FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 74
Divendres, 30 d'octubre de 1992
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
1759 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 30 de setembre de 1992 per la qual es contracten professors associats en desenvolupament de l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre.

D'acord amb el que preveu l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre, i pel que fa a la possibilitat d'establir un programa extraordinari d'accions de plantilla i contractes de personal docent per exempcions de l'activitat docent de determinats càrrecs acadèmics, he resolt, a proposta del Consell Executiu i en virtut dels crèdits de disponibilitat immediata prevists a l'article 5 de l'esmentat acord normatiu, que:

1. El senyor Jaume Balaguer Covas sigui contractat com a professor associat (quatre hores) de l'àrea de coneixement de Bioquímica i Biologia Molecular, als efectes d'exempció de les activitats docents del vice-rector d'Investigació. Aquesta plaça restarà adscrita al Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.

2. El senyor Salvador Tàrraga Guardiola sigui contractat com a profes sor associat (tres hores) de l'àrea de coneixement de Bioquímica i Biologia Molecular, als efectes d'exempció de les activitats docents del director del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut. Aquesta plaça restarà adscrita al Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.

Aquests contractes tindran efectes a partir de l'1 d'octubre de 1992; duraran fins al 30 de setembre de 1993 i, en tot cas, finalitzaran en el moment que cessin els càrrecs acadèmics objecte d'exempció. La renovació d'aquests contractes requerirà un acord executiu.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 30 de setembre de 1992

El Rector, Nadal Batle





Excma. Sra. Vice-rectora de Personal Docent i Relacions Internacionals, Il·lm. Sr. Director del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut i Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.