FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 87
Dimecres, 22 de desembre de 1993  
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
2068 ACORD NORMATIU del dia 30 de novembre de 1993 pel qual es ratifica l'Acord marc de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i Tirme, SA, aprovat pel Consell Executiu del dia 6 de juliol de 1993.

Palma, 30 de juliol de 1993

REUNITS

D'una banda el Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Nadal Batle Nicolau, Rector de la Universitat de les Illes Balears, com a representant d'aquesta, segons el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i el Reial decret 1666/1989, de 22 de desembre, en el qual s'aproven els Estatuts de l'esmentada universitat.

I de l'altra, el senyor Ángel Fernández Homar, gerent de l'empresa Tirme, SA, amb NIF A 07326473 i amb domicili al carrer de l'Omeladès, 3, entl. D, Palma.

MANIFESTEN

Que davant l'interès comú d'ambdues institucions en el desenvolupament de la investigació, estableixen el present acord de col·laboració per aconseguir una col·laboració eficaç de llurs esforços i un millor aprofitament dels recursos respectius.

Per això,

ACORDEN

Primer. Organitzar conjuntament programes d'investigació i de promoció de la investigació, amb referència espe cial als que puguin tenir més impacte dins els marcs d'actuació de la Universitat en la seva estructura departamental i de Tirme, SA, en relació amb les seves àrees d'interès, especialment el medi ambient, els residus i el seu tractament, sens perjudici d'altres que puguin ser objecte d'acord.

Segon. Fomentar l'establiment de concerts per a l'assessorament, l'elaboració de dictàmens i altres activitats que Tirme, SA, pugui demanar a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Tercer. Facilitar la realització de con certs per a l'establiment d'investigacions tècniques i/o aplicades amb la utilització d'instal·lacions, materials i personal d'ambdues institucions, com també de qualsevol altre tipus de concert que resulti d'interès a ambdues institucions. En aquest aspecte es procedirà a establir els protocols de col·laboració corresponents.

Quart. Facilitar la realització de con certs especialment quant a les pràctiques dels estudiants de la UIB a Tirme, SA. Entre Tirme, SA, i els estudiants de la UIB no es crearà cap vincle de caràcter laboral, de manera que s'ha d'entendre que la relació entre ambdues institucions es limitarà només a la realització de les pràctiques a les instal·lacions de Tirme, SA, però sempre sota la tutela de la UIB.

Cinquè. Organitzar conjuntament programes d'investigació i promoció culturals comuns, especialment pel que fa als congressos i cursos formatius.

Sisè. Obrir vies de cooperació pel que fa al desenvolupament informàtic, tant científic com administratiu i tècnic, mitjançant els programes d'actuació i els acord necessaris.

Setè. A partir de la firma d'aquest acord, Tirme, SA, serà considerada empresa col·laboradora de la UIB, i podrà fer ús d'aquesta denominació, amb l'autorització prèvia de la UIB.

El present acord té una validesa mínima de quatre anys, i es prorrogarà automàticament llevat que una de les dues parts expressi la voluntat de donar-lo per acabat amb una antelació de sis mesos. En cas que es rescindeixi, ambdues parts es comprometen a acabar les tasques establertes en aquest acord que hi hagi en activitat.

Com a prova de conformitat, signen aquest acord en quatre exemplars, dos en català i dos en castellà, i amb un sol efecte, a la ciutat i en la data indicades a l'encapçalament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 30 de novembre de 1993
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.