FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 74
Divendres, 30 d'octubre de 1992
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
1750 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 23 d'octubre de 1992 per la qual es fa publicar el que disposa el Reial Decret 1146/1992, de 25 de setembre.

En virtut del Reial Decret 1146/1992, de 25 de setembre (BOE de 15 d'octubre), pel qual s'aprova la inclusió d'una nova disposició addicional als Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, aprovada pel Claustre universitari en sessió extraordinària del dia 27 de maig de 1992, faig publicar l'aprovació de la inclusió de la nova disposició addicional dels Estatuts d'aquesta universitat perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Article únic

S'aprova la nova disposició addicional cinquena dels Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, el text de la qual queda redactat de la forma següent:

Disposició addicional cinquena

1. En el supòsit que per modificacions en la legislació universitària sigui necessària una adaptació dels actuals Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, la Junta de Govern, per pròpia iniciativa o a instàncies del Consell Executiu, promourà uns estudis per determinar les modificacions que aquell canvi legislatiu faci imprescindibles.

2. El procediment concret per a aquesta adaptació l'ha d'aprovar la Junta de Gov ern. En tot cas, aquest procediment ha de preveure que la Junta de Govern ha d'aprovar l'adaptació per majoria absoluta, i el Claustre, per majoria simple, aconseguida aquesta darrera en una votació de conjunt sobre el projecte presentat per la Junta de Govern.

Disposició final única

Aquest Reial Decret entrarà en vigor l'endemà de publicar-se al Butlletí Oficial de l'Estat.

 

 

Palma, 23 d'octubre de 1992

El Rector, Nadal Batle





 

Acords que fan referència a aquest.