FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 82
Dimecres, 30 de juny de 1993
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
1952 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 18 de maig de 1993 per la qual es fa públic el Protocol de col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d'Economia i Hisenda per realitzar un estudi de les repercussions jurídiques que sobre el cicle comercial bàsic té la incorporació de l'intercanvi electrònic de dades.

Palma, 26 d'abril de 1993

REUNITS

D'una banda, l'Honorable Senyor Alexandre Forcades i Juan, conseller d'Economia i Hisenda del Govern Balear.

I de l'altra, el Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Nadal Batle i Nicolau, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

EXPOSEN

Que la Conselleria d'Economia i Hisenda del Govern Balear ha posat en funcionament un centre regional de sensibilització i informació de l'EDI, Intercanvi Electrònic de Documents.
Que la implantació efectiva d'aquest projecte implica disposar d'una anàlisi dels aspectes jurídics del seu ús.
Per tot això, ambdues parts

ACORDEN

Primer. Objecte
L'objecte d'aquest conveni és que la Universitat de les Illes Balears elabori la implantació de l'Intercanvi Electrònic de Dades (EDI) al cicle comercial bàsic, i això d'acord amb el Plec de prescripcions tècniques que s'adjunta.

Segon. Vigència
El present conveni serà vigent durant l'any 1993, i finalitzarà quan l'estudi objecte del conveni es lliuri a la Conselleria d'Economia i Hisenda.

Tercer. Contingut econòmic
La Conselleria d'Economia i Hisenda del Govern Balear es compromet a abonar la quantitat de 9.496.125 pessetes, imposts inclosos, per elaborar l'estudi esmentat.
Aquesta quantitat es pagarà en tantes parts com informes bimestrals rebi l'interventor general i sobre el seu certificat de conformitat, i tot això una vegada s'hagin lliurat les factures corresponents.

I com a prova de conformitat, totes dues parts signen el present conveni al lloc i en la data ut supra.
Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 18 de maig de 1993

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.