FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 87
Dimecres, 22 de desembre de 1993  
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
2066 ACORD NORMATIU del dia 30 de novembre de 1993 pel qual es ratifica l'Acord de cooperació cultural, educativa i científica entre la Universitat de les Illes Balears i el Research Institute of Clinical & Experimental Surgery.

Kíev, 1 de juliol de 1993

D'acord amb el desig mutu de promoure la cooperació entre la República d'Ucraïna i Espanya, el Research Institute of Clinical & Experimental Surgery i la Universitat de les Illes Balears signen l'acord següent sobre cooperació cultural, educativa i científica.

Ambdues institucions fomentaran el contacte directe i la cooperació entre pro fessors, tècnics, estudiants postgraduats, departaments, instituts i altres centres o unitats d'investigació subjectes als termes d'aquest acord.

El Research Institute of Clinical & Experimental Surgery i la Universitat de les Illes Balears cooperaran en àrees de docència i investigació, les quals han de ser objecte d'acord. La cooperació en altres camps es pot dur a terme mitjançant acord mutu.

Dins les àrees d'estudi que s'han de fixar mútuament, ambdues institucions acorden d'establir les formes de cooperació següents:

1. Activitats conjuntes d'investigació.

2. Intercanvi d'invitacions per fer conferències, xerrades i per compartir experiències.

3. Intercanvi d'invitacions per participar en congressos, col·loquis, simposis.

4. Intercanvi d'informació en àrees d'interès per a les dues institucions.

5. Intercanvi de professors, tècnics i estudiants postgraduats per a l'estudi i la investigació.

6. Intercanvi de software produït per investigadors per al seu ús o ampliació. El software protegit per drets d'autor específics que entrin en conflicte amb aquest acord no està subjecte a aquest intercanvi.

Els temes de les activitats conjuntes, les condicions d'ús dels resultats obtinguts i la planificació de visites específiques, intercanvis i altres tipus de cooperació es negociaran en cada cas concret.

Ambdues institucions entenen que s'haurà de negociar el finançament i que aquest dependrà dels fons disponibles.

El present acord entra en vigor en la data que el signin els representants de les institucions.

Ambdues institucions es comprometen en una política d'igualtat d'oportunitats en l'ocupació, i no exerciran cap discriminació per causa de raça, sexe, edat, ètnia, religió ni origen nacional. El Research Institute of Clinical & Experimental Surgery i la Universitat de les Illes Balears respectaran aquests principis en l'administració del present acord i cap de les dues institucions no imposarà criteris en l'intercanvi que violin els principis de la no discriminació.

Aquest text s'ha preparat en anglès, ucraïnès i català, i les tres versions són idèntiques.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 30 de novembre de 1993
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.