FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 85
Divendres, 29 d'octubre 1993 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
2041 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 26 d'octubre de 1993 per la qual es fa públic el Conveni de col .laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria de Cultura, Educació i Esports per a l'elaboració d'un estudi toponímic general de l'illa de Formentera.

Palma, 22 de setembre de 1993

Bartomeu Rotger i Amengual, conseller de Cultura, Educació i Esports del Govern Balear, i Nadal Batle Nicolau, Rector de la Universitat de les Illes Balears,

MANIFESTAM

Que la Conselleria de Cultura, Educació i Esports vol encarregar a la Universitat de les Illes Balears un estudi toponímic general de l'illa de Formentera per determinar la toponímia oficial d'aquesta illa.

Que la Universitat de les Illes Balears es compromet a realitzar l'esmentat estudi toponímic de l'illa de Formentera, atès l'article 14.2 de la Llei 3/1986, de 29 d'abril, de normalització lingüística a les illes Balears.

Per tant,

PACTAM

1. La Conselleria de Cultura, Educació i Esports encarrega a la Universitat de les Illes Balears l'elaboració d'un estudi toponímic general de l'illa de Formentera.

2. L'estudi esmentat al punt 1 serà lliurat a la Conselleria de Cultura, Educació i Esports abans del dia 30 de desembre de 1993, juntament amb la factura del treball realitzat.

3. Per l'elaboració de l'estudi toponímic general de l'illa de Formentera, la Conselleria de Cultura, Educació i Esports lliurarà a la Universitat de les Illes Balelars la quantitat de 586.850 (cinc-centes vuitanta-sis mil vuit-centes cinquanta) pessetes, amb càrrec a la partida pressupostària 13115 4550 06 64000 dels pressuposts per a l'any 1993.

4. El pagament de la quantitat a què fa referència el punt 3 es farà efectiu a la signatura del conveni.

5. D'acord amb l'article 17.4 del Decret 74/1991, de 24 de juliol, pel qual es desenvolupen determinats aspectes de la Llei de finances i de la Llei de pressuposts generals de la CAIB, modificat pel Decret 33/1992, de 21 de maig, la Universitat de les Illes Balears constituirà un aval del 100 per cent de la quantitat bestreta a favor de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

I com a prova de conformitat amb el contingut d'aquest conveni, el signam en dos exemplars.
Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 26 d'octubre de 1993
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.