FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 78
Divendres, 26 de febrer 1993
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
1844 ACORD NORMATIU del dia 25 de gener de 1993 pel qual es ratifica l'Acord marc de col .laboració entre la Universitat de les Illes Balears i l'Ajuntament de Montuïri.

Palma, 6 de novembre de 1992

L'Ajuntament de Montuïri, representat pel batlle, Il·lustríssim Senyor Joan Antoni Ramonell Amengual, i la Universitat de les Illes Balears, representada pel Rector, Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Nadal Batle Nicolau, davant l'interès comú d'ambdues institucions en el desenvolupament, a tots els nivells, de la societat en què estan immerses, estableixen el present acord marc per tal d'aconseguir una coordinació eficaç dels seus esforços i per assolir un millor aprofitament dels recursos respectius.

Per això, acorden de subscriure els següents punts, dins el marc de responsabilitat que l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears i la Llei de bases del règim local assignen a totes dues institucions i de manera coherent amb la Llei de reforma universitària:

Primer. Fomentar i afavorir el desenvolupament de la cooperació d'ambdues institucions pel que fa a la llengua pròpia de Mallorca, dins les obligacions que l'Estatut d'Autonomia atorga a la Universitat sobre el tema lingüístic.

Segon. Establir programes de cooperació i col·laboració continuada en el camp de les manifestacions i les divulgacions culturals i científiques.

Tercer. Establir concerts i programes d'actuació per al desenvolupament esportiu i la utilització conjunta d'instal·lacions.

Quart. Organitzar conjuntament programes d'investigació i de promoció de la investigació fent una especial atenció als que s'insereixen dins el marc d'actuació de l'Ajuntament de Montuïri.

Cinquè. Obrir vies de cooperació pel que fa al desenvolupament informàtic, tant científic com administratiu i tècnic, mitjançant els programes d'actuació i els acords necessaris.

Sisè. Fomentar l'establiment de con certs per a l'assessorament, l'elaboració de dictàmens i altres activitats que l'Ajuntament de Montuïri demani a la Universitat de les Illes Balears.

Setè. Facilitar la realització de con certs per a l'establiment d'investigacions tècniques i/o aplicades de llarga durada amb la utilització d'instal·lacions i mate rials comuns i, àdhuc, de personal.

Vuitè. Establir qualsevol altre tipus de concerts que interessin les dues institucions mitjançant acords puntuals.

Novè. Crear una comissió mixta formada per tres representants de cada institució per tal d'avaluar les activitats realitzades i proposar-ne d'adients. La comissió es reunirà com a mínim cada sis mesos. El tipus i l'amplitud dels concerts, les cooperacions, els intercanvis, els programes i les actuacions comuns es definiran específicament i seran objecte de protocols addicionals a aquest acord marc aprovats pel Consell Executiu de la Universitat de les Illes Balears i la Comissió de Govern de l'Ajuntament de Montuïri.

El present acord té una validesa mínima de quatre anys i es renovarà automàticament si cap de les dues parts no comunica a l'altra amb sis mesos d'antelació la voluntat de rescindir-lo. Si cap de les dues parts el vol donar per acabat, es compromet a finir les accions establertes mitjançant l'acord corresponent.

Com a prova de conformitat amb tots i cada un dels punts d'aquest acord marc, ambdues parts el signen en dos exemplars al lloc i en la data indicats a l'encapçalament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 25 de gener de 1993

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.