FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 87
Dimecres, 22 de desembre de 1993  
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
2070 ACORD NORMATIU del dia 30 de novembre de 1993 pel qual es ratifica l'Acord de col.laboració entre el Club Esportiu Universitat de les Illes Balears i l'Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor.

Palma, 15 d'agost de 1993

REUNITS

D'una banda els senyors Bartomeu Català Salas, Francesc Ferré Campuzano i Luis Álvarez Gómez, en representació de l'Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor, i de l'altra el senyor Nadal Batle Nicolau, en representació del Club Esportiu Universitat de les Illes Balears.

MANIFESTEN

Que l'Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor té la intenció d'utilitzar els drets de participació de què disposa el Club Esportiu Universitat de les Illes Balears a la lliga estatal de primera divisió masculina de voleibol.

ACORDEN

1. Que el Club Esportiu Universitat de les Illes Balears cedeix tots els drets i deures de participació a la lliga estatal de primera divisió masculina de voleibol a partir de la firma d'aquest document.

2. L'anagrama de la Universitat de les Illes Balears i el de la Universíada de 1999 seran col·locats de forma visible i en lloc preferent en tota la vestimenta dels equips de voleibol de l'Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor.

3. El nom oficial de l'equip de primera divisió masculina de voleibol serà Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor - Universitat de les Illes Balears.

4. La responsabilitat directiva de l'equip de primera divisió de voleibol serà exclusiva de l'Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor.

5. El Club Esportiu Universitat de les Illes Balears no tindrà cap responsabilitat econòmica sobre l'equip de primera divisió masculina de voleibol.

6. El Club Esportiu Universitat de les Illes Balears ocuparà una plaça a la segona divisió provincial de voleibol amb el seu actual equip.

7. El nom oficial de l'equip de la segona divisió masculina provincial de voleibol serà Club Esportiu Universitat de les Illes Balears - Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor.

8. L'anagrama de l'Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor serà col·locat de forma visible i en lloc preferent en tota la vestimenta de l'equip de segona divisió de voleibol del Club Esportiu Universitat de les Illes Balears.

9. La responsabilitat directiva de l'equip de segona divisió masculina de voleibol serà exclusiva del Club Esportiu Universitat de les Illes Balears.

10. El Club Esportiu Universitat de les Illes Balears farà una aportació de 425.000 pessetes al pressupost de la temporada 1993-94 per a l'equip de segona divisió masculina de voleibol. Aquesta aportació es podrà destinar al pagament de despeses federatives, arbitratges, desplaçaments de l'equip i material esportiu.

11. L'Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor es fa càrrec del pagament de les instal·lacions, l'equip tècnic i totes aquelles despeses que siguin necessàries per garantir que l'equip de segona divisió de voleibol masculí pugui finalitzar el campionat de les Balears.

12. L'Associació Esportiva Club s'Arenal de Llucmajor pot disposar dels jugadors de l'equip del Club Esportiu Universitat de les Illes Balears per al seu equip de primera divisió estatal de voleibol. Igualment, l'associació esportiva s'Arenal de Llucmajor proporcionarà els jugadors necessaris al club esportiu Universitat de les Illes Balears per a la formació del seu equip de la segona divisió masculina de voleibol.

13. Es crea una comissió formada per dos membres de cada una de les entitats per a la revisió i el compliment del present acord. Aquesta comissió es reunirà obligatòriament dues vegades l'any, o bé quan una de les parts ho sol·liciti.

14. El present acord té una vigència d'una temporada esportiva, des del mes de setembre de 1993 fins al mes de juny de 1994, i es pot prorrogar automàticament per períodes iguals llevat que qualsevol de les parts decideixi de rescindir-lo, per a la qual cosa ho ha de comunicar amb tres mesos d'antelació a la data en què hagi d'entrar en vigor la pròrroga. Aquesta decisió s'ha de comunicar per escrit i de manera que es pugui acreditar la tramesa i la recepció d'aquest i la data d'ambdues coses. Si cap de les parts el vol donar per acabat, es compromet a finir les accions establertes en aquest acord que hi hagi en funcionament.

Llegit per les parts aquest acord i com a prova de conformitat amb el que s'hi expressa, el signen i rubriquen en dos exemplars al lloc i en la data indicats al començament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 30 de novembre de 1993
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.