FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 85
Divendres, 29 d'octubre 1993 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
2038 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 30 de setembre de 1993 per la qual es fa públic el cinquè Protocol de col .laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Caixa d'Estalvis de Balears «Sa Nostra».

Palma, 1 de setembre de 1993

REUNITS

D'una banda, el senyor Josep Antoni Frontera Enseñat, que actua en nom, en representació i com a subdirector general de la Caixa d'Estalvis de Balears «Sa Nostra» (d'ara endavant, Sa Nostra), amb domicili al carrer de Ramon Llull, 2, de Palma (Balears), i NIF núm. G07013154.
I de l'altra, el senyor Andreu Palou Oliver, vice-rector d'Investigació de la Universitat de les Illes Balears.
Ambdues parts es reconeixen, per la representació en què actuen, la capacitat legal suficient per subscriure convenis i obligar-se i acorden voluntàriament de subscriure el present protocol, que es regirà per les següents

CLÀUSULES

Primera. Objectiu. A fi de completar la formació d'alguns alumnes d'informàtica de la UIB, aquesta i Sa Nostra faran la convocatòria de sis beques per poder fer pràctiques al Departament d'Informàtica de Sa Nostra entre alumnes de la UIB que hagin completat el primer cicle d'Informàtica abans del dia 1 de setembre de 1992.

Segona. Selecció dels alumnes. Tan bon punt s'hagi signat aquest protocol, la UIB anunciarà el concurs per seleccionar els alumnes que hagin de gaudir de les beques. La selecció la realitzarà una comissió presidida pel degà de la Facultat d'Informàtica en la qual participaran, per part de Sa Nostra, el cap de l'Àrea Tècnica i el cap d'Arquitectura de Sistemes de l'Àrea Tècnica, i per part de la UIB, el director del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica i el director del Servei de Càlcul i Informatització. En la selecció es tindrà en compte l'expedient dels candidats i l'adequació de les seves capacitats als projectes dels grups de treball de Sa Nostra en els quals s'integrarien.

Tercera. Durada. Aquestes beques tindran una durada de deu mesos, des de l'1 de setembre de 1993 fins al 30 de juny de 1994.

Quarta. Règim de col·laboració . Els alumnes seleccionats realitzaran la seva col·laboració als locals que designi Sa Nostra de 8 fins a 13 hores de dilluns a divendres, durant el període esmentat a la clàusula tercera, exceptuats els períodes no lectius del curs 1993-94 de la UIB.

Cinquena. Finançament de les beques . Sa Nostra finançarà les sis beques per un import de 850.000 (vuit-centes cinquanta mil) pessetes cadascuna, la distribució de les quals anirà a càrrec de la UIB.

Sisena. Estatut dels becaris. Els alumnes seleccionats com a becaris ho seran de la UIB, i aquest fet no representarà cap lligam contractual entre els alumnes i Sa Nostra.

Setena. Formació dels becaris. Per facilitar la integració dels becaris en els grups de treball, Sa Nostra donarà una formació mínima de cinquanta hores en temes generals del funcionament d'una entitat d'estalvi i particulars de les eines informàtiques que hagin d'emprar els becaris en les seves tasques concretes.

Vuitena. Seguiment de la feina dels becaris . La feina que s'assigni a cadascun dels becaris haurà de ser acceptada per la Facultat d'Informàtica per assegurar el seu interès en la formació del becari i serà supervisada i dirigida per un professor dels que imparteixen classes a la Facultat d'Informàtica, el qual podrà considerar la feina que l'alumne realitzi a Sa Nostra com a substitutòria total o parcial de la que hagi de fer a la seva assignatura, o pel professor de la UIB que sigui el director del seu projecte de fi de carrera, cas en el qual el treball realitzat per l'alumne podrà formar part totalment o parcialment de l'esmentat projecte de fi de carrera.

Novena. Compensació de la tasca dels professors . Sa Nostra posarà a disposició de la UIB 850.000 (vuit-centes cinquanta mil) pessetes per compensar la tasca dels professors de dirigir els projectes assignats als sis alumnes la col·laboració dels quals es fixa en aquest protocol.

Desena. Seguiment del protocol. La comissió designada per fer la selecció dels becaris realitzarà a finals de desembre de 1993, a finals de març de 1994 i a finals de juny de 1994 avaluacions de la marxa de la feina dels becaris i en general d'aquesta col·laboració. Per poder realitzar aquesta avaluació, els becaris, els professors supervisors i els responsables dels grups de treball de Sa Nostra presentaran informes dels períodes corresponents. En cas de comportament incorrecte o manca d'aprofitament d'algun becari, la comissió podrà arribar a decidir la no continuació d'alguna de les beques.

Onzena. Anul·lació de beques i forma de pagament . Com que alguna de les beques pot veure's reduïda en la seva
durada o fins i tot anul·lada, per decisió de la comissió de seguiment, atès l'aprofitament de l'alumne, tal com s'esmenta a la clàusula desena, la UIB rebrà bimestralment i per avançat la part proporcional de la quantitat corresponent a cada beca.

Dotzena. Assegurança. A fi de cobrir els accidents que puguin tenir els alumnes en la realització de les pràctiques als lo cals de Sa Nostra i en els desplaçaments associats, la UIB subscriurà una assegurança que els cobreixi, el cost de la qual serà assumit per Sa Nostra.

I perquè consti, ambdues parts signen el protocol en dos exemplars i amb un sol efecte, amb l'autorització del Rector de la Universitat de les Illes Balears.
Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 30 de setembre de 1993
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.