FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 87
Dimecres, 22 de desembre de 1993  
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
2072 ACORD NORMATIU del dia 30 de novembre de 1993 pel qual es ratifica l'Acord marc de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i el Col·legi Oficial d'Ajudants Tècnics Sanitaris i Diplomats en Infermeria, aprovat pel Consell Executiu del dia 26 d'octubre de 1993.

Palma, 3 de novembre de 1993

REUNITS

D'una part, el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Nadal Batle Nicolau, com a representant d'aquesta, segons el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i el Reial decret 1666/1989, de 22 desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'esmentada universitat.

I de l'altra, el president del Col·legi Oficial d'Ajudants Tècnics Sanitaris i Diplomats en Infermeria de Balears, Il·lustríssim Senyor José Vicente González Cabanes, com a representant d'aquest.

MANIFESTEN

Que, davant l'interès comú d'ambdues institucions en el desenvolupament, a tots els nivells, de la societat en què estan immerses, estableixen el següent acord marc per aconseguir una coordinació eficaç dels seus esforços i per assolir un millor aprofitament dels recursos respectius.

Per tot això,

ACORDEN

Primer. Establir programes de cooperació i col·laboració continuada en el camp de les manifestacions i divulgacions científiques en l'àmbit de les ciències biomèdiques.

Segon. Organitzar conjuntament programes d'investigació i promoció de la investigació, fent una especial atenció als que s'insereixen dins el marc d'actuació del Col·legi d'Ajudants Tècnics Sanitaris i Diplomats en Infermeria.

Tercer. Obrir vies de cooperació pel que fa al desenvolupament informàtic, tant científic com administratiu i tècnic, mitjançant els programes d'actuació i els acords necessaris.

Quart. Fomentar l'establiment de con certs per a l'assessorament, l'elaboració de dictàmens i altres activitats que el Col·legi demani a la Universitat de les Illes Balears.

Cinquè. Fomentar i afavorir el desenvolupament de la cooperació d'ambdues institucions pel que fa a la llengua pròpia de les Illes, dins les obligacions que l'Estatut d'Autonomia atorga a la Universitat sobre el tema lingüístic.

Sisè. Organitzar conjuntament activitats docents i cooperar en aquelles tasques docents que ambdues institucions organitzin.

Setè. Establir qualsevol tipus de con certs que interessin les dues institucions mitjançant acords puntuals.

Vuitè. Crear una comissió formada per tres representants de cada institució per avaluar les activitats realitzades i proposar-ne d'adients. La comissió es reunirà com a mínim cada sis mesos. El tipus i l'amplitud dels concerts, cooperacions, intercanvis, programes i actuacions comuns es definiran específicament i seran objecte de proto cols que s'afegiran a aquest acord.

El present acord tindrà una validesa mínima de quatre anys i es renovarà automàticament si cap de les dues parts no comunica a l'altra sis mesos abans de la data d'acabament la voluntat de donar-lo per extingit. En tot cas, la part que ho faci es compromet a finir les accions establertes mitjançant aquest acord que hi hagi en funcionament.

I com a prova de conformitat, signen aquest document, en dos exemplars, al lloc i en la data indicats a l'encapçalament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 30 de novembre de 1993
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.