FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 85
Divendres, 29 d'octubre 1993 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
ALTRES DISPOSICIONS
Rectorat
2048 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 14 de setembre de 1993 per la qual es prorroga una llicència per estudis a la professora Teresa Giménez Candela.

D'acord amb l'article 118 dels Estatuts d'aquesta universitat, amb el que preveu l'article 8 del Reial decret 898/1985, de 30 d'abril, i amb l'informe previ del Departament de Dret Privat, es prorroga la llicència per estudis concedida a la professora Teresa Giménez Candela fins al 30 de setembre de 1994.
Les retribucions que percebrà l'esmentada professora seran les que li puguin correspondre de conformitat amb l'article 8 del Reial decret 898/1985, de 30 d'abril, sobre règim del professorat universitari, de les quals es restarà el cost total d'un professor associat de tres hores que ajudarà a cobrir la docència que li correspon mentre duri aquesta llicència d'estudis.
La professora Teresa Giménez Candela gaudirà de la llicència a l'Institut für Alte Geschichte de la Universitat de Heidelberg (Alemanya).
Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 14 de setembre de 1993
El Rector, Nadal Batle



Excma. Sra. Vice-rectora de Personal Docent i Relacions Internacionals, Il·lm. Sr. Director del Departament de Dret Privat i Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.