FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 82
Dimecres, 30 de juny de 1993
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
1958 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 21 de juny de 1993 per la qual es fa públic el Protocol de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació la Caixa.

Palma, 6 de novembre de 1992

D'una banda, el senyor Josep Francesc Conrado de Villalonga, que actua en nom, representació i com a delegat general a les Balears de la Caixa, amb domicili a l'avinguda d'Alexandre Rosselló, 40, de Palma (Balears), i NIF núm. G 58899998.

I, de l'altra, el senyor Nadal Batle Nicolau, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

Ambdues parts es reconeixen, per la representació amb què actuen, la capacitat legal suficient per convenir i obligar-se i acorden voluntàriament de subscriure el present protocol, que es regirà per les següents

CLÀUSULES

Primera. L'objecte del present protocol és d'organitzar els cursos d'Universitat Oberta de la Universitat de les Illes Balears. Aquests cursos van adreçats a persones que vulguin incorporar activitats formatives al seu temps d'oci, sense cap titulació prèvia.

Segona. La Fundació la Caixa aportarà la quantitat d'1.500.000 (un milió cinc-centes mil) pessetes, que es destinaran íntegrament al finançament dels cursos d'Universitat Oberta, que es faran durant el darrer trimestre de 1992.

Tercera. La Fundació la Caixa es reserva la facultat de comprovar que la contribució econòmica prestada s'ha destinat efectivament als fins indicats.

Quarta. La UIB tindrà cura de la direcció i de l'organització dels cursos d'Universitat Oberta. També n'expedirà els certificats corresponents.

Cinquena. El nom i el logotip de l'entitat s'imprimiran en totes les publicacions que es facin amb motiu de l'activitat Universitat Oberta i hi figuraran d'acord amb les normes del llibre d'imatge corporativa.

Sisena. Tot allò que no s'hagi previst en aquest protocol serà sotmès a la comissió mixta formada per representants d'ambdues institucions.

I com a prova de conformitat, ambdues parts signen aquest protocol en dos exemplars al lloc i en la data indicats al començament.
Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 21 de juny de 1993

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.