FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 81
Divendres, 28 de maig de 1993 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell Executiu
1919 ACORD EXECUTIU del dia 18 de maig de 1993 pel qual es modifica l'estructuració en àrees del Consell Executiu.

Exposició de motius

Els problemes organitzatius i funcionals augmenten ostensiblement quan una universitat petita comença a prendre la talla d'una d'un grau de dimensió major. Les necessitats que es deriven de l'engrandiment tenen conseqüències internes i externes. Per tot això, i per atendre especialment a problemes organitzatius, el Consell Executiu s'estructurà en àrees per l'Acord executiu 1439/1991, de 24 de juny (FOU núm. 61, de 31 de juliol de 1991).
El Consell Executiu, com a òrgan especial col·legiat de govern i gestió de la Universitat, al qual els Estatuts encomanen l'assistència al Rector en les tasques de direcció, coordinació i execució de la política de la Universitat, s'estructurà en àrees per l'acord executiu esmentat per agilitar i dinamitzar la seva actuació.
El nomenament d'un nou vice-rector i l'experiència mateixa sorgida del temps transcorregut fan necessària l'adequació de l'actual estructuració en àrees del Consell Executiu.
Aquestes àrees, coordinades pel Rector, seran les següents:
1a. Àrea institucional, que s'ocuparà dels temes d'acció institucional, relacions institucionals, relacions exteriors, relacions internacionals, convenis, contractes, estudiants, serveis jurídics, planificació plurianual, recaptació de recursos i Servei de Comunicació, Recepció i Enllaç.
S'integraran a l'àrea esmentada: el Secretari General, la vice-rectora de Per sonal Docent i Relacions Internacionals, quant als temes de relacions internacionals, el vice-rector de Relacions Institucionals i Alumnat, el vice-secretari general, la vice-rectora associada senyora Teresa Riera Madurell i tots els altres vice-rectors associats que hi puguin correspondre.
2a. Àrea d'ordenació acadèmica, que s'ocuparà, sota la supervisió del vice -rector d'Ordenació Acadèmica, a més dels temes propis d'ordenació acadèmica i d'accés a la Universitat, dels temes de personal docent, àrees de coneixement, plans d'estudis i reforma dels ensenyaments, consells d'estudis, Comissió Acadèmica, espai docent, planificació i avaluació.
S'integraran a l'àrea esmentada: el vice-rector d'Ordenació Acadèmica, la vice-rectora de Personal Docent i Relacions Internacionals, quant als temes de personal docent, la vice-rectora de Planificació Acadèmica i tots els vice -rectors associats que hi puguin correspondre.
3a. Àrea de recerca i la seva infrastructura, que s'ocuparà, sota la supervisió del vice-rector d'Investigació, dels temes de recerca, espai d'investigació, laboratoris, Comissió de Recerca, programes de doctorat i Comissió de Doctorat.
S'integraran a l'àrea esmentada: el vice-rector d'Investigació, la vice-rectora associada senyora Misericòrdia Ramon Juanpere i tots els altres vice-rectors associats que hi puguin correspondre.
4a. Àrea d'extensió universitària, que s'ocuparà, sota la supervisió del vice -rector d'Extensió Universitària, dels temes d'activitats esportives, actes protocolaris, relacions socials, Servei de Publicacions, Servei de Màrqueting i els seus contractes, congressos, Aula de Música i illes menors.
S'integraran a l'àrea esmentada: el vice-rector d'Extensió Universitària, el vice-rector associat senyor Alexandre Garcia Mas, específicament amb competències esportives, el vice-rector associat senyor Josep Tur Marí i tots els altres vice-rectors associats que hi puguin correspondre.
5a. Àrea de coordinació educativa, que s'ocuparà, sota la supervisió del vice -rector de Coordinació Educativa, dels temes de cursos extracurriculars, Servei Lingüístic, biblioteques, documentació, conservació del patrimoni artístic i Servei de Recursos Àudio-visuals.
S'integraran a l'àrea esmentada: el vice-rector de Coordinació Educativa, la vice-rectora associada senyora Joana Maria Seguí Pons, el vice-rector associat senyor Joan Melià Garí i tots els altres vice-rectors associats que hi puguin correspondre.
6a. Àrea de gerència, que integrarà el Gerent com a responsable de la gestió econòmica i administrativa de la Universitat, del patrimoni de la Universitat i de la infrastructura general, i, si escau, els vice-gerents que es puguin nomenar.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 18 de maig de 1993
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.