logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 553 - Any  XXXVIII - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 19 de maig de 2023
Rectorat

14940. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 26 d’abril de 2023 per la qual es fa pública la modificació de la composició de la comissió d’elaboració del III Pla d’igualtat.

En virtut de les competències que em confereix l’article 38.1.g) dels Estatuts d’aquesta universitat i a causa dels canvis en les representacions dels estudiants, dels sindicats i a la direcció de l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes, dispòs que es faci pública la modificació de la comissió d’elaboració del III Pla d’igualtat.

Per tant, serà integrada per les persones següents:

President: el doctor Marc Nadal Roberts, vicerector de Planificació Estratègica, Internacionalització i Cooperació.

Vocals:

  • La doctora Elena Sureda Demeulemeester, professora contractada doctora interina de l’àrea de coneixement de Psicologia Social del Departament de Psicologia i directora del Servei de Prevenció. Substitueix la doctora Joana Maria Seguí Pons.
  • La senyora Catalina Aina Pou Rayas, tècnica de gestió adscrita a l’Assessoria Jurídica de la UIB. Substitueix el doctor Pedro Grimalt Servera.
  • La senyora Irene Vich Picornell, cap del Servei de Recursos Humans. Substitueix la senyora Margalida Torrens Sastre.
  • La senyora Ruth Escribano Dengra, coordinadora de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat.
  • La senyora Ana E. Núñez Carrillo, representant de la Junta de Personal d’administració i serveis. Substitueix la senyora Virgínia Ramon Álvarez.
  • La doctora Margalida Capellà Roig, representant de la Junta de Personal docent i investigador. Substitueix el doctor Alexandre Miquel Novajra.
  • La doctora Francina M. Orfila Sintes, representant del Comitè d’Empresa. Substitueix la doctora Elisa Bosch Donate.
  • La senyora Raquel Sebastián Hernández, representant del Consell d’Estudiants. Substitueix la senyora Maria Baos Darder.
  • La doctora Capilla Navarro Guzmán, directora de l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes i professora titular d’universitat de l’àrea de coneixement de Psicologia Social del Departament de Psicologia. Substitueix la doctora Esperança Bosch Fiol.

Secretari: el doctor Enrique Urbano Ángel, tècnic d’igualtat de gènere de l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes. Substitueix la senyora Salud Mantero Heredia.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, en la data de la signatura electrònica
El Rector,
Jaume Carot