FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VII  
Núm. 71
Dimarts, 30 de juny de 1992 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
1664 ACORD NORMATIU del dia 24 de juny de 1992 pel qual es ratifica l'Acord de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Illes Balears aprovat pel Consell Executiu del dia 13 de febrer de 1992.

Palma, 10 de març de 1992

REUNITS

D'una part, el senyor Antoni Verger Ripoll, Degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Illes Balears, d'ara en endavant COEIB.

De l'altra, el senyor Nadal Batle Nicolau, Magnífic i Excel·lentíssim Rec tor de la Universitat de les Illes Balears, d'ara en endavant UIB, com a represen tant d'aquesta, segons el que estableixen la Llei Orgànica 11/1983, de 15 d'agost, de reforma universitària, i el Reial Decret 1666/1989, de 22 de desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'esmentada Universitat.

MANIFESTEN

Les parts consideren de mutu interès per complir millor llurs funcions establir el present acord de col·laboració per aconseguir una coordinació eficaç de llurs esforços i un millor aprofitament dels respectius recursos i mitjans personals i materials.

En conseqüència, acorden d'establir els següents punts dins el marc que les lleis assignen a les dues institucions.

ACORDS

Primer. Subscriure un acord marc de col·laboració amb la finalitat d'establir fórmules generals de cooperació que es tradueixin en modalitats operatives. Aquestes modalitats hauran de permetre aprofitar millor els recursos humans i materials en temes comuns, afins i complementaris de mutu interès, i fonamentalment estaran relacionades per intercanvis i col·laboracions específiques en matèria bibliogràfica, com també per l'elaboració conjunta i coordinada de cursos i seminaris en la forma i les condicions que es prevegin per a cada cas concret, en els quals podran participar alumnes de la UIB i col·legiats del COEIB.

Segon. Per desenvolupar correctament activitats diferenciades i específiques es procedirà a subscriure acords específics, en els quals es precisaran les formes concretes de col·laboració, que s'afegiran a aquest acord marc.

Tercer. Es crea una Comissió Mixta formada per dos representants de cada institució que s'encarregarà de fer, continuar i avaluar els programes que s'estableixin entre les parts i de fer-ne el seguiment. Les actes i els acords de l'esmentada comissió s'uniran al conveni una vegada aprovats. La comissió podrà demanar l'assessorament dels experts que consideri convenient.

Quart. El present acord tindrà una vigència de quatre anys comptats a partir de la data de la signatura i es podrà prorrogar automàticament per períodes d'un any llevat que qualsevol de les parts decideixi de rescindir-lo, per a la qual cosa ho haurà de comunicar amb tres mesos d'antelació a la data que hauria d'entrar en vigor la pròrroga. Aquesta decisió s'ha de comunicar per escrit i de manera que es pugui acreditar la tramesa i la recepció d'aquest i la data d'ambdues coses. Si alguna de les parts el vol donar per acabat, es compromet a acabar les accions establertes en aquest acord que hi hagi en funcionament.

Llegit per les parts aquest acord i com a prova de conformitat amb el que s'hi expressa, el signen i rubriquen en dos exemplars al lloc i en la data indicats al començament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 24 de juny de 1992
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.