logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 522 - Any  XXXVI - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Divendres, 23 de juliol de 2021
Rectorat

14108. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 23 de juny de 2021 per la qual es fa pública la modificació de la composició de la Comissió de Supervisió de Projectes d’Obres de la Universitat de les Illes Balears.

El Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia 11 de maig de 2020, va crear i regular la Comissió de Supervisió de Projectes d’Obres de la Universitat de les Illes Balears (Acord normatiu 13521/2020, d’11 de maig –FOU 498, de 22 de maig). Posteriorment, mitjançant la Resolució del Rectorat 13560/2020, de 19 de maig, es va fer pública la composició de la dita comissió (FOU núm. 499, de 19 de juny).

Per altra banda, la renúncia del vocal enginyer industrial o de camins, canals i ports professor de la Universitat (doctor Antoni Cladera Bohigas) i la jubilació de l’arquitecte de la Unitat Tècnica de la Universitat, juntament amb els canvis produïts a l’actual equip de govern de la Universitat, obliguen a modificar la composició de la comissió esmentada.

Per tot el que s’ha dit, el Consell de Direcció, a la sessió ordinària del dia d’avui, fent ús de la competència que li atribueix l’article 27.1.a) i h) dels Estatuts d’aquesta universitat, ha acordat de modificar la composició de la Comissió de Supervisió de Projectes d’Obres de la Universitat de les Illes Balears.

Per tant, els membres que en formen part són:

President: el vicerector d’Economia i Infraestructures, doctor Carles Mulet Forteza, que podrà delegar en el delegat del Rector d’Universitat Saludable i Campus.

Vocals:

  • Un arquitecte professor de la Universitat: doctor Carlos Rodrigo Ribas González.
  • Un enginyer industrial o de camins, canals i ports professor de la Universitat: doctor Joaquín Guillermo Ruiz Pinilla.
  • Un arquitecte de la Unitat Tècnica de la Universitat: vacant.
  • Un enginyer de la Unitat Tècnica de la Universitat: senyor Miquel Coll Crespí.

Secretari: un arquitecte/enginyer tècnic de la Unitat Tècnica de la Universitat: senyor Benito Mas Gracia / senyor Joan Margarit Trias.

2. El suport administratiu de la Comissió de Supervisió de Projectes d’Obres anirà a càrrec del personal d’administració i serveis de la Unitat Tècnica o de l’àrea d’infraestructura del Servei de Patrimoni, Contractació, Infraestructura i Unitat Tècnica de la Universitat.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 23 de juny de 2021
El Rector,
Jaume Carot