FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Nśm. 87
Dimecres, 22 de desembre de 1993  
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
2088 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 22 de novembre de 1993 per la qual, en virtut de concurs, es nomena professor titular d'universitat de l'ąrea de coneixement de Didąctica i Organització Escolar el senyor Bartomeu Quetgles Pons.

Aquest Rectorat ha vist la proposta que amb data 4 de novembre de 1993 elevà la comissió qualificadora del con curs convocat per Resolució de la Universitat de les Illes Balears de 14 de setembre de 1992 (BOE de 10 d'octubre) per proveir una plaça de professor titular d'universitat de l'àrea de coneixement de Didàctica i Organització Escolar, adscrita al Departament de Ciències de l'Educació d'aquesta universitat, a favor del senyor Bartomeu Quetgles Pons, que compleix els requisits a què fa referència l'apartat 2 de l'article 5 del Reial decret 1888/1984, de 26 de setembre (BOE de 26 d'octubre), en el termini establert al punt 1 de l'article 13.

D'acord amb això i en ús de les atribucions que em confereix l'article 42 de la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i altres disposicions que la desenvolupen, nomèn el senyor Bartomeu Quetgles Pons professor titular d'universitat de l'àrea de coneixement de Didàctica i Organització Escolar, adscrita al Departament de Ciències de l'Educació d'aquesta universitat.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 22 de novembre de 1993
Per delegació del Rector,
Bernat Sureda,
vice-rector d'Ordenació Acadèmica



Excma. Sra. Vice-rectora de Personal Docent i Relacions Internacionals i Il·lm. Sr. Director del Departament de Ciències de l'Educació.

Acords que fan referència a aquest.