FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VI 
Núm. 62
Divendres, 27 de setembre de 1991   
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
1463 ACORD NORMATIU del dia 9 de setembre de 1991 pel qual es ratifica el Protocol annex al Conveni de cooperació entre la Universitat de les Illes Balears i la Universitat de Sheffield.

Palma/Sheffield, 12 de juny de 199

Dins el marc general del Conveni de cooperació entre la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Universitat de Sheffield, signat el dia 11 de juny de 1987, les dues universitats

ACORDEN

1. Continuar les negociacions amb l'objectiu d'establir, en els àmbits de la Filologia Catalana i la Filologia Hispànica, un nou pla d'estudis conduent a la concessió d'una llicenciatura conjuntament per les dues universitats.

2. Com a mesura provisional, establir un programa d'estudis coordinat de manera que:

a) Els estudiants matriculats de la llicenciatura de Filologia Catalana o de Filologia Hispànica de la Universitat de les Illes Balears que passin un període d'estudis determinat a la Universitat de Sheffield i que hi completin els estudis establerts pel Departament d'Estudis Hispànics, a més de fer el pla d'estudis de la llicenciatura corresponent a la UIB, rebin de la Universitat de Sheffield un "Bachelor of Arts Degree in Hispanic Studies with Catalan Philology" o un "Bachelor of Arts Degree in Hispanic Studies with Hispanic Philology", a més de rebre la llicenciatura corresponent de la Universitat de les Illes Balears.

b) Els estudiants d'Hispanic Studies with Catalan Philology o d'Hispanic Studies with Hispanic Philology de la Universitat de Sheffield que passin un període d'estudis determinat a la Universitat de les Illes Balears i que hi completin els estudis establerts pel Departament de Filologia Catalana i Lingüística General o pel Departament de Filologia Espanyola i Moderna, a més de complir els requisits del Bachelor of Arts Degree de la Universitat de Sheffield, rebin de la Universitat de les Illes Balears una Llicenciatura de Filologia Catalana o Llicenciatura de Filologia Hispànica, a més de rebre el Bachelor of Arts Degree corresponent de la Universitat de Sheffield.

Les provisions detallades per implementar aquest projecte seran objecte d'acord entre els tres departaments implicats i s'especificaran a la normativa corresponent, que s'adjuntarà a aquest protocol.

3. En un termini de cinc anys des de la data de la signatura d'aquest protocol, fer un seguiment dels progressos aconseguits, en especial quant a l'objectiu marcat al punt 1.

Aquest text s'ha redactat en anglès i en català, i les dues versions són idèntiques.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 9 de setembre de 1991

El Rector, Nadal Batle





 

 

Acords que fan referència a aquest.