FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 81
Divendres, 28 de maig de 1993 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
1925 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 20 de maig de 1993 per la qual es fa públic el cinquè Protocol de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Caixa d'Estalvis de Balears, «Sa Nostra», aprovat pel Consell Executiu del dia 4 de maig de 1993.

Palma, 17 de maig de 1993

REUNITS

D'una banda, el senyor Josep Antoni Frontera Enseñat, que actua en nom, en representació i com a subdirector general de la Caixa d'Estalvis de Balears, «Sa Nostra» (en endavant, Sa Nostra), amb domicili al carrer de Ramon Llull, 2, de Palma (Balears) i NIF núm. G07013154.

I de l'altra, el senyor Eugeni Aguiló Pérez, catedràtic d'Economia Aplicada del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears.

Ambdues parts es reconeixen, per la representació amb què actuen, la capacitat legal suficient per subscriure convenis i obligar-se i acorden voluntàriament de subscriure el present protocol.

MANIFESTEN

Que Sa Nostra està interessada en la realització d'un estudi d'imatge i penetració en el segment de professionals de les Balears.

Que l'estudi objecte del present protocol, per la seva temàtica, es confiarà al Departament d'Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears,

Per tot això,

ACORDEN

Primer. Objecte i direcció del treball.
La direcció del treball, el títol del qual serà: «Estudi d'imatge i penetració en el segment de professionals de les Balears», anirà a càrrec del director del Departament d'Economia i Empresa, Eugeni Aguiló Pérez, i hi col·laboraran Antoni Aguiló Lluna, professor del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears, Francesc Bosch i Font, professor titular de Política de Per sonal de la Universitat d'Alcalá de Henares i President de la FRS Ibèrica, SA, Catalina Nativitat Juaneda Sampol, professora del Departament d'Economia i Empresa i degana de la Facultat d'Empresarials de la Universitat de les Illes Balears, i Antoni Sastre Albertí, professor del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears.

El present estudi planteja com a objectius bàsics els següents:
a) Identificar la demanda actual de productes i serveis bancaris per part dels professionals de les Balears.
b) Identificar i valorar les seves relacions amb els bancs i les caixes.
c) Analitzar la qualitat dels serveis que actualment es demanen.
d) Valorar la qualitat del servei que se sol·licita.
e) Identificar la imatge de Sa Nostra enfront de la dels seus competidors.

S'adjunta al present protocol el detall del contingut esmentat.

Segon. Contingut econòmic.
L'import global del treball serà de 3.000.000 de pessetes amb l'IVA exclòs. Sa Nostra abonarà aquesta quantitat, contra factura expedida per la Universitat de les Illes Balears, de la manera següent: el 50% del preu global establert, en signar-se el protocol, i el 50% restant, en lliurar-se l'estudi, d'acord amb els terminis establerts al present protocol.

Tercer. Compliment de les parts.
El present protocol es considerarà complert, per part de la Universitat de les Illes Balears, amb el lliurament de l'estudi, d'acord amb les dates establertes en el present document, i per part de Sa Nostra, amb l'abonament de la quantitat esmentada.

Quart. Responsabilitat de la Universitat.El contingut del treball d'investigació serà atribuïble exclusivament als profes sors Eugeni Aguiló Pérez, Antoni Aguiló Lluna, Francesc Bosch i Font, Catalina Nativitat Juaneda Sampol i Antoni Sastre Albertí. Per tant, els seus parers no representaran l'opinió de la Universitat ni els podran utilitzar com a tal, llevat que aquesta es pronunciï expressament per mitjà dels òrgans de govern pertinents.

Cinquè. Utilització de resultats.
Les dades seran propietat exclusiva de Sa Nostra, i aquesta en podrà fer ús de la forma que cregui convenient, tot esmentant que han estat elaborades per la Universitat de les Illes Balears.

Sisè. Cessió de drets a tercers.
En cas que del resultat del protocol se'n generin drets, aquest podran ser cedits únicament amb el consentiment de la UIB.

Setè. Vigència del protocol.
El treball es lliurarà a Sa Nostra quatre mesos després de firmar-se el protocol. Per tant, la vigència del protocol finalitzarà en lliurar-se el treball d'acord amb els terminis esmentats.

Vuitè. Rescissió del protocol.
Ambdues parts poden rescindir el protocol en qualsevol moment, per raons justificades i amb la comunicació prèvia feta amb quinze dies d'antelació. En cas que el protocol es rescindeixi, Sa Nostra es compromet a fer efectiva, contra factura de la Universitat, la quantitat econòmica equivalent a la part de l'estudi realitzada.

Novè. Obligació de les parts.

Cadascuna de les parts s'obliga davant l'altra a complir les obligacions derivades d'aquest protocol i de la normativa vigent que l'afecti.

I com a prova de conformitat, ambdues parts signen el protocol en dos exemplars i amb un sol efecte amb l'acceptació prèvia del director del Departament d'Economia i Empresa i l'autorització del Rector de la Universitat de les Illes Balears.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 20 de maig de 1993
El Rector, Nadal Batle



Excma. Sra. Vice-rectora de Personal Docent i Relacions Internacionals, Il·lm. Sr. Director del Departament de Ciències de l'Educació i Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.