FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 82
Dimecres, 30 de juny de 1993
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
1964 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 21 de maig de 1993 per la qual, en virtut de concurs, es nomena professor titular d'universitat de l'àrea de coneixement de Biologia Cel·lular el senyor Antoni Miralles Socias.

Aquest Rectorat ha vist la proposta que amb data 7 de maig de 1993 elevà la comissió qualificadora del concurs convocat per Resolució de la Universitat de les Illes Balears de 22 de juny de 1992 (BOE de 15 de juliol) per proveir una plaça de professor titular d'universitat de l'àrea de coneixement de Biologia Cel·lular, adscrita al Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut d'aquesta universitat, a favor del senyor Antoni Miralles Socias, que compleix els requisits a què fa referència l'apartat 2 de l'article 5 del Reial decret 1888/1984, de 26 de setembre (BOE de 26 d'octubre), en el termini establert al punt 1 de l'article 13.

D'acord amb això i en ús de les atribucions que em confereix l'article 42 de la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i altres disposicions que la desenvolupen, nomèn el senyor Antoni Miralles Socias professor titular d'universitat de l'àrea de coneixement de Biologia Cel·lular, adscrita al Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut d'aquesta universitat.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 21 de maig de 1993

Per delegació del Rector,
Bernat Sureda,
vice-rector d'Ordenació Acadèmica





Excma. Sra. Vice-rectora de Personal Docent i Relacions Internacionals i Il·lm. Sr. Director del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.

Acords que fan referència a aquest.