FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 82
Dimecres, 30 de juny de 1993
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
1955 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 8 de juny de 1993 per la qual es fa públic el Protocol addicional de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria de Cultura, Educació i Esports en matèria esportiva per a 1992 per al manteniment de les escoles esportives universitàries.

Palma, 28 d'abril de 1993

REUNITS

D'una part el senyor Bartomeu Rotger i Amengual, conseller de Cultura, Educació i Esports del Govern Balear, i de l'altra, el senyor Nadal Batle Nicolau, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

MANIFESTEN

Que d'acord amb el punt primer del conveni marc, de 1r. d'abril de 1992, que diu: «La Conselleria de Cultura, Educació i Esports, mitjançant la Direcció General d'Esports, organitzarà i desenvoluparà, conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears, programes concrets de promoció i/o estudi de l'Educació Física i l'esport i l'oferta de pràctica en l'àmbit universitari durant 1992»;

Que d'acord amb el punt nou, que diu: «El present conveni serà revisat anualment en els seus acords quan ho consideri adient qualsevol de les parts que convenen»;

ACORDEN

1. Mantenir les escoles esportives universitàries de Judo, de Tennis i de Vela: creuer i planxa de vela, creades pel protocol addicional de 17 de novembre de 1992.

2. La Universitat de les Illes Balears proposarà a la Conselleria de Cultura, Educació i Esports el professorat de les escoles, que ha de tenir la màxima titulació esportiva i/o ser de reconeguda vàlua en la disciplina corresponent. Juntament amb el currículum esportiu, s'adjuntarà el programa de l'escola.

3. La Conselleria de Cultura, Educació i Esports, mitjançant la Direcció General d'Esports, per al manteniment de les escoles l'any 1992 destinarà la quantitat d'1.000.000 (un milió) de pessetes, amb càrrec als pressuposts de 1993, partida pressupostària 13301 457001 41100. Aquesta aportació es farà efectiva a la Universitat de les Illes Balears quan aquesta haurà tramès, a la Direcció General d'Esports, el que s'assenyala al punt anterior.
S'eximeix la Universitat de les Illes Balears de la constitució d'aval que garanteixi l'obligació, d'acord amb l'article 17.5 del Decret 74/1991, de 24 de juliol, pel qual es desenvolupen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la CAIB, modificat pel Decret 33/1992, de 2 de maig.

4. Les classes de l'Escola de Tennis es duran a terme a les pistes del polisportiu Prínceps d'Espanya, les de Vela es desenvoluparan a l'Escola de Vela Calanova, i per a les de Judo la Universitat de les Illes Balears haurà de procedir a habilitar o llogar les instal·lacions necessàries.

5. La Universitat de les Illes Balears procurarà la infrastructura necessària per desenvolupar les activitats esportives i les tasques administratives de les escoles, i es farà càrrec de les despeses que s'originin.

6. La Universitat de les Illes Balears trametrà a la Conselleria de Cultura, Educació i Esports, durant el mes de gener de 1994, la documentació següent:
Informe resum de les activitats realitzades a les escoles.
Certificat de l'interventor o de l'habilitat d'haver-se rebut l'import transferit i d'haver-lo destinat als fins prevists al present protocol.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 8 de juny de 1993

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.