FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 82
Dimecres, 30 de juny de 1993
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
1951 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 18 de maig de 1993 per la qual es fa públic el Protocol de col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d'Economia i Hisenda en matèria d'ajuda, suport i assessorament.

Palma, 26 d'abril de 1993

REUNITS

D'una banda, l'Honorable Senyor Alexandre Forcades i Juan, conseller d'Economia i Hisenda del Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

De l'altra, El Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Nadal Batle i Nicolau, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

EXPOSEN

Primer. Que la Comunitat Autònoma de les Illes Balears està immersa dins una forta activitat d'implantació de noves tecnologies de la informació, tant al si de l'Administració mateixa com en tot el teixit econòmico-social de les Illes, per l'impuls que dóna al desenvolupament d'aquestes tecnologies.

Segon. Que aquesta activitat necessita un seguiment amb una visió i unes perspectives globals que duu a terme la Conselleria d'Economia i Hisenda i, en particular, el conseller, que, ateses les seves múltiples activitats, creu important poder comptar amb una acció de suport continu.

Tercer. Que per a aquesta tasca s'ha pres en consideració que la Universitat de les Illes Balears disposa de personal que té experiència i qualificació per poder-la assumir.

Quart. Per tot això, la Conselleria d'Economia i Hisenda de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears

ACORDEN

Primer. Objecte del conveni
El present conveni té per objecte l'ajuda, el suport i l'assessorament que la Universitat de les Illes Balears donarà a la Conselleria d'Economia i Hisenda del Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Segon. Àmbit i descripció de les tasques
Les tasques per desenvolupar es refereixen, bàsicament, als procediments d'estudi, posada en marxa i posterior seguiment de la implantació de noves tecnologies de la informació, tant en l'àmbit de l'Administració com en aquelles accions en què intervingui la Conselleria.
Se centraran, prioritàriament, a:
a) Donar assessorament als òrgans de la Conselleria que es determinin, en cada cas, pel que fa al seguiment i l'ajut en el desenvolupament dels projectes que es considerin.
b) Transmetre els coneixements dels avenços tecnològics que deixin entreveure una aplicabilitat al nostre entorn, a curt i mitjà termini.
c) Garbellar la informació tecnològica, tot redactant els estudis resum corresponents, en els termes i amb la metodologia que es considerin adequats en cada cas.
d) Tenir disponibilitat per assistir, una vegada la Conselleria les hagi convocades, a les reunions de caire científico-tecnològic, sempre que anar-hi no interfereixi en l'activitat docent dels implicats.

Tercer. Vigència
El present conveni tindrà vigència durant l'exercici de 1993. Es prorrogarà automàticament, per períodes d'un any, amb una revisió de les condicions econòmiques equivalent a l'increment de l'IPC de l'any anterior, si cap de les parts no proposa unes revisions diferents o no el denuncia explícitament.

Quart. Règim de col·laboració
La col·laboració, en els termes de realització de les tasques descrites al punt segon, entre la Conselleria d'Economia i Hisenda i la Universitat de les Illes Balears serà coordinada pel catedràtic doctor Llorenç Huguet i Rotger, el qual podrà, al seu torn i a petició explícita de la Conselleria, sol·licitar la col·laboració de les persones que es creguin convenients.

Cinquè. Valoració econòmica
Per realitzar aquesta col·laboració es tindran en compte els següents criteris per a l'avaluació econòmica de les tasques que cal desenvolupar:
Les tasques de coordinació s'avaluen per un import de 780.000 pessetes l'any, comptant, per aquest concepte, un esforç de dedicació no superior a 8 hores/mes.
Les tasques específiques de tipus facultatiu es determinaran i pressupostaran amb caràcter previ a la seva realització, si així es veu convenient, i s'elaborarà a l'efecte el pertinent document contractual a l'empara del conveni marc i d'aquest instrument.

Sisè. Obligacions de les parts
a) Obligacions de la Universitat de les Illes Balears.
No divulgarà la informació subministrada per la Conselleria que no sigui de domini públic, i la tractarà com a estrictament confidencial. En acabar els treballs, la Universitat tornarà a la Conselleria tot el que li hagi prestat.
Tindrà cura en tot moment de facilitar els mitjans al seu abast perquè s'executin correctament els treballs objecte del present conveni, dins les seves pròpies disponibilitats.
b) Obligacions de la Conselleria d'Economia i Hisenda.
Estarà obligada a satisfer, en un termini màxim de trenta dies a partir de la data de recepció de la factura, les quantitats que li facturarà la UIB, d'acord amb el que s'ha estipulat al punt cinquè. Així mateix, estarà obligada a assumir les despeses originades per viatges i estades fora de l'illa, sempre que aquests desplaçaments es facin amb el vist-i-plau previ de la Conselleria i de la Universitat mateixa.
Estarà obligada a facilitar a la Universitat els documents, les dades i totes les informacions necessàries per a la correcta realització dels treballs objecte d'aquest conveni.

I perquè consti, ambdues parts signen aquest conveni en dos exemplars, però amb un sol efecte, a la ciutat i en la data indicades ut supra.
Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 18 de maig de 1993

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.