FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 85
Divendres, 29 d'octubre 1993 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
2039 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 30 de setembre de 1993 per la qual es fa públic el Protocol de col .laboració entre la Universitat de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma, aprovat pel Consell Executiu del dia 22 de desembre de 1992.

Palma, 22 de desembre de 1992

D'una banda, el senyor Sebastià Barceló Serra, que actua en nom, representació i com a regidor delegat de Joventut de l'Ajuntament de Palma, amb domicili a la plaça de Cort, 1, de Palma (Balears), i NIF núm. P-0704000-I.

I, de l'altra, el senyor Antoni Bennàsar Roig, vice-rector d'Extensió Universitària de la Universitat de les Illes Balears.

Ambdues parts es reconeixen, per la representació en què actuen, la capacitat legal suficient per convenir i obligar-se i acorden voluntàriament de subscriure el present acord, que es regirà per les següents

CLÀUSULES

Primera. Objectiu. A fi d'oferir un període de pràctiques a alguns alumnes de Dret i/o Psicologia de la Universitat de les Illes Balears (d'ara endavant, UIB), o llicenciats, la UIB i l'Ajuntament de Palma faran la convocatòria de deu beques per dur a terme un recull de dades per a l'estudi de la realitat juvenil a Palma, per a la Regidoria Delegada de Joventut.

Segona. Selecció dels alumnes. Tan bon punt s'hagi signat aquest protocol, la UIB anunciarà el concurs per seleccionar els alumnes que hagin de gaudir de les beques. La selecció la farà una comissió integrada per membres de la Universitat.

Tercera. Durada. Aquestes beques tindran una durada de sis mesos, del 30 de desembre de 1992 al 30 de juny de 1993.

Quarta. Règim de col·laboració . Els alumnes seleccionats faran llur col·laboració al lloc que designi l'Ajuntament de Palma, durant el període esmentat a la clàusula tercera, exceptuats els períodes no lectius del curs 1992-93 de la UIB.

Cinquena. Finançament de les beques . L'Ajuntament de Palma finançarà les deu beques per un import de 250.000 (dues-centes cinquanta mil) pessetes cadascuna, la distribució de les quals anirà a càrrec de la UIB.

Sisena. Estatut dels becaris. Els alumnes seleccionats com a becaris ho seran de la UIB, i aquest fet no representa cap lligam contractual entre els alumnes i l'Ajuntament de Palma.

Setena. Formació dels becaris. Per facilitar la integració dels becaris als grups de treball, l'Ajuntament de Palma donarà formació sobre temes generals del funcionament de la Regidoria Delegada de l'Ajuntament de Palma.

Vuitena. Seguiment del protocol. La coordinació i l'avaluació de la tasca dels becaris, i en general d'aquesta col·laboració, les faran un tècnic de Joventut de la Regidoria Delegada de Joventut i un tècnic de la UIB. En cas de comportament incorrecte o de manca d'aprofitament d'algun becari, la comissió pot arribar a decidir la no continuació d'alguna de les beques.

Novena. Assegurança. A fi de cobrir els accidents que puguin tenir els alumnes quan facin les pràctiques als locals de l'Ajuntament de Palma i en els desplaçaments associats, la UIB subscriurà una assegurança el cost de la qual assumirà l'Ajuntament de Palma.

I perquè consti, ambdues parts signen el contracte en dos exemplars i amb un sol efecte, amb l'autorització del Rector de la Universitat de les Illes Balears.
Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 30 de setembre de 1993
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.