FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 87
Dimecres, 22 de desembre de 1993  
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
2064 ACORD NORMATIU del dia 30 de novembre de 1993 pel qual es ratifica el Conveni de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears, a través de l'Institut de Cičncies de l'Educació (ICE), i el Consorci per al Desenvolupament de la Formació Ocupacional (CODEFOC).

Palma, el dia 20 de maig de 1993

REUNITS

Per una banda, el Consorci per al Desenvolupament de la Formació Ocupacional (CODEFOC), representat pel president, Honorable Senyor Llorenç Oliver i Quetglas.

I per l'altra, l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE), representat pel director, senyor Jaume Sureda Negre.

ANTECEDENTS

I. En data 4 de març de 1993 es firma un conveni de col·laboració entre el Gov ern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Consorci per al Desenvolupament de la Formació Ocupacional (CODEFOC) per complir el programa de formació ocupacional denominat CODEFOC-93.

II. L'objecte del Consorci per al Desenvolupament de la Formació Ocupacional (CODEFOC) és gestionar i promoure el desenvolupament d'activitats de formació ocupacional en l'àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i això amb subjecció a la normativa que s'hagi d'aplicar.

III. Les parts que signen aquest conveni manifesten la voluntat de posar en marxa el projecte denominat «Tots els estudis de la UIB», l'objectiu general del qual és la realització d'un cicle de conferències.

En consideració a això, ambdues parts acorden de subscriure el present conveni, amb subjecció a les següents

CLÀUSULES

Primera. L'objecte del present conveni és la posada en marxa del projecte «Tots els estudis de la UIB», que consisteix a fer dotze conferències adreçades a pares i alumnes per proporcionar informació acadèmica i professional sobre les carreres que es poden estudiar a la nostra universitat.

A aquest efecte les esmentades conferències s'impartiran a Palma, durant el mes de maig, i en cada una hi participarà un coordinador, un professor de la Universitat i un representant del col·legi professional corresponent.

Segona. La coordinació del projecte es durà a terme des del Consorci per al Desenvolupament de la Formació Ocupacional (CODEFOC), que ha de facilitar aquest treball, com també qualsevol control que pugui efectuar el Fons Social Europeu.

Tercera. L'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) s'obliga a:

1r.) Instal·lar durant la realització de les conferències un ordinador amb la Guia de la formació.

2n.) Donar publicitat a la realització de les conferències.

3r.) Presentar davant el CODEFOC la documentació relativa a la justificació de la realització de les activitats, i això a tenor del que estableix la normativa aplicable a l'efecte.

Quarta. 1r.) El Consorci per al Desenvolupament de la Formació Ocupacional s'obliga a sufragar el cost econòmic de les accions que s'han de realitzar.

A aquest efecte, transferirà a l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE), en concepte del cost total del projecte, la quantitat de fins a 1.500.000 pessetes.

2n.) La forma de pagament serà del 100% del projecte, una vegada presentats la documentació recollida a les conferències explicativa del desenvolupament del projecte i els justificants de les despeses efecuades, com també certificat expedit per persona responsable de l'exactitud comptable i de la certesa dels fets justificats.

Cinquena. La vigència d'aquest conveni acaba el 30 de juliol de 1993, i el Consorci per al Desenvolupament de la Formació Ocupacional (CODEFOC) el pot rescindir unilateralment si les activitats que s'han de realitzar no es desenvolupen d'acord amb la programació aprovada, cas en què l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) haurà de tornar les quantitats rebudes i no aplicades a les accions que s'havien de dur a terme.

Com a prova de conformitat, firmen el present conveni, en dos exemplars, al lloc i en la data indicats més amunt.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 30 de novembre de 1993
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.