logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 499 - Any  XXXV - III. ALTRES DISPOSICIONS Divendres, 19 de juny de 2020
Rectorat

13567. CORRECCIÓ d’error de la Resolució del Rectorat 13534/2020, de 28 d’abril, referent a qui ocupa la secretaria del Laboratori d’Investigació en Complexitat i de Lingüística Experimental (LICLE).

Advertits dels errors comesos al sumari del FOU 498 i a la Resolució del Rectorat 13534/2020, de 28 d’abril, referent a qui ocupa la secretaria del Laboratori d’Investigació en Complexitat i de Lingüística Experimental (LICLE), tot seguit s’indiquen les correccions oportunes:

1. Al sumari, on diu: «Nomenament de la secretària del Laboratori d’Investigació en Complexitat i de Lingüística Experimental (LICLE)», ha de dir: «Nomenament del secretari del Laboratori d’Investigació en Complexitat i de Lingüística Experimental (LICLE)».

2. Al títol i al text de la resolució indicada, on diu: «secretària del Laboratori d’Investigació en Complexitat i de Lingüística Experimental (LICLE) la professora Assumpció Rost Bagudanch», ha de dir: «secretari del Laboratori d’Investigació en Complexitat i de Lingüística Experimental (LICLE) el professor Juan Bautista Bengoechea Cousillas».

Per tant, a la vista del que s’ha indicat, amb les funcions que em confereix l'article 38.1.g) dels Estatuts de la Universitat i amb l'acord previ del Consell de Direcció del dia d'avui, segons el que preveu l’article 7 de l’Acord normatiu 7249/2005, de 17 de juny, pel qual s’aprova la normativa sobre laboratoris de la UIB, nomèn secretari del Laboratori d’Investigació en Complexitat i de Lingüística Experimental (LICLE) el professor Juan Bautista Bengoechea Cousillas, amb efectes des de la data de la presa de possessió.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 26 de maig de 2020
El Rector,
Llorenç Huguet

 

 

Sr. vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals i Sra. Gerent de la Universitat.