FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VII  
Núm. 71
Dimarts, 30 de juny de 1992 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
1669 ACORD NORMATIU del dia 24 de juny de 1992 pel qual es ratifica l'Acord de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i Trawler, SA.

Palma, 2 de juny de 1992

REUNITS

D'una banda el Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Nadal Batle Nicolau, Rector de la Universitat de les Illes Balears, com a representant d'aquesta, segons el que estableixen la Llei Orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i el Reial Decret 1666/1989, de 22 de desembre, en el qual s'aproven els Estatuts de la dita Universitat.

I de l'altra, el senyor Álvaro Gómez Núñez, apoderat de l'empresa Trawler, SA, amb NIF A 07477706 i amb domicili a Ses Forques, Campos.

MANIFESTEN

Que davant l'interès comú d'ambdues institucions en el desenvolupament de la investigació pura i aplicada, estableixen el present acord de col·laboració per aconseguir una col·laboració eficaç de llurs esforços i un millor aprofitament dels recursos respectius.

Per això,

ACORDEN

Primer. Organitzar conjuntament programes d'investigació i de promoció de la investigació, amb referència espe cial als que puguin tenir més impacte dins els marcs d'actuació de la Universitat en la seva estructura departamental i de Trawler, SA, en relació amb les seves àrees d'interès, com són les ciències del mar, la informàtica, els temes del medi ambient i l'electrònica, sens perjudici d'altres que puguin ser objecte d'acord.

Segon. Fomentar l'establiment de concerts per a l'assessorament, l'elaboració de dictàmens i altres activitats que Trawler, SA, pugui demanar a la Universitat de les Illes Balears.

Tercer. Facilitar la realització de con certs per a l'establiment d'investigacions tècniques i/o aplicades amb la utilització d'instal·lacions, materials i personal d'ambdues institucions, com també de qualsevol altre tipus de concert que resulti d'interès a ambdues institucions. En aquest aspecte es procedirà a establir els protocols de col·laboració corresponents.

El present acord té una validesa mínima de quatre anys, prorrogables automàticament llevat que una de les dues parts expressi la voluntat de donar-lo per acabat amb una antelació de sis mesos. En cas que se suspengui l'acord, ambdues parts es comprometen a acabar les tasques establertes en aquest acord que hi hagi en activitat.

Com a prova de conformitat, signen aquest acord en quatre exemplars, dos en català i dos en castellà, i amb un sol efecte, a la ciutat i en la data indicades a l'encapçalament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 24 de juny de 1992
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.