logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 537 - Any  XXXVII - III. ALTRES DISPOSICIONS Divendres, 17 de juny de 2022
Rectorat

14527. CORRECCIÓ d’errors de l’Acord normatiu 14423/2022, de 23 de març, pel qual es regula l’accés i admissió als ensenyaments oficials de màster.

Advertits dels errors comesos a l’Acord normatiu 14423/2022, de 23 de març, pel qual es regula l’accés i admissió als ensenyaments oficials de màster, tot seguit s’indiquen les rectificacions oportunes.

Primera. A l’article 5.6, on diu: «En cas que s’estableixi la necessitat de complements formatius, d’acord amb el Reial decret 822/2021, l'estudiant podrà cursar-los com a part dels estudis de màster, sempre que representin més d’un 20 per cent de la càrrega de crèdits del títol.»

Ha de dir: «En cas que s’estableixi la necessitat de complements formatius, d’acord amb el Reial decret 822/2021, l'estudiant podrà cursar-los com a part dels estudis de màster, sempre que no representin més d’un 20 per cent de la càrrega de crèdits del títol.»

Segona. A l’article 7.6, on diu: «En cas de no ser acceptada la sol·licitud, l’afectat podrà interposar una reclamació davant el vicerector competent en el termini dels cinc dies hàbils següents a la publicació de les llistes definitives.»

Ha de dir: «En cas de no ser acceptada la sol·licitud, l’afectat podrà interposar una reclamació davant el vicerector competent en el termini dels cinc dies hàbils següents a la publicació de les llistes definitives o a la recepció de la notificació corresponent.»

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, en la data de la signatura electrònica
El Rector,
Jaume Carot