloc i en la data indicats.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 7 de juny de 1994

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.