FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VII  
Núm. 71
Dimarts, 30 de juny de 1992 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
1661 ACORD NORMATIU del dia 24 de juny de 1992 pel qual es ratifica l'Acord marc de col.laboració entre la Universitat de les Illes Balears i l'Editorial Moll aprovat pel Consell Executiu del dia 20 de desembre de 1991.

Palma, 10 de febrer de 1992

La Universitat de les Illes Balears (en endavant, UIB) i l'Editorial Moll (en endavant, Editorial), tenint en compte la coincidència d'interessos en la preservació i difusió del patrimoni lingüístic i cultural català, consideren necessari consolidar i establir el marc de col·laboració i relacions entre ambdues institucions. Per això,

ES REUNEIXEN

D'una part, l'Excm. Sr. Nadal Batle i Nicolau, Rector Magnífic de la UIB, en nom propi i en representació d'aquesta institució, d'acord amb les atribucions que té conferides,

I de l'altra, el Sr. Francesc de Borja Moll i Marquès, en representació de l'Editorial, i

ACORDEN

Primer. Subscriure un acord marc de col·laboració per tal d'establir fórmules de cooperació que es tradueixin en modalitats operatives. Aquestes modalitats hauran de permetre un millor aprofitament dels recursos humans i materials en termes comuns, afins o complementaris i d'interès mutu.

Segon. Que la col·laboració es durà a terme mitjançant la realització de projectes d'investigació, divulgació i editorials comuns i l'ús d'instal·lacions, equips i fons bibliogràfics propis que eventualment siguin necessaris per realitzar els esmentats projectes en l'una o ambdues institucions.

Tercer. Que la realització de cada projecte conjunt requerirà una especificació en un protocol, que s'afegirà a aquest acord marc, en el qual es farà constar el personal d'ambdues institucions que hi estigui implicat, els aparells que aporta cada institució i el règim econòmic, com també la durada del treball i altres qüestions.

Quart. Que el present acord marc serà vàlid durant dos anys. La UIB i l'Editorial podran proposar-ne la pròrroga o denunciar-lo amb sis mesos d'antelació a la data de caducitat. Si alguna de les parts el vol donar per acabat, es compromet a acabar les accions empreses que hi hagi en funcionament.

I com a prova de conformitat, ambdues parts signen aquest acord marc.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 24 de juny de 1992
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.