FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any IX   
Núm. 86 (extraordinari)
Divendres, 26 de novembre de 1993
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
2056 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 16 de novembre de 1993 per la qual es fa públic el Protocol de col .laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d'Agricultura i Pesca per a la realització del projecte d'investigació «Propagació vegetativa de l'om: Aplicació de les tècniques de cultiu in vitro i d'arrelament d'estaques en arbres de peu agressiu de la grafiosi ( Ceratocystis ulmi) i/o que hi siguin resistents».

Palma, 1 de novembre de 1993

REUNITS

Per una part, l'Honorable Senyor Pere J. Morey Ballester, conseller d'Agricultura i Pesca, en nom de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (d'ara endavant, CAIB), que té el CIF núm. S-0711001-H.

I de l'altra, el Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Nadal Batle Nicolau, Rector de la Universitat de les Illes Balears (d'ara endavant,UIB), que té el CIF núm. Q-0718001-A, en representació d'aquesta institució.

Ambdues parts, tenint present l'acord marc que varen subscriure el dia 8 de març de 1984 les dues institucions que en aquest acte representen,

MANIFESTEN

I. L'interès de la CAIB i de la UIB en la conservació del medi natural i el desenvolupament econòmic de les illes Balears.

II. La Conselleria d'Agricultura i Pesca ha de complir els objectius marcats en el programa operatiu 5B-FONER, dins el subprograma 2.0: La conservació i l'aprofitament del medi natural, mesura 2.3: Millora forestal. Aquests objectius s'han d'aconseguir amb la realització d'una sèrie de projectes de recerca aplicada, entre els quals es troba el de referència.

III. La UIB, com a màxima institució investigadora de les illes Balears, és l'organisme idoni per dur endavant aquesta tasca de recerca.

Per tot això, i per realitzar aquest projecte, han decidit formalitzar el present conveni amb subjecció a les següents

CLÀUSULES

Primera. Objecte

La UIB assumeix l'encàrrec de dur a terme la realització del projecte d'investigació denominat «Propagació vegetativa de l'om: Aplicació de les tècniques de cultiu in vitro i d'arrelament d'estaques en arbres de peu agressiu de la grafiosi (Ceratocystis ulmi) i/o que hi siguin resistents».

Segona. Responsabilitat i direcció del projecte

El projecte es realitzarà sota la responsabilitat del doctor Hipólito Medrano Gil, professor titular d'universitat de la UIB, mentre que la direcció del projecte anirà a càrrec de l'enginyer forestal senyor Mateu Castelló Mas, cap del Servei de Conservació de la Natura de la Conselleria, que en tot moment podrà formular les observacions que consideri oportunes amb l'objecte d'aconseguir la màxima adequació de la investigació a les necessitats de la Conselleria.

Tercera. Desenvolupament del projecte

El treball es durà a terme d'acord amb el Plec de prescripcions tècniques i el projecte d'immobilitzat, que s'adjunten com a annexos núm. 1 i 2 a aquest conveni i que se'n consideren a aquest efecte parts integrants.

Quarta. Recursos

La UIB es compromet a aportar els recursos humans i materials necessaris per dur a terme el treball.

La Conselleria destinarà, per fer front a les despeses d'execució d'aquest treball, la quantitat global de 4.500.000 (quatre milions cinc-centes mil) pessetes, amb imputació a la partida 15002-531202-64000 del pressupost de despeses vigent de la CAIB.

Cinquena. Règims de pagaments i la seva justificació

La quantitat global assenyalada a la clàusula anterior serà abonada per la CAIB a la UIB en el termini de trenta dies a partir de la signatura d'aquest document, mitjançant transferència al compte corrent núm. 20-000092-8 que la UIB té a la delegació del Banc d'Espanya de Palma.

Prèviament al pagament, la UIB ha d'acreditar la constitució d'aval validat davant la Tresoreria General de la CAIB, de conformitat amb el que es preveu a l'article 17.4 del Decret 74/1991, de 24 de juliol, modificat pel Decret 33/1992, de 21 de maig.

La UIB queda obligada a trametre a la Conselleria, com a justificant del dit pagament, un certificat expedit pel Gerent de la Universitat que acrediti que l'ingrés ha estat incorporat al pressupost de la UIB amb caràcter finalista i es dedica expressament a l'execució del projecte objecte del present conveni.

Una vegada acabat aquest projecte, la UIB presentarà a la Conselleria factura de les despeses produïdes en la seva execució. Si l'import justificat en factura és inferior a la quantitat abonada per la Conselleria, la UIB ha de reintegrar a la CAIB l'excés abonat.

Sisena. Durada del conveni

El projecte ha d'estar acabat el dia 31 de desembre de 1993.

Setena. Presentació de la Memòria

La UIB ha de presentar a la Conselleria, abans del 31 de març de 1994, una memòria que tindrà el contingut previst a la clàusula 2.6 del Plec de prescripcions tècniques, que s'adjunta com a annex núm. 1.

Vuitena. Altres condicions

Els resultats obtinguts com a fruit d'aquest treball de recerca pertanyeran a la Conselleria, la qual podrà fer-ne l'ús pertinent al seus objectius i interessos sens perjudici de l'ús que en puguin fer els autors del treball des del punt de vista didàctic o d'investigació.

En totes les publicacions que es generin amb motiu d'aquest treball, com també a la publicitat que se'n faci i en les referències de difusió pública, s'haurà de fer esment del present conveni.

Llegit i considerat conforme, ambdues parts el signen en dos exemplars i amb un sol efecte al lloc i en la data indicats a l'encapçalament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 16 de novembre de 1993

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.